Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @didemkrbck olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck en erken 24.05.25, en geç 22.06.25 tarihinde kontrole girebilirsiniz, aksi beyanınız sağlık kontrolünüzün sürecine zarar vermesi muhtemel.

• Merhaba, aşıların fiyatlarını hatırlayıp yazabilecek var mı? Her aşı 20$ ile 220$ diyor doktorun sitesinde.
    Bir de nakit olarak mı ödeme yapmak gerekiyor? Dolar mı yoksa TL karşılığı olur mu? ✌

• ⭐⭐⭐⭐

@usernamewastaken

Asiya göre değişkenlik gösteriyor. TL ödeme kabul ediliyor, kredi kartı kabul ediliyor.

• Merhabalar benim kolumda faça izleri var çok eskiden kalma doktor muayenesinde sorun olur mu acaba birde fıtığı ameliyatı oldum bilgisi olan var mı

• ⭐⭐⭐⭐

@Goat bel fıtığı ameliyatıyla ilgili sorun olmaz, raporunuzun sonucunu etkileyecek bir durum değil. Kolunuzdaki izlerle ilgili forumda örnekleri vardı, arama kutusunu kullanarak bulabilirsiniz o deneyimleri, ben gün içinde vaktim olursa bakarım. En az 2 örnek hatırlıyorum okuduğum(gençliklerinde yaptıkları hata olarak sanki bahsetmişlerdi doktora), ikisinin de raporunu alabildiğini hatırlıyorum, emin olmak ve detayları görmek için okumak gerek. Tabi herkesin süreci birbirinden bağımsız bunu unutmamak gerek ancak fikir edinebilirsiniz.

• @aysegul teşekkür ederim içimi rahatlattınız

• @ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ali-a, içinde söyledi: Doktor ungan randevusu hakkında

@ATS16 Kredi kartından döviz olarak mı çekiyorlar ? Veya güncel kur üzerinden tutarı çevirip TL olarak mı ?

Saglik muayenesi gunundeki kur uzerinden TL cekim yapiyor Unganlar kredi karti odemelerinde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |