Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hDundar

Yaşadığınız bölgedeki çekim gücü operatörden operatöre değişiyor, öncelikle çekim gücü hususunda yaşadığınız çevrenizdeki kişilerden fikir almanız yararınıza olacaktır.

Çekim gücü, fiyat/hiz/kota performans ve telefonun kondisyonu ne olursa olsun trade in kapsamında telefon kabul eden T-mobil’i araştırmanızı tavsiye ederim.

• Merhaba, biz abdye giriş çıkış yapmayı diüşünüyoruz ama kredi kartı başvurusunda bulunacağız. Bunun için de telefon numarası lazım biz de bu seferki girişimizde hat almayı düşünüyoruz. Alabilir miyiz ya da illa faturalı mı olması gerekiyor kontürlü olursa biz türkiyedeyken sms vs gelmez mi bu konuda yrdımcı olabilirseniz çok seviniriz

• @leyla Merhaba, Tello alabilirsiniz benim gibi. Istediginizde paket veya para yukleyebiliyorsunuz. Ayrica aldığınız paketi aninda yukseltip alcaltabilirsiniz ve fiyatları cok uygun. Türkiye’de sms gelir, ayarlari acarsaniz. Sorunuz varsa veya referans kodu lazimsa mesaj atın size ileteyim, 10$ kazanirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

Ilk geldigimizde prepaid hatlar kullanirken girisimizden bir kac ay sonra Verizon'dan gelen teklif uzerine Verizon faturali hatlara tasimistik. Bu tasima ve 3 yil abone kalma sozu karsiliginda 4 adet telefonu ucretsiz vermislerdi. 2 adet google pixel 7 ve 2 adet Iphone 14 telefonu bedelsiz almistik. 3 yil boyunca sabit ucret odedik, 4x $40, toplam aylik $160

3 yillik aboneligimizin bitmesine az kala Verizon yeni bir teklifle geldi. Aboneligimizi 3 yil daha uzatma sozu karsiliginda elimizdeki 4 telefonu da yine en son modellerle yine ucretsiz olarak yenileyecekler. Ucret olarak bir defalik olarak degisim fee ($40) ve vergi verecegiz sadece.

2 adet Google Pixel 10 Pro
    2 adet IPhone 17 Pro alacagiz

• Hat ucretlerimiz yine 3 yil boyunca sabitlenecek (Hat basina $40).
    • Sinirsiz 5G data ( 3 yildir bunun rahatliginiz yasiyoruz, kota mota olmadan sinirsizca en hizlisindan mobil data kullaniyoruz)

image.png

• Hotspotta bir sınır var mı yoksa sınırsız paylaşım kullanılıyor mu hatlarınızda

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@06adm38, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Hotspotta bir sınır var mı yoksa sınırsız paylaşım kullanılıyor mu hatlarınızda

Benim planda 30 GB hotspot limiti var.
    Limitsiz hotspot olan plan aylik 50 ya da 55 dolar olmasi lazim.
    Benim aylik hotspot kullanimim gecmis aylara baktigimda 12-18 GB arasi degisiyor. Laptop'i internete baglamak icin kullaniyorum. O kadar film, video, youtube falan izlememe ragmen daha aylik 20 GB uzerinde kullanimim hic olmadi. 30 GB limit ihtiyacimdan fazla oldugu icin bu plan bana yetiyor.
    fc139064-cece-430d-a9e8-57e0521229be-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

image.png

• Teşekkürler ben de ev interneti bağlatmayı düşünmüyorum iki telefon ve bilgisayarı Amerika hattı ile hotspottan faydalanarak kullanmayı düşünüyorum. Şuan 90 dolar sınırsız olarak görünüyor iPhone 17 paketi verizonda eğer yanlış bakmıyorsam.

• ⭐⭐⭐⭐

image.png

image.png

ea8c602a-d276-4a22-89c3-25d102754264-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@06adm38, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Teşekkürler ben de ev interneti bağlatmayı düşünmüyorum iki telefon ve bilgisayarı Amerika hattı ile hotspottan faydalanarak kullanmayı düşünüyorum. Şuan 90 dolar sınırsız olarak görünüyor iPhone 17 paketi verizonda eğer yanlış bakmıyorsam.

Mobil abonelikten sonra ev interneti de baglatirsaniz (fiber internet) %50 indirim uyguluyorlar. Biz bu sekilde 300 mbit fiber baglanti icin ayda $26 oduyoruz. streaming abonelikleriniz varsa (Netflix, Paramount+ vs gibi) hotspot yetersiz kalacaktir.

• @Yrngzgn teşekkür ederim gitmeden önce iletişime geçerim sizinke 😊

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar, başlığın çoğunu taradım, gördüğüm birçoğunuz prepaid olanları SSN olmadan alabilmiş ama biz bugün Austin de bir Tmobile bayisinde SSN olmadan hiçbir işlemi yapamayacakları cevabını aldık. Yeni hat işini nasıl halledebiliriz. telefonlarımız da eski muhtemelen telefonla aylık ödemeli birşey almak bizim için gerekli olacak. E-sim işlemlerini eski telefonlardan da yapabilir miyiz. sanırım telefonlarımız e sim e uygun değil. modelleri chatgpt ye yazdığımda fiziksel sim gerekir bu telefonlar için dedi. türkiye hatları ile paket aldık şimdilik ama birçok işimiz için internete ihtiyac duyduğumuz için sim işini bir an önce SSN ler gelmeden halletmek istiyoruz. başka nasıl bir yol izleyebiliriz

• @denizezgi, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Merhabalar, başlığın çoğunu taradım, gördüğüm birçoğunuz prepaid olanları SSN olmadan alabilmiş ama biz bugün Austin de bir Tmobile bayisinde SSN olmadan hiçbir işlemi yapamayacakları cevabını aldık. Yeni hat işini nasıl halledebiliriz. telefonlarımız da eski muhtemelen telefonla aylık ödemeli birşey almak bizim için gerekli olacak. E-sim işlemlerini eski telefonlardan da yapabilir miyiz. sanırım telefonlarımız e sim e uygun değil. modelleri chatgpt ye yazdığımda fiziksel sim gerekir bu telefonlar için dedi. türkiye hatları ile paket aldık şimdilik ama birçok işimiz için internete ihtiyac duyduğumuz için sim işini bir an önce SSN ler gelmeden halletmek istiyoruz. başka nasıl bir yol izleyebiliriz

Merhaba, bildiğim kadarıyla Mint mobile ve US mobile gibi sağlayıcılardan Türkiyeden bile hat alıp esimini aktifleştiren arkadaşlar oldu. Bu sayfanın önceki iletilerinde detaylı bilgi bulabilirsinizz. Online sipariş verip fiziksel sim kartınızı adresinize isteyebilirsiniz. Sayfalarında gerekli bilgileri hatta telefonunuz esim’e uygun mu gibi bilgileri bulabilirsiniz. Taksitle telefon almak için sanırım SSN şartı var.

Son bir önerim de birkaç değişik bayii denemeniz yönünde olur, çünkü sizde anlayacaksınız ki ABD’de herkes sisteme çok hakim değil, birinin yapmadığını, diğeri yapabiliyor, T mobile’ın alt markası Metro’yu da deneyebilirsiniz. Son olarak varsa sarı zarfınızın fotokopisi, ülkeye giriş mührünüz vs gibi detayları SSN yerine deneyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

Geldik telefon hatları kısmına, malesef bu konuyu genelde es geçmiştim gitmeden önce, her konuyu hatim ettim gibi bu forumda kendi sürecimizle ilgili ama bu konuda çok bilgim yoktu, okuyamamıştım pek, e malum sebeplerle birkaç gün içinde apar topar gidince de bilgi anlamında hazırlık yapamadım. Gelişine deneyimledik bu kez bu kısmı 🙂

Not: eSIM io uygulaması ve data paketleriyle ilgili deneyimimizi, ilk giriş başlığındaki iletimde anlatmıştım. Bu kısım telefon hattıyla ilgili.

Abd ye gidişimizin 3.günüydü, telefon hattı almak için Tmobile-AT&T vs dolaştık civardaki şubeleri. ssn olmadan faturalı hat zaten vermiyorlar (bunu biliyorduk), ayrıca bayilerde sürekli sıra bekliyorsunuz (6-7 farklı bayiye gittik, hepsinde sıra bekledik, dönemsel olabilir bilmiyorum), prepaid almak istediğimizde de ellerinde fiziksel simkart bulunmuyordu, ve bizce pahalı fiyatlardı, zaten 10 gün kalacaktık, $30-75 arası (aylık veya 3 aylık) bir parayı boşuna vereceğiz gibi geldi, iyi ki de almamışız :)) 3-4 saatimizi harcadık yalnız oralarda, meğer hiç gerek yokmuş.

Neyse, Walmart'a gitmişken, oradaki prepaid hazır kart reyonlarından alalım dedik, reyon görevlileri maşallah pek bilgililerdi :)) ayrıca en ucuzları yine $30-40'dı diye hatırlıyorum, oradan da vazgeçtik.

Sonra keşfe devam ederken olmazsa olmaz bestbuy'a gittik tabi, yine gitmişken bakalım burada prepaid var mı diye, bir de ne görelim $2'a MintMobile ve UltraMobile fiziksel simkartlar var. Bunlar sadece fiziksel prepaid sim kart, bunları alıp ihtiyaca göre web sitelerinden aylık, 3 aylık, 6 aylık, yıllık vs plan tanımlıyormuşuz. İkisinden aldık denemek için.

MintMobile $2 : 1 haftalık deneme kartıydı bu, 250mb internet, 250 texts, 250 minutes içeren bir kart. Memnun kalırsanız(bulunduğunuz bölgedeki çekimine göre vs denemek için güzel fikir) sitesindeki aylık vs planlardan tanımlayıp devam edebiliyorsunuz, biz sırf denemek için meraktan aldık 🙂 Birkaç günlüğüne giriş çıkış yapacaklar için bedava gibi birşey 🙂 Data anlamında desteklemek için de eSim io'dan $3-4'lık paketlerle 3-5gb'lık data paketleri de alınırsa fazla fazla iş görür, çok çok ucuza.

UltraMobile $2 (starter sim kart) : Bunu da nasılsa $2, deneriz diyerek aldık. TMobile altyapısını kullanıyormuş bu arada.

Bir de galleria daki apple store dan yeni bir iphone aldık.

Akşamına, aldığımız kartları ne yapalım ne edelim, hangisinin aylık planı vs daha uygundur derken, ultramobile olan kartın üzerindeki barkodu okutunca web sitesinde çok uygun planlar olduğunu gördük. Yıllık planda kampanya varmış ve $6,5/mo (yıllık plandaki aylık ücret) gibi bir fiyatı görünce $2 a aldığımız fiziksel simkartı hiç kullanmadan, yeni iphone'a (sadece e-simle çalışıyor, o yüzden fiziksel simkartı kullanmadık, duruyor) UltraMobile'dan bu yıllık planı içeren bir e-sim aldık.
    6,5x12=$78 +tax and fee ile birlikte $90küsur ödedik toplamda 1 yıllık plan için.
    $6,5 içinde; aylık 4gb internet, unlimited talk and text (abd içinde tabi), hotspot, wifi calling vs (int creditleri plan detaylarında yazıyor).

Sonuçta 6 ay sonra yerleşeceğiz, gidince prepaid olmayan bir hat alacağız illaki, belki family plan vs bilmiyorum şuan, ancak oraya gittiğimizde de ilk günlerde işimizi görecek hazırda bir hattımız olsun diye ve yıllık fiyatı çok uygun geldiği için yıllık aldık. Türkiyedeyken de BoA sms lerini vs alabiliyorum burada, çok iyi oldu. İş başvuruları için de telefon numarası lazım olacak.
    Bu arada, oradayken açıkçası konuşma vs deneyimlemedim çünkü kimseyle konuşmadık bu hatla, sadece sms ve data için kullandık ve bir sıkıntı yaşamadık, orada da burada da.

• Ayşegül hanım Verizon altyapısını kullana Visible de var. Bi kullanıcıdan kod talebi ile çok cüzii fiyatlara geliyor.

Bende ay sonu giriş yapacağım.

KOD ARIYORUM

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Ayşegül hanım Verizon altyapısını kullana Visible de var. Bi kullanıcıdan kod talebi ile çok cüzii fiyatlara geliyor.

KOD ARIYORUM

Aktif Verizon kullanıcısıyım, telefondaki My Verizon aplikasyonunsdan “refer a friend code” olarak arattigimda aşağıdaki mesaj çıkıyor karşıma, bilginize. Başka referans kodu paylaşabilen forum kullanıcısı olursa sizinle paylaşacaktır.

If you are referring to the Refer a Friend Dashboard, the Refer a Friend program has ended, and no referral codes can be generated or redeemed as of October 20, 2024. You can still track any existing credits on the Refer a Friend dashboard in My Verizon.

The Verizon Refer a Friend program has ended. Referral codes can no longer be generated or redeemed as of October 20, 2024. You can still track any existing credits on the Refer a Friend dashboard.

• @t-erbey001, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

Ayşegül hanım Verizon altyapısını kullana Visible de var. Bi kullanıcıdan kod talebi ile çok cüzii fiyatlara geliyor.

KOD ARIYORUM

En iyisi Visible, ben birkaç farklı operatör denedim, ama hep sorun yaşadım, hem çekim kalitesi, hem de fiyat anlamında en optimumu Visible, ki Verizon’un kendi alt markası. Batı Yakası’nda kullanmadım ancak gerek Teksas’ta, gerekse Doğu Yakası’nda gayet iyiydi. Şuan Washington DC’deyim hep full çekiyor. $25’lık sınırsız paketi kullanıyorum, konuşma ve data hepsi sınırsız. Dışarıda, kafede vs laptopuma hotspot olarak da sınırsız kullanıyorum.

Tek seferlik $20 kodu oluyor, aşağıda gönderiyorum👇

Önemli Not: Eğer kısa süreli giriş çıkış yapacaksanız, Auto pay yapmayın. Gönderdiğim kodu kullanırsanız ilk ay için $5 ödersiniz, sonra $25. Türkiye’de de hattınızı kullanabilirsiniz, hattınızı roaming’e açık olmalı ve kullanacağınız gün mobil veriye açın sadece, kullandığınız her gün başına $5 yansıtıyorlar, kullanmayınca hiçbir şey yansıtmıyorlar. Türkiye’deki gibi Turkcell dolandırıcılığı yok bunlarda.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E elbruz 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   barisakkaya barisakkaya 

• @Yrngzgn merhaba Leyla hnm,
    benim 6 ay abd , 6ay türkiyede kalmam gerekiyor, tr de iken abd deki sabit no lara ulaşabilmem için banka vs gibi hangi hattı önerirsiniz en uygun?

• merhabalar,
    Mesajları okudum açıkçası çok kafam karıştı ben 6 ay Türkiye'de altı ayda Amerika'da kalmak durumundayım Türkiye'de sabit Türk telekom hattım var Türkiye'de iken de kullanabileceğim en uygun Amerika hattını tavsiye eder misiniz bankalara ve sabit numaralara ulaşabilmek istiyorum Türkiye'de iken, Şu an Amerika'dayım bu ayın sonunda döneceğim Türkiye'ye altı ay sonra tekrar geleceğim,
    Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |