Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @turtleman1821 Teşekkür ederim. Aslında biraz erken düşündüğümün farkındayım ama maddi açıdan Ankara benim için büyük avantaj sağlıyor. Süreç ilerledikçe Ankara’nın performansı numarama yetişirse dosyamı geri taşımayı kesinlikle değerlendireceğim.

• @kemal85 teşekkür ederim. evet 20k şu an için erken farkındayım ama maddi durum açısından Ankara benim için çok daha uygun. Süreç ilerleyip Ankara benim numaralarıma yetişirse dosyayı geri taşıma konusunu mutlaka tekrar düşüneceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Murat-c İranla ilgili durum çokça konuşuldu burada, arama kutusunu kullanarak ilgili dönemleri ve iletileri okuyabilirsiniz, keza bu pek yeni bir durum değil.
    Türkiyedeki eu dosyalarının mülakatlarının daha da hızlanması konusunda da; Ankara istese de daha hızlı gidemez zaten bültenle uyumlu olarak verebileceği max mülakat randevularını veriyor zaten. Dolayısıyla hız konusunda Ankara'nın kasım-aralık-ocak aylarında bir sorunu yok zaten, daha da hızlanmasını bekleyemezsiniz, sadece bunun kalan dv2026 aylarında da sekteye uğramadan devam etmesini umarak bunu bekleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mesut57 hiç sıkıntı olmaz, geçmiş olsun.

• @şeymaaaa evet ben taşıdım sorunsuz bir şekilde.

• @elbruz Merhaba, Düzenledim.

• @aysegul teşkkürler yorum için, aslında bahsetmek istediğim yeni alınan bir karar, muhafız ölümlerinden sonra 19 ülkeye ait tüm göçmenlik işlemlerini durdurmalarıydı. Zaten yorumunuzda yeterli daha ne kadar hızlı olabilirki 🙂

• Ustraveldocs kaydını tamamladım. Eşimide bakmakla yükümlü kişi olarak ekledim. Fakat başvuru sonunda gelmesi gereken barkodlu UID numarasının yazdığı ekran gelmedi. Sadece kutulu ekran geldi. Mülakata giderken barkodlu çıktının yanımızda olmasına dair mail aldım. Bu durumda be yapmalıyım? Bilgili arkadaşların desteğini bekliyorum.

• @yasinkoç kutulu ekrandan kastiniz ne bilmiyorum ama eger TransactionCompleted yazisini goruyorsaniz o sayfayi PDF olarak kaydedip veya ekran goruntusu alarak ciktisini alabilirsiniz. ben de dahil olmak uzere bircok arkadasimiz bu sekilde katildi mulakatlarina, barkodlu belge olmamasi problem yaratmiyor

• İyi akşamlar arkadaşlar. Ben başvuruda kullandığım fotoğraftan emin değilim. Fotoğraflarda en ufak bir detay bile sorun yaratıyormuş diye dıydum. Benim arka fon duvarda çok hafif görünürlüğü, varla yok arasında bir "çizgi" detayı var. Bu problem olur mu? Sorum bazılarınıza saçma gelebilir mazur görün. Ama okyanusu geçip derede boğulmak var işin ucunda, takıldı kafama.

• @ceycey12345 lotoya katildiginiz fotograftan mi bahsediyorsunuz?

• @HALİT-Ozgur Direkt KCC ile iletişime geçtiniz dimi?

• @ucangeyik evet

• @ceycey12345 o asamayi coktan gecmis oldugunuz icin bir problem olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben başvuruda kullandığım fotoğraftan emin değilim. Fotoğraflarda en ufak bir detay bile sorun yaratıyormuş diye dıydum. Benim arka fon duvarda çok hafif görünürlüğü, varla yok arasında bir "çizgi" detayı var. Bu problem olur mu? Sorum bazılarınıza saçma gelebilir mazur görün. Ama okyanusu geçip derede boğulmak var işin ucunda, takıldı kafama.

Fotoğraftaki sizseniz sorun olmaz. Duvardaki çizgi detayı için ret almazsınız.

@ucangeyik Eksik veya yanlış bilgilendirme olmaması adına şunu belirtmeliyim ki ilk başvurusunda kızının fotoğrafını yanlış yükleyen kişi, mülakata çağrılmış ancak görüşmede ret almıştı. Yani o aşama da oldukça önemli.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç @ucangeyik in belirttiği gibi de yapabilirsiniz, barkodlu çıktı illa olsun isterseniz de sayfanın dilini ingilizce yapıp sonra hesabınıza tekrar giriş yaptığınızda barkodlu çıktının alınabildiğini yazan talihliler oldu son haftalarda, deneyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

DV dosyamızı Bangkok konsolosluğuna taşımıştık. Bu yıl gelen yeni dosya taşıma kısıtlamalarından sonra, dosyasını Bangkok’tan tekrar Ankara’ya geri taşıyabilen kimse oldu mu?

Bunu araştırmak istiyorum ama forumda hangi kelimelerle arama yaparsam bu konuda daha önce yazan kişilere ulaşabileceğimi tam bilmiyorum.

Şeyma Hanım, dosya taşıma işlemleri kaldırıldığı için bu şansı tekrar elde etmeniz artık mümkün değil. Mesafe uzak olsa da Bangkok sizin için en garanti seçenek olarak duruyor. Elbette Ankara’ya geri taşımanız halen mümkün, ancak Ankara’da 20 binlere sıra gelir mi gelmez mi, bunun kesin cevabı maalesef hiç kimsede yok.

Eğer süreci biraz şansa bırakmak isterseniz KCC’ye e-posta gönderip dosyanızın Ankara’ya geri alınmasını talep edebilirsiniz. Fakat daha sağlam bir yol tercih ederseniz Bangkok’ta kalmanız en güvenli seçenek olacaktır. Karar sizin.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

• @aysegul Teşekkür ederim, denedim ama sayfa bir zaman sonra tekrar türkçeye dönüyor. Olmuyor yani.

• @Serapp bilgilendirme icin tesekkurler, ben fotograftaki kisinin kendisi oldugunu dusunerek cevaplamistim ama evet haklisiniz eksik bilgilendirme olmus.

• @yasinkoç o zaman sayfayi print ederek katilabilirsiniz mulakatiniza, sistemde kaydiniz olmasi onemli. barkodlu belge olmasa da bir problem olmuyor

Benzer Başlıklar

• 180
  • 7344
  • 728
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |