Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• image.jpeg

arkadaşlar böyle bir hasar var zarfta sorun olur mu

• @harun-can daha öncede benzer sorun yaşayan oldu (hatta ağız kısmında yırtık olan vardı) konsolosluğa zarfı bu şekilde aldığınızı belirtin sıkıntı olmaz

• @elbruz tamamdır çok teşekkür ederim

• merhabalar sağlık raporumuzun son geçerlilik tarihi 27 mayıs 2026 biz bu süreçte mart ayında giriş çıkış yapsak 1 haftalığına okullar kapanınca temmuz ayında tamamen yerleşmek için giriş yaptığımızda bir sorunla karşılaşabilirmiyiz. bilgisi olan varmı bu durumla ilgili .

• ⭐⭐⭐⭐

@elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@harun-can daha öncede benzer sorun yaşayan oldu (hatta ağız kısmında yırtık olan vardı) konsolosluğa zarfı bu şekilde aldığınızı belirtin sıkıntı olmaz

Sarı zarfların üst köşesi kesik oluyor, bir çok kişi yırtık sanıyor ama değil.
    @harun-can sizin zarfınız açılmamış, sadece bir noktada aşınma hasarı var görünüyor sorun yaratmaz aman dikkat edin hasar büyümesin, gidene kadar kalın plastik bir koruyucu içinde dursun.

• DV dosyamızı Bangkok konsolosluğuna taşımıştık. Bu yıl gelen yeni dosya taşıma kısıtlamalarından sonra, dosyasını Bangkok’tan tekrar Ankara’ya geri taşıyabilen kimse oldu mu?

Bunu araştırmak istiyorum ama forumda hangi kelimelerle arama yaparsam bu konuda daha önce yazan kişilere ulaşabileceğimi tam bilmiyorum.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Merhaba, yeni yürürlüğe giren yüksek riskli ülkelerde iran da mevcut, bildiğim kadarıyla Ankara göçmenlik işlemlerini yapıyor. Bundan sonraki süreçte işlem yapmayacağını anlıypruz ve bu Tr deki mülakatların daha da hızlanmasına pozitif etki eder mi? Böyle bir durumda daha da hızlanmasını bekleyebilir miyiz? Yorumu olan olur mu?

• @Berat-İlbaş
    Merhaba, ilk girisinizi yaptiginiz sirada pasaportlariniza basilacak olan I-551 Stamp ile 1 yil boyunca Green Card’iniz yaninizda olmadan Amerika’ya sorunsuzca giris-cikis yapabilirsiniz. Ancak ucusunuzu aktarmasiz yapmanizi tavsiye ederim cunku bazi ulkeler vize surenizin doldugunu gerekce gostererek aktarma sirasinda size zorluk cikarabilir. Bunun disinda 6 aydan fazla Amerika disinda kalmamaniz, gocmenlik surecinde dikkat edilmesi gereken onemli konulardan birisidir. Bu konu ile ilgili ise forumda bulunan bu basligi inceleyebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Berat-İlbaş ABD'de Green Cardınızı alıp çıkış yapın kesinlikle, yoksa girişiniz sonra nasıl olur bilmiyorum.

@Cem-Çeliker yanlış bilgi paylastiginiz, permanent resident (Greencard) gelmeden ülkeden çıkış yapabilir talihli ve bir sonraki girişinde de (ilk girişinden sonraki 365 gün içerisinde) aynı vize ile sorunsuz girebilir tekrar ABD’ye Sn. @ugursway’in yukarıdaki iletisinde paylaştığı üzere. Bilginin doğruluğundan emin olmadan forumda görüş paylaşarak talihlileri eksik - yanlış yönlendirebilirsiniz, forumdaki arama butonunda birçok deneyim & detay mevcut.

@berat-i̇lbaş forumdaki arama butonunu anahtar kelimeler ile kullanarak farklı deneyimleri okuyabilirsiniz.

• iyi günler ben ds 260 formumda bildiğim dillere ingilizzce yazdım ama tam olarak iyi değil mülakat sırasında mülakata türkçe girmek istiyorum sıkıntı olur mu yoksa ingilizce mi girmek zorunda kalırım

• Arkadaşlar selam,
    Dosyamı Ankara’ya geri taşıma konusunda gerçekten çok kararsızım. Erken adım atıp işi riske etmek istemiyorum; özellikle de Ankara benim case numarama ulaşmazsa süreci tamamen batırmaktan korkuyorum.
    Diğer yandan, Bangkok’a gitmek yerine Ankara’da mülakata girmek benim için maddi olarak çok daha avantajlı olur.

Bu konuda daha önce tecrübesi olan ya da moderatör arkadaşlar varsa, fikir ve yönlendirmelerinizi paylaşırsanız benim için çok faydalı olur.

• @ATS16 Kusura bakmayın ben genelde izlediğim videolardan yola çıktım yanlış bir bilgi vermek istemezdim, kusura bakmayın bende yeni öğrendim 👏🏼 👏🏼

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

DV dosyamızı Bangkok konsolosluğuna taşımıştık. Bu yıl gelen yeni dosya taşıma kısıtlamalarından sonra, dosyasını Bangkok’tan tekrar Ankara’ya geri taşıyabilen kimse oldu mu?

Bunu araştırmak istiyorum ama forumda hangi kelimelerle arama yaparsam bu konuda daha önce yazan kişilere ulaşabileceğimi tam bilmiyorum.

https://yesilkartforum.com/forum/post/520640

Anahtar kelime: Ankara, dosya, geri, taşıma, Bangkok

• ⭐⭐⭐⭐

@Captan-Levi

DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Ankara deneyimlerini okursanız birçok talihlinin Ankara konsoloslukta konsolosluk çalışanı Türkçe tercüman ile mülakatını gerçekleştirdiğini görebilirsiniz. Dil bariyeri göç edince ABD’de daha fazla karşınıza çıkması muhtemel olacağı için, vizeniz onaylanırsa göç etmeden Ingilizce seviyenizi ne kadar yukarı çıkartırsanız o kadar adaptasyonunuz kolay olacaktir.

• @şeymaaaa daha bizim numaralarımızın aktif olmasına çok var. Nisan Mayıs gibi Ankara’nın hızına göre aksiyon almanız çok daha güvenilir olur. Ben açıkcası Ankara’ya güvenerek mülakatımı riske atmam, gerekirse vietnama bile gidebilirim. 🙂

• Arkadaşlar günaydın Çarşamba sağlık randevumuz var 13 yaşındaki kızım hafif grip ilaç tedavisine başladık Unganlar da sıkıntı yaşar mıyım raporu almaya engel olur mu

• @şeymaaaa 20bin rakamı çok yüksek ben uzman asla değilim ama karışmayın artık bence taşırsalar onlar taşısın baktınız ankara 15bin civarına geldi taşırsınız yada danışırsınız. Bende as15bin açıklanınca gayri ihtiyari sordum acaba bizim taşıdığımız dosyalarda bu rakama dahil olabilir mi, gibi alakası yok dediler. EU takip edin dendi... Maddi konuda haklısınız bende hem uçaktan hemde gireceğim maddi yükten çekiniyorum açıkçası ama bangkok iyidir diyorlar.

• Iki ayda kazanicaginiz para icin bu firsati tepmeyin arkadaslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |