Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @earslann, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 vatandasligim yok demenize gerek yok. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmeyelim 🙂 Mulakatimi Ankaraya tasimak istiyorum derseniz zaten tasirlar. Arama butonundan onceki tasiyan arkadaslarin attigi emailler vardi ordan ornek gorebilirsiniz.

Şöyle bir mail atmayı düşünüyorum.
    ||Dear KCC Officer,

I am writing to request the transfer of my DV-2026 case from the U.S. Embassy in Bangkok back to the U.S. Embassy in Ankara.

My case number is 2026EU00011000

I previously requested a transfer to Bangkok; however, my circumstances and rules have changed, and I am currently residing in Turkey. If posible, I would like to attend my visa interview at the Ankara post, which is my home country’s designated embassy.||

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @kemal85 Bu ay Ankara kaç CN'a kadar gelecek onu bir görüp içiniz daha rahat olarak karar verebilirsiniz, emaili atabileceğiniz daha birki hafta var önünüzde.

• CN sıraları çok hızlı gidiyor gibi geldi bana. 19 bini ben en erken Haziran gibi bekliyorum ama daha hızlı gelebilir mi sizce arkadaşlar? Param yetişmeyebilir panikledim biraz şu an.

• image.png
    4c450136-a183-4335-8e51-1f51cebcfef7-image.png
    mevcut gidişatı etkilemez ve sadece yeni lotolar içindir umarım!

• @aliyonel açıkçası beni de tedirgin etti süreç. Vizemizi vs aldık ama greencardlılar girmesin derlerse sıkıntı olur. Bilmiyorum arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda. Daha önceki senelerde benzer sıkıntılar var mıydı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

vizesini almış ama halen ülkeye girişini yapmamış olanların dikkatine!

bugün gündeme düşen ve resmi kaynakların doğruladığı haberlere göre green card çekilişinin durdurulma kararı verildi.

bu, vize sahibi olan ancak; halen abd'ye girmeyenler için de oldukça önemli bir gelişme.
    DV2020'deki PP10014 ve PP10052 kararnamelerinde olduğu gibi, resmi olarak green card sahibi olmayanlara da engel teşkil edebilir.
    çünkü sizler, ilk girişinizi yapmadığınız sürece sadece bir vize sahibisiniz.

bu yüzden;

mümkün olan en kısa sürede abd'de ilk girişinizi yapıp resmi olarak green card sahibi olun.
    ne kadar kaldığınız ya da kalacağınız önemli değil, sadece ilk girişinizi yapın ve green card sahibi olmanız resmileşsin.

gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

• @gucarslan 2026da iptal olabilir yani dogrumu anliyorum?

• bir an önce gitsek de orada geri çevrilme durumu olabilir mi ynni

• @earslann Sanırım bir an önce ülkeye girin demek istemiş Dv2026 iptali ile ilgili bişey dememiş vizesini alanların da bir an önce giriş yapması sanırım elzem.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann çekilişin iptal edilmesi ile mevcut sürecin durdurulması ayrı şeyler.
    şu an yapılan açıklama çekilişin durudurulması üzerine. mevcut süreci nasıl etkileyeceğini bilemiyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik trump imzalamadan bunu yapmanızı tavsiye ederim.
    imzalarsa her şey mümkün.. çünkü halen bir green card sahibi değilsiniz.

• @Uğur-Çelik bende bunu düşünüyorum mevcut kazananlarla ilgili illaki bi düzenleme getirilecektir bence gerek ek şartlar gerek ek protokoller ama hiç uğraşmayıp bu karardan sonra ülkeye girecek olanları da geri çeviriyoruz derler mi diyebilirler yakınen takip etmemiz gerek

• @gucarslan biz 12 Ocak’a bilet almıştık. Umarım o zamana kadar imzalamaz. İçimize fena bir kurt düşürdü.

• Mülakat almamış olanlar için de durdurma kararı geçerli mi acaba, sadece çekiliş yapmayı mı durdurdu yoksa bütün işlemleri mi

• Hersey olabilir cunku ilk visa aliyorsunuz green card degil ve o visa iptal ederlerse bitti konu

• @gucarslan Şu an Bangkok'dayım 4 gün sonra mülakatımız var umarım bizleri etkilemez bu durum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@koci vizeniz sonrası tr'ye dönmeden direkt abd'ye uçuş planlamanızı tavsiye ederim.

• @gucarslan Mülakat iptali, ya da talimat sebebiyle bir AP durumu öngörmüyorsunuz anladığım kadarıyla. Öyleyse ben de önerinizi dikkate alacağım umarım sorun olmadan vizemi alırım. Sonrasında buradan direkt ABD uçuşu planlayacağım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@koci bakın.. trump gibi bir başkan varken her şey mümkün.
    şu an planınızı siz bu olasılıklar yokmuş gibi düşünerek yapın, ama bu ihtimali de unutmayın.
    bütün yetkilerle donatılmış biri var karşınızda.. god mode on yani..

• @gucarslan tesekkur ederim artik dua edip sureci yakindan takip edecegiz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |