DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@şeymaaaa Tabi ki bu bültende gelmez demek istedim :)
-
Bülten sayfasını yenilemekten parmağım acıdı :) açıklansın artıııık :D
-
@mesut57 ABD'deki adresi gösteren belge hangisi onu nereden çıkarttınız.
-
@şeymaaaa Belge olarak değil oradaki arkadaşımın adresini A 4 kağıdına ismi soyismi ve adresini el yazısıyla yazdık görevli oradan okuyup sisteme kayıt yapıyor
-
Merhabalar ben dosyamı açıklanan kanundan önce taşıdım. Herhangi bir sorun olacak mı veya Ankaraya geri mi taşınacak tam anlayamadım o kısmı?
-
@Fer-0 açıklanmadı :(
-
@şeymaaaa gece yarısı son saat..yoksa yarına kalır..ama bugüne kadar ayın 16 sını hiç bulmamış..son dakikaya kadar heycan 😊
-
-
Bu ileti silindi! -
@Nebleux nasıl yani, zaten 8500 de idi, nasıl 8250 oluyor. Hem açıklanmadı ki daha
-
@Fatime-İncebaş
Yanlış bilgi içerdiği için yanıtı sildim -
@yasinaf kcc değil department of state yayınlıyor ve mesai saatlerine bağlı değil diye biliyorum
-
@HALİT-Ozgur KCC yayınlıyor sanıyordum düzeltmeniz için teşekkür ederim.
-
13 eylülde yayınlanan bülten gece 01.30 gibi yayınlanmıştı.
-
@aysegul bu durumda mesai saatine bağlı değil demekki..Hayırlısı olsun bakalım 🙏
-
Kentucky ile sekiz saat farkı var bence yine 01:00-01:30 arası yayınlama ihtimali var diye düşünüyorum.
-
-
@şeymaaaa Uyku tutmadı göz gezdirmek için geldim ve bir sonuç yok.Her yılın dinamiği farklı demek bu oluyor sanırım da bütün olaylarda 2026'yı buldu gibi...Hayr getirsin ne diyelim.
-
@gucarslan resmi bir link paylaşmadı, konu ile ilgili aldığı bir bilgiye istinaden paylaşım yaptı. Aşağıdaki linkten paylaşıma erişebilirsiniz.
-
Yurt dışından aldığım belgeler adli sicil belgesi ve doğum belgesi çok dilli(ingilizce,almanca,fransızca) yinede tercüme ettirmem gerekirmi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum