çok sağolun hocam
-
@hDundar usmobile hattı numara seçimi yapılıyor daha öncede o şekilde yapmıştınız ilk geldiğinizde konuşmuştuk ama şimdi bir ay beklemeniz gerekiyor hattı taşımak için verizon alt yapısını kullanan ve Verizon alt firması visible alın derim aynı alt yapı ve sınırsız hotspot birde sizin bölgede hangi hat iyi ise onu kullanmalı yıllık ödeme ile daha uyguna geliyor

-
-
@Tarık-B ileti eski ama ben de benzer bir durumdayım. 3D artistim ve ona göre burda güzel bir sistemim var bir masaüstü. kasayı götürmek istiyordum ama emin olamadım. siz ne yaptınız güç kaynağı ile çözebildiniz mi?
Benzer deneyimleri olan varsa yazabilir mi? ilk gidişte benzer bir sistemi kurmam biraz başta zor olabilir ama elimdekinden de olmak istemiyorum orada elektrik yüzünden bozup.
-
-
@vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri
Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor 🙂
Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan.
Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli. -
Başlığı görünce ilk etapta aklıma gelen, güvenlikle ilgili kullandığım iki uygulamayı paylaşmak istedim.
“Citizen” isimli uygulama, iki yönlü çalışıyor. Hem güncel olayları, trafik kazaları, yangınlar, hırsızlıklar gibi size yakın gerçekleşen polislik olayları gösteriyor. Hem de etrafınızda kayıtlı olan seks suçlularının yerlerini gösteriyor. Ayrıca ülke çapında büyük olayları, geri çağırılan ürünleri vs. bildiriyor.
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen: Keeping you safe & informed
Citizen helps you stay safe & informed, by providing instant notifications and live broadcasts of reported crimes and incidents near you.
“Code Red Alert” ise konumunuza yakın yerlerde meteorolojik olarak meydana gelebilecek acil olayları, hem uygulamadan takip ettiriyor hem de sms veya arama ile size bildiriyor.
Özellikle tahrip edici sel, rüzgar, tornado vb. doğa olayları için kullanışlı bir uygulama.
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
International Crisis & Risk Management Leaders | Crisis24
Crisis24, a global leader in crisis and risk management, provides tailored solutions to support businesses, their leaders, and employees.
-
@Rhonster simdi baktim turkiye disindan olmuyormus VPN yede izin vermiyor.
-
@umarimarmy, içinde söyledi: Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)
Türk bankalarında hangi bankalar abd numarasıın kabul edip sms atıyor bi listesi var mı acaba?
Özellike merak ettiklerim: Akbank, İş Bankası ,Ykb ve VakfıbankBen QNB ile calisiyorum, ABD tel nosu ile haberlesiyoruz.
-
-
Arkadaşlar,
Telefon vergileri ile ilgili bir şey danışmak isterim.
2 ay önce annem Amerikaya gelmişti, geçtiğimiz hafta Türkiye'ye döndü.
Son telefon vergi zamlarından sonra yeni yılda yaklaşık 30000 tl vergi ödeyeceğimiz için zamlar gelmeden önce burdan telefon alsak ve annemin adına telefonun vergisi ödesek olur mu??
Nasıl oluyor bu işler? -
Ben Mint mobile kullniyorum.TR ye giderken 50 $ International yukleme yaptim.Bir ay seyahatim suresince (cok yogun gorusme yapmadan) kullandim.
-
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce ABD'de hat üzerinden telefon alınınca avantajlı olduğu ile ilgili yazılar okumuştum.Daha önce bunu yapan oldu mu? Tecrübelerini aktarırsa sevinirim/z.
Aylık bir ücret mukabilinde hem hattı kullanıp hem de telefon sahibi olmakla ilgili bir sistem. Türkiye'de de bir zamanlar popüler olan bu durum orada da var mı?
