Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Doktor ungan randevusu hakkında

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
29 15 2.2k 15

• @didemkrbck olmaz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck en erken 24.05.25, en geç 22.06.25 tarihinde kontrole girebilirsiniz, aksi beyanınız sağlık kontrolünüzün sürecine zarar vermesi muhtemel.

• Merhaba, aşıların fiyatlarını hatırlayıp yazabilecek var mı? Her aşı 20$ ile 220$ diyor doktorun sitesinde.
    Bir de nakit olarak mı ödeme yapmak gerekiyor? Dolar mı yoksa TL karşılığı olur mu? ✌️

• @usernamewastaken

Asiya göre değişkenlik gösteriyor. TL ödeme kabul ediliyor, kredi kartı kabul ediliyor.

• Merhabalar benim kolumda faça izleri var çok eskiden kalma doktor muayenesinde sorun olur mu acaba birde fıtığı ameliyatı oldum bilgisi olan var mı

• ⭐⭐⭐⭐

@Goat bel fıtığı ameliyatıyla ilgili sorun olmaz, raporunuzun sonucunu etkileyecek bir durum değil. Kolunuzdaki izlerle ilgili forumda örnekleri vardı, arama kutusunu kullanarak bulabilirsiniz o deneyimleri, ben gün içinde vaktim olursa bakarım. En az 2 örnek hatırlıyorum okuduğum(gençliklerinde yaptıkları hata olarak sanki bahsetmişlerdi doktora), ikisinin de raporunu alabildiğini hatırlıyorum, emin olmak ve detayları görmek için okumak gerek. Tabi herkesin süreci birbirinden bağımsız bunu unutmamak gerek ancak fikir edinebilirsiniz.

• @aysegul teşekkür ederim içimi rahatlattınız

• @ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında

@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?

Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde

Benzer Başlıklar

• Amerikan vatandasi esin uzun suredir ABD’de bulunmamasi

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    24
    0 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    Ekto OktanE
    @ofcepeci Merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ben sürecin anlık olarak içindeyim sürecin ilk aşaması yani I-130 formunu doldurduğunuz aşamada eşinizin ABD içindeki ikameti ve bağları sorgulanmıyor bu aşamada sorgulanan tek şey evlilik bağınız ve evliliğinizin gerçekliği. Bu süreçte ortalama 12-17 ay arasında sürmekte yani ilk 1.5 yıllık süreçte bunu düşünmenize bile gerek yok formu doldurduktan sonra. Sonraki süreçte formunuz onaylandığında ve NVC'de vize başvurusu aşamasına girdiğinizde bu konu oluyor bu noktada Amerikan vatandaşı eşin ABD'ye geri dönmesi orada bir kira sözleşmesi,iş,banka hesabı,yeni bir eyalet kimliği,sizin soy isminizi eğer kadınsa belgeleri alıp değiştirmesi vs bağ için önemlidir ve bunu belgelerle sağlamalı. Biz bu son 1 senelik süreçte hep birlikteydik ve son geçtiğimiz 1 aydır eşim Amerikada tüm belgelerini benim soy ismim ile güncelledi vs ve orada şuanda çalışıyor yani domicile'ı oluşturduk bağ olarak NVC aşamasında bunu sunucağız sizde aynı şekilde süreç ilerlediğinde bizim gibi sonraki aşamada bunu ilerletebilrisinz.
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    83k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    198k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k