Evet gelelim yine patlama noktası Yine Donald Trump yani çekiliş ile alakalı olan olaya gerçekten çok üzüldüm açıkcası benim bile beklemediğim bir şeydi çekilişi adamların doğrudan süresizce durdurması ki bu iyiye işaret olarakta görmüyorum. Çünkü eğer Mahkemeler vb... durumlar ile bu durdurulmazsa Trump tüm başkanlığı dönemince çekilişi kapalı tutabilir ihtimali ise korkutucu bu İnsanların önümüzdeki 2-3 sene Çekilişin hayalini bile kuramaması demek.
Bu en çok Türkiye gibi ülkeleri etkileyecek Çünkü Amerikaya en uzak ülkelerden biri burası bir çok insan Amerikaya en azından biz Türkler bu çekilişten çıkan kura ile taşınıyorlardı şimdi ise o şans gitti Türkiyede herkesin Amerikalı eşi annesi babası veya sponsor olabilicek biri olmadığını düşünürsek bu Türk göçmen sayısının Amerikadaki artışını engelleyecektir yani bu noktada Türk Topluluğunun azalması ihtimali hoş bir olasılık değil.
Günün sonunda burada şanslı bir noktadayız Vatandaşlık olarak Trump'ın doğrudan banladığı ülkelerden değiliz ve doğrudan bir Amerikan vatandaşı ile evlilik sayesinde direkt bir sponsorluğa sahibiz yani bencil olmak istemem kimseye üstten baktığımda yok ama şu kesin hepimiz 4 ayak üstüne düştük en azından bu gruptakiler için bir bardak soğuk su içmek iyi fikir. Yapıcak bir şey yok umarım bir an önce bu kararı bozar ve çekilişi geri açarlar her ne kadar beni ilgilendirmese bile Küçük kardeşim için o çekiliş bir umut kazanmasını istiyorum vs... Akrabalarım var onlar için birer umut benim yakınlarımı unutursam Genel olarak Amerikadaki Türk topluluğunun artışı için bir umut. yapıcak hiçbir şey yok umarım bir an önce hatadan dönerler... Bu gruptaki biri olarak ben ise sadece bir soğuk su içip eşime teşekkür etmeye gidiceğim desteği için bana bu şansı verdiği için hep yanımda durduğu için benden bu kadar.
Burda yazdıklarım kişisel görüşlerim fikirlerim ve benim Bulgularım kimseye karşı bir nefretim aşağılamam veya herhangi bir şekilde başka bir yorumum yok tekrardan herkese teşekkürler.