-
Merhaba Abd de iken At&t den telefon alıp hat taahhüt aldım fakat beklediğimizden önce Türkiyeye dönmemiz gerekti Telefonu iade edip , hattıda iptal ettim telefon için ödediğim tutarı Kredi kartıma geri yatırdılar 1 aylık bir fatura geldi onu da Abd deki arkadaşım vasıtası ile ödedim fakat ardından aşağıda ki fatura 3 gün sonra geldi konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Suspension notice
Past due amount: $166.74
Total amount due: $166.74
Account number ending in: 2468
Date: 08/21/2023
Hello,We hope you're staying safe and well, and we understand things happen. That's why we're reaching out to let you know your account shows a total amount due of $166.74 with a past due balance of $166.74. Please take care of your bill payment today for all past due charges, including any new charges that may have become past due, to avoid suspension of service.
Ways to pay today:
Use the myAT&T app
Go online at att.com/pay
Dial *PAY (*729) on your AT&T wireless phone
To make a payment arrangement, please visit att.com/pay, use the myAT&T app, or dial 611 from your wireless phone. If you require additional assistance, please call 800.947.5096.If you've already paid or made a payment arrangement, then you're all set.
If we do not receive payment and services are suspended, you'll be charged up to a $35 fee to get your service back. Suspension may impact your ability to upgrade with our best pricing and to qualify for promotional offers and credits. If your past due balance is not paid after suspension, your service may be canceled and your device's wireless network connectivity capabilities may be disabled.
Thank you for choosing us,
AT&T
-
-
@AcerVulus Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkürler.
-
-
T-mobile bilgilendirme icin soyle bir sayfa yapmis:
https://www.t-mobile.com/brand/data-breach-2021
40 milyon musterinin farkli bilgilerinin calindigini onayliyorlar. Musterilere hesaplarindaki sifreleri ve hesaplarinin PIN numaralarini degistirmeyi tavsiye ediyorlar, ayrica tum musterilere 2 yil boyunca ucretsiz kimlik koruma hizmeti sunuyorlar (McAfee® ID Theft Protection).
Kayit icin yukaridaki linke tiklayip, su kutucugu bulup tiklayin ve bilgilerinizi girin; daha sonra email adresinize gerekli bilgiler yollanacak.
Screen Shot 2021-08-19 at 11.48.53 AM.png
-
Isverenimin PO Box'ina teslim edilmis. Adres uzerinden otomatik olarak PO Boxa iletiliyor anladigim kadariyla.
ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
Benim durum daha enteresan, galaxy A55 almıştım ve mint mobile web sitesinde e-sim uyumlu değil yazıyordu. Burada bir şekilde e-sim li olarak kaydettim.

-
Merhabalar. 2 hafta sonra LA'e gidicem ve telefon/hat konusunda kafam çok karışık. Apple marka telefon dahil bir hat almak ve her ay hem telefon hem de hat parasını beraber ödemek istiyorum. Gider gitmez böyle bir şey mümkün olur mu yoksa SSN gelmesi mi lazım telefon da dahil olduğu için? Eğer mümkünse nereden ve nasıl yapabilirim, bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
@aliaytac41, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
Merhabalar. 2 hafta sonra LA'e gidicem ve telefon/hat konusunda kafam çok karışık. Apple marka telefon dahil bir hat almak ve her ay hem telefon hem de hat parasını beraber ödemek istiyorum. Gider gitmez böyle bir şey mümkün olur mu yoksa SSN gelmesi mi lazım telefon da dahil olduğu için? Eğer mümkünse nereden ve nasıl yapabilirim, bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Telefon kampanyalı hatlar genelde faturalı oluyor ve faturalı hatlar için de SSN gerekiyor.
SSN ve ID gerekmeden Metro by T-Mobile’dan ücretsiz telefon alabilirsiniz ama hem hat ücretleri yüksek hem de her telefon için yok sanırım bu kampanya. Sadece Samsung ve Motorola bazı telefonlarda var. Ayrıca telefonun unlock olma süresine de bakmak lazım. En iyisi şubeye gidip sormak. Bazen şube bazlı kampanyalar da olabiliyor.
SSN gelip kredi skorunuz oluştuktan sonra Apple Card çıkartıp taksitli telefon alabilirsiniz ya da affirm ile aylık taksitli alabilirsiniz. Ama bu iki seçenek için de minimum 6 ay beklemeniz lazım kredi skoru oluşması için.
-
@AE123 Kimlik taratarak ve yüz tanıma ile operatör değişikliği yapılabiliyor. Değiştirirken varsa e-sim seçeneği ile anında geçiş oluyor. E devletten onaylama yapıyorsunuz işlem tamamlanıyor. Kimseyle muhatap olmuyorsunuz.
Not: Ben başka bir operatörden Vodfn a geçiş yaptım, bu şekilde seçeneği vardı. Diğerleri hakkında net bilgim yok. Denenebilir. İlla Vdfn diyorsanız iki kez bu işlem ile onu yapmakta kolay. İyi günler. -
Google Fi ..
-
@onurakbas , zaman ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. Sacma olabilir ama konu hakkindaki bilgi eksikligime verin bilginiz var mi bilmiyorum ama soyle bir sorum olacakti. Daha onceden hic kontorlu faturasiz hat kullanmadim, su an Amerikada faturali vodafone hattimiz var hanimla birlikte ve aydan aya sabit kullanmadigimiz telefonlara aylik para oduyoruz olur da acil bir durumda kullanmamiz gerekir vs diye ve de telefon numaralarimizi kaybetmemek adina.
Bu iki hatti faturasiza cevirsek sonrasinda her ay kontor yuklememiz mi gerekiyor? 40 yilda bir sadece Turkiyeden bankadan vs sms gelirse geliyor, hic bir sekilde Turk numaramiza Amerika disindan cagri gelmiyor, senede bir de gidersek Turkiyede Turk hatlarimizi kullaniyoruz. Bu durumda her ay mi faturasiz hatta kontor yukleniyor , ne sIklIkta kontror yuklenmesi gerekiyor hattin kapanmamasi icin ?
-
@AE123 selamlar, ben amerikya gelmeden once su sekilde yaptim, faturali hattimi faturasiza cevirdim. 6 aydan 6 aya da minimum tutarda tl yukluyorum, bu sekilde hattim acik kaliyor. Onun takibinide turkcellin uygulamasi uzerinden yapiyorum. Buyuk ihtimallede vodafone uzerinde de bu sekilde bir bilgi yer aliyordur.
-
@onuru cok tesekkur ederim, emin olamadik hangi aralikla faturasiz hatta yukleme yapilacagini ama su an net anlamis oldum.
-
@AE123 merhaba eşim ve bende faturali Vodafone hatlarımızı faturasiz şekilde çevirip amerikaya geldik. Wifi aramasi açık konumda oldugunda banka müşteri hizmetleri ilede konusabiliyorsunuz. Size mesajda geliyor sorun yok. Telefonlar uçak modunda kenarda duruyor. Yükleme miktari ise yasal olarak her ay hat icin bir vergi çıkıyor temmuzda en son 21 TL kusur du bu vergi 3 ayda bir bu vergiyi (3 ay X 21 tl= 63 tl en az) hesabiniza para yükle şeklinde yaparsınız hat kapanmaz diye müşteri temsilcisi bize iletti. Bu süre önceden 6 aymış fakat şuan 3 ay oldu diye bilgi verdi.
-
@AE123 benim bilgimde verilen cevaplar kadar. Eşim ön ödemeli hatta geçiş yaptı Turkcell kullanıyor. Uygulamada belirtildiği gibi yazıyor bakiye yüklenmesi gereken tarih. Bense 132 TL ye bir pakete denk geldim, 3$ aylık diye onu tercih ettim.
-
Herkese merhaba, visible için referral kod ile girebilen var mı? @EzgiLera koymuştu ama çalışmıyor diyor, belki şirketin indirim yapmak istememesinden, bilemedim.
-
@sebnem_ yoo çalışıyor referans kısmı Visible ben bir arkadaşın referansıyla girdim
-
2015 den bu yana T-Mobile kullaniyoruz ailecek. Cok memnunuz. 3 hat icin hersey sinirsiz $105 oduyoruz. Gecen yila kadar $90 idi, gecen yil zam yaptilar. Thanks Biden!!

-
@MySea biz de kardeşimin 2012’den bu yana sahip olduğu (T-mobile) hatları kullanıyoruz. 8 hatta $100 ödüyoruz. Geçen ay arayıp 10+ yıllık müşterileri olduğu için ücretsiz 4 tane iPhone 16 pro hediye ettiler

-
@mehmetizmirli referans kod bölümü çalışıyor, Ezgi Hanım verdiği kod çalışmıyordu. Yenisi gelmiş çünkü.
-
Kasım sonunda abd girişimizi gerçekleştireceğiz. Zillow uygulamasından ev bakıyoruz tur icin veya teklif vermek icin mesaj atmak istediğimde ad soyad mail okey ama tel no kabul etmiyor. Abd numarası lazım tr no ile olmuyor yada ben mi beceremedim acaba. Bu yüzden ilk girişimizde bu tarz işlemleri halletmek icin en azından bir faturasız hat almak istiyorum. Bu hattı 1-2-3 ay gibi seçenekler ile seçebiliyorum sanırım. Bizim kesin girişimiz şubat sonu mart ortası gibi olucak. O süreye kadar bu numarayı açık tutup gittiğimde faturalıya çevirebilir miyim aynı numarayı?
-
@Nacrumates cevirebilirsiniz evet . Numaraniz sabit kalir , faturali hatta gecersiniz istediginiz zaman .
-
@Figen
Teşekkürler cevabınız için. Peki diğer konu hakkında bilginiz var mı zillow tarzı uygulamalarda tr numara kullanılmaması konusnda? -
@Nacrumates Evet TR Numarasi kabul etmez Zillow . Oncelikle onerim Zillow degil de RedFin kullanmaniz . Daha up to date durumda . Zillow da satilik yada kiralik olmayan cokca eski ilan var . Ayrica ilanlarin gercek olmasinada dikkat edin . Hangi eyaletten giris yapacaksiniz bilmiyorum ama hatti alip , calistirmak 5 dkk lik is hemen aktif oluyor . FL icin MINT Mobile tavsiye ederim hem ucuz hem kolay hem performansi iyi . Best Buy , Walmart gibi Magazalardan yada online olarak alabilirsiniz ozellikle e-sim kullanabiliyorsaniz .
-
Arkadaslar merhaba, 14 Subat itibari ile CA San Diego'da yasiyorum. Mint ve Google Fi denemistim ama internetinden memnun kalmamistim. Prepaid Visible+ Pro kullaniyorum son 6 aydir ama her ne kadar Visible kabul etmese de upload i 1mbps dusuruyor. Farkli konum ve farkli zamanlarda test ettim ama bu son gunlerde basladi. Surekli drone ucuruyorum ve cok fazla video dosyasi upload ediyorum, oyle saniyorum ki buna bagli upload dusuruldu.
Sormak istedigim artik faturali hatta geceyim diyorum, gercek anlamda unlimited olan, belli kullanim sonrasi hiz dusurmeyecek bir operator/plan oneriniz var midir? Ve iPhone 17 Pro max almak istiyorum. Mevcut telefonum 16 Pro max. Bu telefonuma Apple takasta $700 veriyor. Telefon hattina mi iphone almaliyim. Ya da telefonu ayrica satarak mi iPhone 17 pro max almaliyim? Tesekkurler.
Benzer Başlıklar
123
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k