Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Taşındı İletişim ve Teknoloji
1.4k 291 175.4k 249

• 2015 den bu yana T-Mobile kullaniyoruz ailecek. Cok memnunuz. 3 hat icin hersey sinirsiz $105 oduyoruz. Gecen yila kadar $90 idi, gecen yil zam yaptilar. Thanks Biden!! 😊

• @MySea biz de kardeşimin 2012’den bu yana sahip olduğu (T-mobile) hatları kullanıyoruz. 8 hatta $100 ödüyoruz. Geçen ay arayıp 10+ yıllık müşterileri olduğu için ücretsiz 4 tane iPhone 16 pro hediye ettiler :)

• @mehmetizmirli referans kod bölümü çalışıyor, Ezgi Hanım verdiği kod çalışmıyordu. Yenisi gelmiş çünkü.

• Kasım sonunda abd girişimizi gerçekleştireceğiz. Zillow uygulamasından ev bakıyoruz tur icin veya teklif vermek icin mesaj atmak istediğimde ad soyad mail okey ama tel no kabul etmiyor. Abd numarası lazım tr no ile olmuyor yada ben mi beceremedim acaba. Bu yüzden ilk girişimizde bu tarz işlemleri halletmek icin en azından bir faturasız hat almak istiyorum. Bu hattı 1-2-3 ay gibi seçenekler ile seçebiliyorum sanırım. Bizim kesin girişimiz şubat sonu mart ortası gibi olucak. O süreye kadar bu numarayı açık tutup gittiğimde faturalıya çevirebilir miyim aynı numarayı?

• @Nacrumates cevirebilirsiniz evet . Numaraniz sabit kalir , faturali hatta gecersiniz istediginiz zaman .

• @Figen
    Teşekkürler cevabınız için. Peki diğer konu hakkında bilginiz var mı zillow tarzı uygulamalarda tr numara kullanılmaması konusnda?

• @Nacrumates Evet TR Numarasi kabul etmez Zillow . Oncelikle onerim Zillow degil de RedFin kullanmaniz . Daha up to date durumda . Zillow da satilik yada kiralik olmayan cokca eski ilan var . Ayrica ilanlarin gercek olmasinada dikkat edin . Hangi eyaletten giris yapacaksiniz bilmiyorum ama hatti alip , calistirmak 5 dkk lik is hemen aktif oluyor . FL icin MINT Mobile tavsiye ederim hem ucuz hem kolay hem performansi iyi . Best Buy , Walmart gibi Magazalardan yada online olarak alabilirsiniz ozellikle e-sim kullanabiliyorsaniz .

• Arkadaslar merhaba, 14 Subat itibari ile CA San Diego'da yasiyorum. Mint ve Google Fi denemistim ama internetinden memnun kalmamistim. Prepaid Visible+ Pro kullaniyorum son 6 aydir ama her ne kadar Visible kabul etmese de upload i 1mbps dusuruyor. Farkli konum ve farkli zamanlarda test ettim ama bu son gunlerde basladi. Surekli drone ucuruyorum ve cok fazla video dosyasi upload ediyorum, oyle saniyorum ki buna bagli upload dusuruldu.

Sormak istedigim artik faturali hatta geceyim diyorum, gercek anlamda unlimited olan, belli kullanim sonrasi hiz dusurmeyecek bir operator/plan oneriniz var midir? Ve iPhone 17 Pro max almak istiyorum. Mevcut telefonum 16 Pro max. Bu telefonuma Apple takasta $700 veriyor. Telefon hattina mi iphone almaliyim. Ya da telefonu ayrica satarak mi iPhone 17 pro max almaliyim? Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Yaşadığınız bölgedeki çekim gücü operatörden operatöre değişiyor, öncelikle çekim gücü hususunda yaşadığınız çevrenizdeki kişilerden fikir almanız yararınıza olacaktır.

Çekim gücü, fiyat/hiz/kota performans ve telefonun kondisyonu ne olursa olsun trade in kapsamında telefon kabul eden T-mobil’i araştırmanızı tavsiye ederim.

• Merhaba, biz abdye giriş çıkış yapmayı diüşünüyoruz ama kredi kartı başvurusunda bulunacağız. Bunun için de telefon numarası lazım biz de bu seferki girişimizde hat almayı düşünüyoruz. Alabilir miyiz ya da illa faturalı mı olması gerekiyor kontürlü olursa biz türkiyedeyken sms vs gelmez mi bu konuda yrdımcı olabilirseniz çok seviniriz

• @leyla Merhaba, Tello alabilirsiniz benim gibi. Istediginizde paket veya para yukleyebiliyorsunuz. Ayrica aldığınız paketi aninda yukseltip alcaltabilirsiniz ve fiyatları cok uygun. Türkiye’de sms gelir, ayarlari acarsaniz. Sorunuz varsa veya referans kodu lazimsa mesaj atın size ileteyim, 10$ kazanirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

Ilk geldigimizde prepaid hatlar kullanirken girisimizden bir kac ay sonra Verizon'dan gelen teklif uzerine Verizon faturali hatlara tasimistik. Bu tasima ve 3 yil abone kalma sozu karsiliginda 4 adet telefonu ucretsiz vermislerdi. 2 adet google pixel 7 ve 2 adet Iphone 14 telefonu bedelsiz almistik. 3 yil boyunca sabit ucret odedik, 4x $40, toplam aylik $160

3 yillik aboneligimizin bitmesine az kala Verizon yeni bir teklifle geldi. Aboneligimizi 3 yil daha uzatma sozu karsiliginda elimizdeki 4 telefonu da yine en son modellerle yine ucretsiz olarak yenileyecekler. Ucret olarak bir defalik olarak degisim fee ($40) ve vergi verecegiz sadece.

2 adet Google Pixel 10 Pro
    2 adet IPhone 17 Pro alacagiz

• Hat ucretlerimiz yine 3 yil boyunca sabitlenecek (Hat basina $40).
    • Sinirsiz 5G data ( 3 yildir bunun rahatliginiz yasiyoruz, kota mota olmadan sinirsizca en hizlisindan mobil data kullaniyoruz)

image.png

• Hotspotta bir sınır var mı yoksa sınırsız paylaşım kullanılıyor mu hatlarınızda

• Bu ileti silindi!

• @06adm38, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Hotspotta bir sınır var mı yoksa sınırsız paylaşım kullanılıyor mu hatlarınızda

Benim planda 30 GB hotspot limiti var.
    Limitsiz hotspot olan plan aylik 50 ya da 55 dolar olmasi lazim.
    Benim aylik hotspot kullanimim gecmis aylara baktigimda 12-18 GB arasi degisiyor. Laptop'i internete baglamak icin kullaniyorum. O kadar film, video, youtube falan izlememe ragmen daha aylik 20 GB uzerinde kullanimim hic olmadi. 30 GB limit ihtiyacimdan fazla oldugu icin bu plan bana yetiyor.
    fc139064-cece-430d-a9e8-57e0521229be-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

image.png

• Teşekkürler ben de ev interneti bağlatmayı düşünmüyorum iki telefon ve bilgisayarı Amerika hattı ile hotspottan faydalanarak kullanmayı düşünüyorum. Şuan 90 dolar sınırsız olarak görünüyor iPhone 17 paketi verizonda eğer yanlış bakmıyorsam.

• ⭐⭐⭐⭐

image.png

image.png

ea8c602a-d276-4a22-89c3-25d102754264-image.png

• @06adm38, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Teşekkürler ben de ev interneti bağlatmayı düşünmüyorum iki telefon ve bilgisayarı Amerika hattı ile hotspottan faydalanarak kullanmayı düşünüyorum. Şuan 90 dolar sınırsız olarak görünüyor iPhone 17 paketi verizonda eğer yanlış bakmıyorsam.

Mobil abonelikten sonra ev interneti de baglatirsaniz (fiber internet) %50 indirim uyguluyorlar. Biz bu sekilde 300 mbit fiber baglanti icin ayda $26 oduyoruz. streaming abonelikleriniz varsa (Netflix, Paramount+ vs gibi) hotspot yetersiz kalacaktir.

• @Yrngzgn teşekkür ederim gitmeden önce iletişime geçerim sizinke 😊

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

Benzer Başlıklar

• ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri

30
    1 Oy
    30 İleti
    4k Bakış
    J
    @vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor :) Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan. Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli.
  • ABD'de posta işlemleri

6
    0 Oy
    6 İleti
    976 Bakış
    diclemreD
    Merhaba, Türkiye'ye çok ufak bir kargo göndermem gerekiyor. Ağırlığı 200 - 250 gr civarı maksimum. Ücret ve en iyi seçenekler ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok makbule geçer.
  • Turkiye Super Ligi'ni ABD'den izlemek

40
    1
    2 Oy
    40 İleti
    11k Bakış
    RhonsterR
    @Rhonster simdi baktim turkiye disindan olmuyormus VPN yede izin vermiyor.
  • ABD den alınan telefonun Turkiye'de garanti gecerliligi

12
    1 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Cogunlugu zaten "made in China" :) Bosverin garantiyi falan, zaten garantiyi calistirmak icin ustune yine odeme yapiyorsunuz. 2 yil sorunsuz kullansaniz, + dasiniz. Zaten yilda ortalama 2 defa daha yeni modelleri cikiyor...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k