Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Sıla-Ece Bütün belgelerimi götürdüm ancak yalnızca pasaportu aldılar. Ancak benim herhangi bir sağlık problemim olmadığı için bu şekilde ilerledi. Gözlük kullanıyorsanız, düzenli kullandığınız bir ilaç veya önemli bir hastalığınız varsa bu hastalıkla ilgili evraklarınızı da götürmenizi tavsiye ederim

• @Oguzhan-Demir Tahminen bu ay Temmuz ve Ağustos ayları icin IL dagitmalari gerekiyor. Eğer bu ay olmasa bile Ocak ayının ilk haftası mutlaka gondermeleri gerekiyor. Geçen sene böyle olmustu.

• @Zeyno-0 peki randevuları hangi aya verirler bir tahmininiz var mı sizin bu konuda? Bizim case ağustosta DQ oldu, şubat yada mart için mi dağıtılır randevular sizce? Geçmiş caseleri incelemişsiniz sanırım ondan size soruyorum 🙏🏻

• Merhaba arkadaşlar, bir konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarımızdan net bir bilgi edinmek istiyorum.
    Eşim sağlık randevusunu alırken kızımın ikinci ismini (Nur) yazmayı unutmuş. Sağlık randevumuzun onayı geldi. Eşime söyledim ama gerek olmadığını söyledi. Sizce bu eksik isimden dolayı gittiğimiz de sorun yaşar mıyız? Bunu belirtmemiz gerekir mi?

• @Turhan-0 Ben sorunuzun cevabını bilmiyorum ama en azından kendi evraklarıma baktım, bazı bilgileri direkt olarak sistemden çekmiş olabilirler yani sizin yazdığınız şekilde, ama öte yandan muayene olacak kişinin pasaportunu alıyorlar. Yani muayene olmadan önce iki hanımefendi var, onlara durumunuzu anlatırsanız yüksek ihtimal size yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Öte yandan vaktiniz varsa mail atabilir veya aramayı deneyebilirsiniz. İçiniz rahat eder en azından

• Bu ileti silindi!

• @erncndr Tahminen Temmuz ve Agustos dq olan dosyalarin randevularini subat ayına vermeleri gerekiyor. Tabi bu %100 kesinlik içermez ama geçen sene bu şekilde olmustu. Sonuçta subat ayı randevu maillerinin de henuz gonderilmedigini dusunuyorum. Umarım bekleyen herkes için en kisa surede hayrlisi olur.

• @Turhan-0 Klinikte gerekli düzeltmeyi kendi sistemlerinden yapacaklarını düşünüyorum. Sonuçta pasaport kontrol şeklinde ilerleyecekler.

• @rock https://www.ankarauygulamaoteli.com/ ortalama bir yer ariyorsaniz buraya da bakabilirsiniz. konsolosluga cok uzak degildi diye hatirliyorum, taksi ile 5-10 dakika gibi.

• @Fatma-Antalya teşekkür ederim bunlara bakacağım

• @yeşim-yıldırım peki konsolosluğa yakın mı ? Çukurambar da konsolosluğun yeni binası

• @Zeyno-0 bence dağıtacaklar bugün yarın eli kulağında tuşa basmak üzereler

• @rock Arabanız yoksa pek yakın sayılmaz. 2 vesait + biraz yürürsünüz

• Bu ileti silindi!

• @rock Tunalı cad. tarafında kalacağınız her otelden doktor muayenesine yürüyerek, konsolosluğa da taksiyle 5-10 dakikada gidebilirsiniz. Otel ararken buna göre arama yapabilirsiniz. Ankara'da yaşadığım için çok fazla otel bilgim yok ama daha önce şehir dışından gelen arkadaşlarım konumundan dolayı Grand Canyon Hotel ve Cinnah otelde konaklamışlardı ve memnun kalmışlardı. Bu otellere bakabilirsiniz.

• @kasım-doğan hadi İNŞALLAH

• @rock konsolosluğa yakın değil maalesef sadece Dr. Ungan’a yakın

• Bu arada bana 4 tane aşı vurdular iki tane sağ koluma iki tane sol koluma. Toplam 20 bin 797 bin tl tuttu. Sol koluma ne vurdularsa biraz acıyor ve sanırım bu iğnelerden dolayı acayip uyku bastı her gittiğim yerde uyuklamaya başladım başka bir yan etkisi olmadı. Pasaportum dışında hiçbir evrak bakmadılar gözlüğüme bile bakmadılar. Çok şükür part 1’i hallettik. Ama psikolojik olarak zorlu bir süreç yaşıyoruz hep beraber hepsi bittiğinde toplu bir ağlama seansı düzenlemek istiyorum rahatlamak için 😂😂

• @yeşim-yıldırım tesekkurler bunu da notlarıma ekledım gerıye kaldı randevu tarıhı alıp mulaka gıtmek haydı ınsallah en kısa surede bu vuslatın bıran once guzellıkle sona ermesı 🙂🙏

• @can-bolatbaş teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 58
  • 77
  • 1589
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |