Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Nebleux nasıl yani, zaten 8500 de idi, nasıl 8250 oluyor. Hem açıklanmadı ki daha

• @Fatime-İncebaş Yanlış bilgi içerdiği için yanıtı sildim

• @yasinaf kcc değil department of state yayınlıyor ve mesai saatlerine bağlı değil diye biliyorum

• @HALİT-Ozgur KCC yayınlıyor sanıyordum düzeltmeniz için teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

13 eylülde yayınlanan bülten gece 01.30 gibi yayınlanmıştı.

• @aysegul bu durumda mesai saatine bağlı değil demekki..Hayırlısı olsun bakalım 🙏

• Kentucky ile sekiz saat farkı var bence yine 01:00-01:30 arası yayınlama ihtimali var diye düşünüyorum.

• Yasaklı

@mesut57 Merhaba, imzanızda giriş Haziran yazıyor @ATS16 'nın da dediği gibi siz bence onu en aşağı Mayıs ayına çekseniz daha iyi olabilir. Son ana bırakmak 6 ay kuralı açısından riskli olabilir.

• @şeymaaaa Uyku tutmadı göz gezdirmek için geldim ve bir sonuç yok.Her yılın dinamiği farklı demek bu oluyor sanırım da bütün olaylarda 2026'yı buldu gibi...Hayr getirsin ne diyelim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cnsgl

@gucarslan resmi bir link paylaşmadı, konu ile ilgili aldığı bir bilgiye istinaden paylaşım yaptı. Aşağıdaki linkten paylaşıma erişebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/513419

• Yurt dışından aldığım belgeler adli sicil belgesi ve doğum belgesi çok dilli(ingilizce,almanca,fransızca) yinede tercüme ettirmem gerekirmi?

• @yasinkoç Ankara konsolosluğu İngilizce ya da Türkçe dilinde olan belgeleri kabul ediyor herhangi bir çeviriye ihtiyacınız olmayacak.

• @MusaAtakan Teşekkür ederim.

• @yasinkoç Rica ederim. Mülakatınız yarınmış, güzel geçmesini diliyorum. Güzel haberlerinizi ve mülakat deneyimlerinizi ilgili başlık altında dört gözle bekliyoruz. 😊

• @yasinkoç Adres greencard ve SSN için gerekli o yüzden bende yazıp verdim tanıdığınız var mı sorusuna cevap olarak garanti olsun diye

• Merhaba herkese, vize aldıktan sonra verilen vizenin son tarihine kadar (yaklaşık 6 ay) içinde Amerikaya ilk girişin yapılması gerektiğini okudum. Peki tam anlamıyla en geç ne zaman kalıcı olarak göç edilebilir, bunun için bir kısıtlama var mı ? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.

• Dosyasini ankaraya taşımak isteyen var mı yoksa bülten aciklaninca ona göre mi aksiyon alacaklar hk dan ankaraya taşımak konusunda kararsizim hk oturum isterse diye ankara da sıra gelmezse diye

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge sağlık raporunuzdan itibaren 6 ay içinde giriş yapmanız gerekecek. Kalıcı göç için belirlenmiş resmi bir sınırlama yok. Son aylarda/yıllarda greencard sahiplerine, greencardın giriş çıkış yapmaktan ziyade orada yerleşik bir hayata geçilmesi için verildiği sık sık hatırlatılıyor cbp memurları tarafından. İlk girişten sonra zaten pasaportunuzda 1 yıllık i551 stamp olacak. Yani greencardınız elinize ulaşmamışsa bile 1 yıl içinde o damgayla abd ye giriş yapabileceksiniz. Ancak süreyi uzatmak bir sonraki giriş için fazlaca sorulara muhatap olmanıza, uyarılar dinlemenize sebep olabilir bilginiz olsun.

Şu başlıkları da inceleyin.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/1948
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi/1600
    https://yesilkartforum.com/forum/post/522444

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba herkese, vize aldıktan sonra verilen vizenin son tarihine kadar (yaklaşık 6 ay) içinde Amerikaya ilk girişin yapılması gerektiğini okudum. Peki tam anlamıyla en geç ne zaman kalıcı olarak göç edilebilir, bunun için bir kısıtlama var mı ? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim.

Sağlık raporu genelde 6 ay geçerli. Teslim aldığınız sarı zarfın üzerinde vizenin geçerlilik tarihi yazacak. Bu sure bitmeden ABD'ye ilk girişinizi yapmanız gerekiyor.
    İlk girişten önce green card basım işlemlerinin başlaması için USCIS immigrant fee ödemenizi yapın ve bir günlüğüne bile olsa gidip dönün. Bu ilk girişte pasaportunuza green card yerine geçen 1 yıllık bir damga basılacak. Green card ve SSN belgeniz bildirdiğiniz adrese gidecek. Siz tekrar gittiğinizde kartınız elinizde olmadan o damga ile rahatça giriş yapabileceksiniz. İlk girişten sonra kesin göç için 1 yıllık bir zamanınız olacak.

Durumu örneklemek gerekirse; diyelim ki sağlık muayene tarihiniz 1 Şubat 2026 ve ilk girişinizi 1 Haziran 2026'da yaptınız. 31 Mayıs 2027 tarihine kadar olan sürede kesin göçü yapmalısınız.

Yalnız riskli bir durum yaşamamak için ilk giriş ve kesin göç için gidiş tarihleriniz son günlere son haftalara yakın olmasın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rhabdo @Serapp 16.12 bırakma ihtimalleri var mı

Elbette. Her ayın 25'ine kadar sürede açıklandığı bu iletide yazıyor.

Herkes merakla bekliyor, benimle hiç ilgisi olmadığı halde ben bile meraktayım 🙂

Benzer Başlıklar

• 153
  • 728
  • 83
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |