DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 Kusura bakmayın ben genelde izlediğim videolardan yola çıktım yanlış bir bilgi vermek istemezdim, kusura bakmayın bende yeni öğrendim :clapping_hands_medium-light_skin_tone: :clapping_hands_medium-light_skin_tone:
-
@şeymaaaa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
DV dosyamızı Bangkok konsolosluğuna taşımıştık. Bu yıl gelen yeni dosya taşıma kısıtlamalarından sonra, dosyasını Bangkok’tan tekrar Ankara’ya geri taşıyabilen kimse oldu mu?
Bunu araştırmak istiyorum ama forumda hangi kelimelerle arama yaparsam bu konuda daha önce yazan kişilere ulaşabileceğimi tam bilmiyorum.
https://yesilkartforum.com/forum/post/520640
Anahtar kelime: Ankara, dosya, geri, taşıma, Bangkok
-
DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Ankara deneyimlerini okursanız birçok talihlinin Ankara konsoloslukta konsolosluk çalışanı Türkçe tercüman ile mülakatını gerçekleştirdiğini görebilirsiniz. Dil bariyeri göç edince ABD’de daha fazla karşınıza çıkması muhtemel olacağı için, vizeniz onaylanırsa göç etmeden Ingilizce seviyenizi ne kadar yukarı çıkartırsanız o kadar adaptasyonunuz kolay olacaktir.
-
@şeymaaaa daha bizim numaralarımızın aktif olmasına çok var. Nisan Mayıs gibi Ankara’nın hızına göre aksiyon almanız çok daha güvenilir olur. Ben açıkcası Ankara’ya güvenerek mülakatımı riske atmam, gerekirse vietnama bile gidebilirim. :)
-
Arkadaşlar günaydın Çarşamba sağlık randevumuz var 13 yaşındaki kızım hafif grip ilaç tedavisine başladık Unganlar da sıkıntı yaşar mıyım raporu almaya engel olur mu
-
@şeymaaaa 20bin rakamı çok yüksek ben uzman asla değilim ama karışmayın artık bence taşırsalar onlar taşısın baktınız ankara 15bin civarına geldi taşırsınız yada danışırsınız. Bende as15bin açıklanınca gayri ihtiyari sordum acaba bizim taşıdığımız dosyalarda bu rakama dahil olabilir mi, gibi alakası yok dediler. EU takip edin dendi... Maddi konuda haklısınız bende hem uçaktan hemde gireceğim maddi yükten çekiniyorum açıkçası ama bangkok iyidir diyorlar.
-
Iki ayda kazanicaginiz para icin bu firsati tepmeyin arkadaslar
-
@turtleman1821 Teşekkür ederim. Aslında biraz erken düşündüğümün farkındayım ama maddi açıdan Ankara benim için büyük avantaj sağlıyor. Süreç ilerledikçe Ankara’nın performansı numarama yetişirse dosyamı geri taşımayı kesinlikle değerlendireceğim.
-
@kemal85 teşekkür ederim. evet 20k şu an için erken farkındayım ama maddi durum açısından Ankara benim için çok daha uygun. Süreç ilerleyip Ankara benim numaralarıma yetişirse dosyayı geri taşıma konusunu mutlaka tekrar düşüneceğim.
-
@Murat-c İranla ilgili durum çokça konuşuldu burada, arama kutusunu kullanarak ilgili dönemleri ve iletileri okuyabilirsiniz, keza bu pek yeni bir durum değil.
Türkiyedeki eu dosyalarının mülakatlarının daha da hızlanması konusunda da; Ankara istese de daha hızlı gidemez zaten bültenle uyumlu olarak verebileceği max mülakat randevularını veriyor zaten. Dolayısıyla hız konusunda Ankara'nın kasım-aralık-ocak aylarında bir sorunu yok zaten, daha da hızlanmasını bekleyemezsiniz, sadece bunun kalan dv2026 aylarında da sekteye uğramadan devam etmesini umarak bunu bekleyebilirsiniz. -
@mesut57 hiç sıkıntı olmaz, geçmiş olsun.
-
@şeymaaaa evet ben taşıdım sorunsuz bir şekilde.
-
@elbruz Merhaba, Düzenledim.
-
@aysegul teşkkürler yorum için, aslında bahsetmek istediğim yeni alınan bir karar, muhafız ölümlerinden sonra 19 ülkeye ait tüm göçmenlik işlemlerini durdurmalarıydı. Zaten yorumunuzda yeterli daha ne kadar hızlı olabilirki :)
-
Ustraveldocs kaydını tamamladım. Eşimide bakmakla yükümlü kişi olarak ekledim. Fakat başvuru sonunda gelmesi gereken barkodlu UID numarasının yazdığı ekran gelmedi. Sadece kutulu ekran geldi. Mülakata giderken barkodlu çıktının yanımızda olmasına dair mail aldım. Bu durumda be yapmalıyım? Bilgili arkadaşların desteğini bekliyorum.
-
@yasinkoç kutulu ekrandan kastiniz ne bilmiyorum ama eger TransactionCompleted yazisini goruyorsaniz o sayfayi PDF olarak kaydedip veya ekran goruntusu alarak ciktisini alabilirsiniz. ben de dahil olmak uzere bircok arkadasimiz bu sekilde katildi mulakatlarina, barkodlu belge olmamasi problem yaratmiyor
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben başvuruda kullandığım fotoğraftan emin değilim. Fotoğraflarda en ufak bir detay bile sorun yaratıyormuş diye dıydum. Benim arka fon duvarda çok hafif görünürlüğü, varla yok arasında bir "çizgi" detayı var. Bu problem olur mu? Sorum bazılarınıza saçma gelebilir mazur görün. Ama okyanusu geçip derede boğulmak var işin ucunda, takıldı kafama.
-
@ceycey12345 lotoya katildiginiz fotograftan mi bahsediyorsunuz?
-
@HALİT-Ozgur Direkt KCC ile iletişime geçtiniz dimi?
-
@ucangeyik evet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum