Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

@Utku-Pehlivan Ben de Ekim'de evlenip eşimini accompany olarak eklemiştim ama benimki henüz KCC'de olduğundan orasıyla çözmüştük işi. Biz add applicant derken pasaportun ön yüzünü ve evlilik cüzdanını taratıp eklemiştik. Danışmanımız KCC'ye mail atarken bize belgeleri maile eklemeniz şart değil demişti. Sorarlarsa atacaktık. Biz KCC'ye mail atarken belgeleri eklemedik. Fakat konsolosluk için durum farklı olabilir. Pasaportu bekleyebilirsiniz.

• @tumra Merhaba bu akşam TSİ ile 19.00-21.00 saatleri ile açıklanacağını umut ediyoruz.

• @Umut-P Cevabınız için çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla şuanda mail yoluyla dosyayı açsak bile add aplicant kısmında pasaporta ihtiyacımız olacak. Sadece kendi medeni durumumu güncelleyebilirim gibi duruyor şuanlık.

• @Fer-0 tamam bilmiyordum o saati sağ olun, insallah hepimiz icin güzel rakam açıklanmasinı umut ediyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@tumra, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fer-0 tamam bilmiyordum o saati sağ olun, insallah hepimiz icin güzel rakam açıklanmasinı umut ediyorum

Saat farkı konusu Amerika’ya varınca uygulamalı olarak öğreniliyor, merak etmeyin 🙂
    Tabi 21binlere gelmez ama umarım bülten bugün iyi bir rakamla gelir.

• @Serapp umarım en az 13-14k görürüz bizim gibi yüksek cnlere de umut olmuş olur 😫

• @Serapp diğer yıllara göre istatistiksel olarak 20.000’ler çok zor zaten bu bültende ama en azından ya bir 12.000 açıklansın bir sevinelim bir bakalim Ankara nasil devam ediyor benim heyecanım buna ☺

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Dogukan-Oge viyana'ya seyahatiniz için bir engel yoksa mülakatınızı viyana'da yapabilirsiniz.
    viyana oturum talebi yapmayacak.

@gucarslan Merhaba, intörn doktor olduğum için yoğunluktan forumu düzenli kontrol edemiyorum. Bu iletiye ulaştım fakat sizin de bahsettiğiniz "viyana oturum talebi yapmayacak" diye kesin bir şekilde açıklama yapıldı ise bulamadım ne burada ne de mülakat deneyimleri başlığında, sanırım arama butonunu efektif kullanamıyorum. Rica etsem konu ile ilgili linki ekleyebilir misiniz? Temmuz ayında Viyana’ya taşımıştım dosyamı ama şimdi case numarama rağmen Ankara hızlı ilerlediği için geri taşısam mı diye düşünmeye başladım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

• @Serapp 21binlere gelmez derken, yeni açıklanacak bültenden bahsediyorsunuz dimi 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan

Oncelikle mutluluklar!

Evlilik cuzdanina ilave olarak esinizin yeni soyadinin yazildigi pasaporta ihtiyaciniz olacak kendi dosyanizi actirma esnasinda ve kendisi icin dolduracaginiz DS260 icin. Cut off icerisinde oldugunuz ve mulakat tarihi aldiginiz icin add applicant sekmesi gorunmuyor olabilir, konsolosluktan esiniz icin DS260 formu yaratilmasi hususunda destek talep etme ihtiyaciniz olabilir. Ayni durumu yasayan (add applicant gozukmuyordu) baska talihlilerde olmustu DV2026 surecinde, bu baslikta gecmis sayfalara bakabilirsiniz veya arama butonunu kullanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa Tabi ki bu bültende gelmez demek istedim 🙂

• Bülten sayfasını yenilemekten parmağım acıdı 🙂 açıklansın artıııık 😃

• @mesut57 ABD'deki adresi gösteren belge hangisi onu nereden çıkarttınız.

• @şeymaaaa Belge olarak değil oradaki arkadaşımın adresini A 4 kağıdına ismi soyismi ve adresini el yazısıyla yazdık görevli oradan okuyup sisteme kayıt yapıyor

• Merhabalar ben dosyamı açıklanan kanundan önce taşıdım. Herhangi bir sorun olacak mı veya Ankaraya geri mi taşınacak tam anlayamadım o kısmı?

• @Fer-0 açıklanmadı 😞

• @şeymaaaa gece yarısı son saat..yoksa yarına kalır..ama bugüne kadar ayın 16 sını hiç bulmamış..son dakikaya kadar heycan 😊

• @rhabdo @Serapp 16.12 bırakma ihtimalleri var mı

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 729
  • 153
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |