Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yeni bülten 11k ile hayırlı olsun.

• 11.000 oldu rakam hayirli olsun

• Ocak ayı bülteni açıklandı arkadaşlar 11K

• Ben beğendim, 11 bin 😅 hayırlı olsun herkese. 1 ocakta göreceğimiz CEAC verileri kaldı şimdi sırada

• Önceki yıllarda sırasıyla 12000,13500 ve 15000 açıklanmış bu bülten . 11000 az geldi gibi.

• 11.000 hayırlı olsun

• Bi tık yüksekten açılsaydı daha iyi olurdu..geçen yılın altında henüz 😞

• ⭐⭐⭐⭐

Yeni bülten hayırlı olsun.

Mülakat alıp almadığınızı KCC'ye hemen sorun isterseniz:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• Bültenden sonra dua etmemiz gereken tek konu Ankara’nın yine önceki aylardaki gibi aynı performansla devam etmesi ve 11.000’e kadar olan herkese mülakat dağıtımı yapılıp vizelerine kavuşmaları. Umarım bundan sonra bültenler hep 3 binlik ve daha fazla aralıklarla ilerler

• @Fatime-İncebaş Gözünüz aydın 🙂 panik panik soru soruyordunuz sıra size geldi hayrlı olsun.

• @Serapp mailimizi attık bakalım heyecanla bekliyoruz, teşekkürler Serap Hanım 🙂

• DV2026 Green Card talihlileri için 5. vize bülteni açıklandı ve Avrupa'dan case numarası 11.000'e kadar olan talihlilerin mülakata girebileceği belli oldu.

• yeni bulten hayirli olsun herkese, 2023 kazanani olarak yakindan takip ediyorum sureci cunku bir arkadasim da kazananlar arasinda. Yeni rakamla birlikte current olan ve mulakata Viyana'da girecek olan arkadaslarin Viyana iletisimlerini paylasmasini rica ediyorum. Henuz Viyana'nin kabul edecegi haberini aldiktan sonra orada gidip mulakata giren olmadi saniyorum, o yuzden deneyimleriniz onemli.

• @yunustg yunus bey excel tablosunda dosyanızın hongkhong da olduğu görülüyor bizim gibi mülakatı hongkong da olanları klavuz olmak için mülakat alıp almadığınızı buradan bilgisini verebilirmisiniz rica etsek.

• Yeni bültenle benim numaram da aktif oldu. Randevu alıp almadığımı mail atarak sordum. Cevap gelince bildireceğim.

• @Fer-0 teşekkür ederim beklemek ister istemez geriyor insanı

• @Serapp hemen belli olur mu Serap hanım erken değil mi

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş Erken olduğunu düşünüyorsanız yazmayın Fatime hanım 🙂 Sormanın bir zararı yok ki ama merak etmiyorsanız o başka tabi. İyi geceler..

• @Serapp tabiki çok merak ediyorum sadece gereksiz yere mail atmayım ya da hemen sorulur mu düşüncesiyle kararsız kalıyorum 😇

• @Fatime-İncebaş En fazla daha belli değil derler sonra gene atarsınız 🙂 Şimdi gönderseniz cevap bugün akşama gelir zaten belki yarına bile sarkabilir yoğunluklarına göre.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |