Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Thank you for your inquiry.

Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

Diye yanıt geldi bana daha planlanmamış sanırsam.

• Arkadaşlar mülakat öncesi evrak teslim gişesinde Eğer DS260’da adres belirtmemişseniz adres vermeyi, eğer pasaport değişikliği varsa yenisini ekletmeyi kesinlikle unutmayın. Çünki görevli sormuyor siz belirtmelisiniz. Bu sebebden AP kalan kişiler olmuş.

• @heyysanadiyom Kotanin altinda vize basildi.

• Bizim mailimize de daha mülakat planlanmadığına dair dönüş yapıldı. 24ünden sonra Noel tatili başlayacak, o vakte kadar planlamalar olur diye ümit ediyorum.

• Bizim mülakat günümüzde saat sırası beklerken İran uyruklu çok kişi vardı fakat bazıları ellerinde pasaportlarla dışarı çıkıyorlardı yani yasaklılar ama yine de şanslarını deniyorlar bu da konsolosluk için yoğunluk demek onlar azaldığında daha da hızlanacaktır.Allah herkesin yolunu açık eylesin...

• @kıymet Forumda bu durumun çokça örneği mevcut. Ne zaman planlanacağı oldukça değişken. Birkaç gün bekleyip tekrar mail gönderin. Acele etmeyin zamanınız fazlasıyla mevcut. Bu arada beklerken, belki deneyimlere göz atmak isteyebilirsiniz 🙂 Sürecinizde bol şans dilerim.

• Deneyimli arkadaşlara bir sorum var, case number 11bin açıklandı ve bu çok hızlı oldu (öyle anlaşılıyor) muhtemelen ocak ayında numaram açıklanır sorum şu bangkok da vatandaşlığım yok diyerek dosyamın tekrar Ankara'ya taşınmasını istemeli miyim bu mümkün mü veya bangkok kalması daha mı mantıklı sizce ne yapmalı!? Uzun uçmak ve dar bütçem beni düşündürüyor.

• @kemal85 ben sizin yerinizde olsaydim su an current olmus numaralara Ankara'nin onumuzdeki gunlerde mulakat dagitip dagitmadigini izlerdim. Eger Ankara hala ayni performansiyla mulakat dagitmaya devam ediyor ise bir sonraki visa bulletin aciklanmadan once -ocak ayi ilk haftasi- geri tasima maili atardim.

ama tabii ki bunlar benim dusuncem ve kimseyi de yanlis yonlendirmek istemem. deneyimli uyeler her zaman Ankara'ya guven olmaz seklinde hatirlatma yapiyor bu tarz sorularda, o yuzden karar size kalmis.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @kemal85 vatandasligim yok demenize gerek yok. Essegin aklina karpuz kabugu dusurmeyelim 🙂 Mulakatimi Ankaraya tasimak istiyorum derseniz zaten tasirlar. Arama butonundan onceki tasiyan arkadaslarin attigi emailler vardi ordan ornek gorebilirsiniz.

• @earslann ben 28.agustosda yeni kural açıklandığı gün taşıma e mail atmisttim kcc ye ve 29 agustosda taşındı e mail gelmişti.ben oturumumun olmadığını, Gürcistan vatandası olmadıgimi net bir şekilde belirtmiştim,buna rağmen taşıdılar,yani demek istediğim konsolosluk zaten biliyor vatandaş olmadığını veya oturumunun olmadığını,yanlışım varsa uyarınız lütfen yanlış bilgi paylaşımı yapmak istemem

• @falsepoet Tabiki biliyor bilmez olurmu yoksa tasimaz zaten 🙂

• @kemal85 Benim bir iki sayfa öncesinden itibaren yazdıklarım tam olarak sizin de aklınızdan geçenleri içeriyor. Yazdığım arkadaşların aldığı mülakat tarihlerini, dosyalarını tekrar çağırdığı tarihleri hatta dosya çağırdıktan kaç gün sonra dönüş aldıklarını incelemenizi öneriyorum. Ben yine de, "Ankara'ya güvenmeyin" diyen onlarca tecrübelinin sözünü hep zihnimde tekrarlıyorum. Kolaylıklar dilerim.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosya numaraları arasındaki boşlukları tam bilmiyoruz. TR'den kazananların sayısı örneğin 1-1000 arası, 1000-2000 arası kaç kişi var bilmiyoruz. Eğer az kişi varsa bir çırpıda 3binli 5binli numaralara mülakat gelmiş olabilir. O zaman bu duruma Ankara hızlı diyemeyiz.
    Bundan sonra ne olacağını da kestiremiyoruz. Aslında elimizde bütün talihlilerin kayıtlı olduğu eksiksiz bir Excel tablosu olsa, gidişatı çok daha net anlayabilirdik. Eksik olunca da genel durumu analiz etmek zorlaşıyor.
    Bence dosyasını taşımış olanlar, biraz fazla masraf olsa da garanti yolu seçsin çünkü Ankara'ya güven olmaz. Eğer geri taşıyıp Ankara’dan da mülakat alamazsanız, dönüşü olmayan bir sürece girmiş olursunuz. Herkes için hayırlısı olsun.

@Serapp Hanım'ın da dediği üzere dikkatli olunmalı.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet

Siz dosya taşıma talebinizi KCC’ye ilettiniz ve dosyanızı taşımış KCC. Gürcistan’daki ABD konsolosluğu daha görmedi sizin dosyanızı ve dosyanız ile ilgili yapılan işlemleri & tarihleri çünkü cut off değil dosya numaranız. Bültende numaranız cut off olunca konsolosluk dosyanızı görecek ve konsolosluğun ilgi/görev alanına gireceksiniz.

Bu aşamadan sonra mülakat planlaması yapıp/yapmamak, Gürcistan’da yasal oturumunuz olup olmadığı veya vatandaş olup olmadığınızı sorgulamak konsolosluğun görev alanına giriyor.

Sorunsuz bir şekilde sürecinizi bitirmeniz dileğiyle, bol şans 🍀

• @ATS16 Bilgilendirme için teşekkürler.İyiki varsınız

• Bizde dun vizemizi aldik. Ozellikler sayin @aysegul , @ATS16, @ucangeyik ve destek olan diger herkese cok tesekkur ederim.

• @se-du hayirli olsun 🙂

• arkadaşlar bu dönem sanki mülakat deneyimleri pek paylaşılmıyor gibi geldi bana. forumda mülakata giren sayısıyla deneyime baktım, arada çok fark var

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du rica ederim 🙏🏻 Tebrikler ve hayırlı olsun. Müsait zamanınızda DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığında sizde deneyiminizden, alışa gelmiş konu sorular haricinde süreç boyunca farklı bir durum gözlem yaşadıysanız dahil ederek paylaşırsanız sizden sonraki talihliler için yol gösterici olacaktır. Eminim size de çok iyi hissettirecektir emeklerinizin karşılığı bu paylaşımı yapmak 👍

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du kardeşler kavuşuyor demek 🙂 Çok tebrik ederim kardeşinizi de sizi de o zaman, bundan sonraki süreçler de kolaylıkla ilerlesin inşallah 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |