Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Herkese merhabalar. Simdi baktım sayfalarinda calistiklari dosyalari Temmuz olarak guncellemisler ama daha sanırım mailleri gondermediler.

• Bu ileti silindi!

• @Zeyno-0 evet yarın bizlerede email gelir hayırlısı olsun

• Bende biraz önce baktım ben baktığımda Ağustos gösteriyor bugün güncellenmiş

• Ayın 20 sinden sonra mail atarlar diye düşündüm daha erken mail atacaklar sanırım inş sabaha mail atarlar

• Tahminimce mailler bu ay sonuna kadar gönderilir. Çünkü randevu tarihinden 1 ay öncesinde mail gonderiyorlar ki rahatça doktor randevusu alınabilir ve hazırlıklar yapılsın diye.

• Günaydın arkadaşlar…
    Noel için Rusya St. Petersburg‘a gitmeyi planlıyorum, Rusya ABD arasında ki siyasi durumlar malum acaba Rusya ya giriş çıkış yapmak mülakatta başıma dert olur mu böyle bir konu da fikri ya da yorumu olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

• @Refiks deneyimim yok lakin bildigim kadari ile, arap ulkeleri haric diger ulkelerde sorun yasamazsiniz. Otel rezervasyonunuzu bir kac resminizi, gidis donus ucak biletlerinizi istediklerinde sunarsaniz olmazsa, sorun olmaz gibi.

• Merhaba arkadaslar; bir konuda net bilgi bulamiyorum, yardimci olursaniz minnettar olurum. 1. Hangi asilar vuruluyor isimleri 2. Saglik randevusundan bir kac ay once olmus olunan asilari , asi kartim oldugu halde tekrar vururlar mi? Desteginiz icin simdiden tesekkur ederim.

• @Refiks Herhangi bir ülkeye gitmekten dolayı sorun yaşayan birine denk gelmedim ne bu forumda ne de redditte. Sorun olacağını düşünmüyorum.

• IV Tool güncellenmiş Temmuz 2025 olarak.
    Eb-2 ve NIW grubunda da randevular tekrardan dağıtılmaya başlanmış, bizden alabilen var mı Temmuz-Ağustos DQ tarihi olan arkadaşlar?

• @Bircan Görüşmede olduğum asilar; Tdap, Hepatit b, Influenza, mmr ve varicella. Diğer kontrollerde dahil toplam ödediğim ücret 12 bin TL kusurat idi. Ayrica bu fiyat neredeyse 1 yıl öncesinin ucreti. Ayrıca klinikte çok iyi agirliyorlar ve cok yardimcilar. Yoğunluk olması normal ama benim sanırım islemlerim 3-4 saat icinde bitmişti. Tabi bu yinede duruma göre değişebilir.

• @Zeyno-0 gerçekten bu konuda açık bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

• @erncndr ben henüz almadım

• @erncndr
    Bende baktım IV sayfasına ama temmuz değil ağustos görünüyor neden farklı

• @Zeyno-0 Merhaba, hâlâ Amerika'daysanız bir sorum olacak. Son zamanlarda nedensiz tutuklamalarla ilgili çok fazla video görüyorum. Sizin deneyiminiz ya da gözleminiz oldu mu bu konuda? 🙏

• Bu ileti silindi!

• @PhantomRaven Açıkçası yaşadığım bölgede iltica edenler gündüzleri pek disariya cikmiyorlarmis ama ben hiç bir sorun yaşamadım cunku yasamam icin bir sebebim de yok zaten. Sehirler arasi bir cok defa seyahat ettim ama hiç gocmen polisi görmedim. İşlerim gereği bir kaç defa polisler ile görüşme yaptım, hepsi çok yardım sever ve iyiydi. Tabi bu benim yaşadığım bölge için geçerli. Diğer bolgelerde veya eyaletlerde olan bitenleri ben hep internet haberlerinden izleyip - okuyorum. Umarım gidecek arkadaşlarda hiç bir sorun yasamazlar.

• @erncndr bende almadım henüz

• @Zeyno-0 yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Anladigim kadari ile asi karti sunmadiniz klinige, bundan dolayi vurulmasi gereken butun asilari size yaptilar.

Benzer Başlıklar

• 16
  • 3116
  • 1589
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |