Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Fatma-Antalya Rica ederim ne demek 😊 amin inşallah 🙏

• herkese merhaba. biz hala I-130 onayimizi bekliyoruz fakat su IL isi benim kafami cok kurcaliyor. bu mulakatlar hep mi aylar sonrasina veriliyordu yoksa eskiden daha mi cabuktu? oyleyse neden boyle oldu? bilgisi olan varsa paylasabilir mi lutfen? tesekkurler.

• @Bircan Doğru, aşı kartı sunamadim cunku asilari olduğum zamanda bilgisayarlı sistem olmadığı için maalesef hepsini tekrardan olmak zorunda kaldim.

• @Zeyno-0 benimde aşı kartım yok fakat hastahaneye gittim kan verdim geçmişte hangi aşıları olmuşsam hepsi kan tahlilinde çıkacak ve bunu sunacağım unganlara tekrar ayni aşılari olmak istemiyorum bu yüzden bu yolu denedim.

• @ahmetZ bu söylediğinizi daha önce yapanlar oldu fakat kabul etmeyip aşı yapmışlar

• Arkadaşlar ben mülakata vukatli nüfus kayıt örneği ve doğum belgelerini kendim ve çocuğum için nüfus müdürlüğünden apostilli olarak çıkarttım ama ekstra İngilizceye cevirtip götürmem gerekiyormu

• @Havva-Balcı-Atay çok teşekkür ediyorum biryer buldum ve tuttum hotel 2000 kavaklıdere diye biryer konsolosluğu 5-10 dakika uzaklıkta taksi ile

• Merhabalar uzun süre sonra herkese bir mehaba vermek istedim mülakat tarihleri hafifçe yaklaşıyor şimdiden herkese bol şans diliyorum deneyimlerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyorum konuyu aralıklarla takip ediyorum bu aralar biraz koptum forumdan. Meksikadayız eşimle birlikte ailesini ziyarete memleketine geldik zaten meksika diyince insanın aklına ABD sınırından atlamak geldiği için burada gerçek anlamda turizm için bulunmam ayrı komedi çünkü genelde içeri giren çitlere koşup üstünden atlıyor xD

Neyse tüm bunların yanı sıra haberleri takip ediyorum Trump hocamız Gold card'ı falan başlatmış şimdi öyle gidiyor umarım daha iyi bir şekilde herşey devam eder herkesin mülakatlarını iyi bir şekilde bitirmesini diliyorum. Bende buradayken randevu bulabilirsem Meksikada baya yoğun ABD Konsoloslukları Turist vizesi deniyeceğim muhtemelen ABD vatandaşı ile evlilikten ötürü göç riski olduğum için vermeyecekler ama alabilirsem ABD'ye 1 haftalığına gitmek istiyorum dibine kadar girmişim bir görmeden dönersem içimde kalıcak valla ya 😆

• Merhabalar 25 Kasım randevuları dağıtıldı bir sonrakiler 25 aralıkta mı atilacak 25 aralıkta yılbaşı tatilene girmeleri bizim acimizdan olumsuz yönde etkiler mi ?

• @ahmetZ bence en geç 23 ünde mail atılacak. Onun öncesi atılması çok muhtemel

• Ocakta randevu maili gelecek ben böyle hissediyorum 7. Hissim öyle söylüyor

• Bence bu ayın 16 sı yada 18’in de

• @ulgen Yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama mülakata herhangi bir belgenin apostil ya da tercümesi gerekmez. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini e-devletten aldığınızda bunu götürmeniz yeterlidir. Bu konu hakkında bilgi kirliliği var netleştirmek için yazma gereksiniminde bulundum. Extra boşa masraflara girmeyin

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ozcancavus ozcancavus 

• tüm aşılarım tam ama e nabız da görünmüyor, ailemde o yıllar da böyle bir sistem yoktu diyor... sonradan aşı kartını çıkartabilen var mı? ya da şart mı ?

• @Refiks Benim ki de çıkmıyor, aile hekimine sordum o da ancak iki covid aşısı olmuştum onları bulabildi. İlçe sağlığa sorabilirsiniz diye önerdi ama muhtemelen oradan da işe yarar bir evrak alamayız gibi. Şart değil, yaşınız itibariyle bazı aşıları Unganlar yapıyorlar, aşı sayısı sanırım ücreti etkilemiyor 🙂

• Temmuz ayinda dq oldum Amerika’daki eşim iş değiştirdi farklı bir eyalete tasindi ne yapmam gerekiyor güncelleme yapmam gerekiyor mu ?

• @Zeyno-0 yanitiniz icin cok tesekkur ederim. 10 yilda bir olunan tetonoz asisi gecen sene olup bunu kanitlarsaniz, sanirim tekrar bunu yapmazlar diyorum. Bir arkadasimiz butun asilari tek seferde yaptiklarini soyledi. @ahmetZ beyin dedigi gibi once kan testi aliniyor ve akabince kan testi sonucuna gore asilar adeti ve hangileri oldugu belli oluyor. Ocak basinda Unganlara saglik kontrolu icin giden arkadaslar sorabilirse cok iyi olur, cunku Unganlara telefonla ulasmak kolay olmuyor. Tlf nu acan kimse yok:(

• Merhaba mülakata girecek herkese başarılar dilerim 16 Ocakta mülakata gireceğim il dışında yaşadığım için 13 Ocak a sağlık randevusu aldım sizce sorun olur mu

• Arkadaşlar merhaba,

Büyükelçilikten randevu hatırlatma maili geldi. Bu mailde ustraveldocs'daki transaction complete sayfasının çıktısını ve çıktıda UID numarasının görünmesini istiyorlar. Bu nedir tam olarak bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Ben tüm gün transaction complete sayfasına girmeye çalıştım, yapamadım. Talep açtım onda da diyorlar ki kapatıp tekrar açabilirsiniz, onu da yaptım yine transaction complete sayfasına erişemiyorum. Yani bir problem var ama anlamadım. Transaction complete sayfası diye şifreyi girdikten sonraki ilk sayfayı mı götürmeliyim ne yapmalıyım?

• @Seyduna Merhabalar Burak Bey, Transaction Complete sayfasini size ekte gonderiyorum. Hesabinizin dilinin Ingilizce'ye cevrilmesi gerekiyormus bu sayfayi print alabilmek icin. Interview gunune bu belgeyi de yaninizda getirmenizi rica edecegim.

Iyi gunler dilerim,

Best,

Avukatımız bize çıkarken böyle mailleşmiştik ama nasıl yaptı bilmiyorum pdf halinde bir sayfa çıkarman lazım

Benzer Başlıklar

• 58
  • 1
  • 3116
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |