Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Hakan-Türkoğlu Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben de yaklaşık 1 haftadır aynı sorunla uğraşıyordum ama bugün çözebildim.Kendi e-posta adresinle yeni bir hesap oluşturman gerekiyor. (Sen bunu başka bir e-posta adresiyle denemişsin.)

Aslında doğru ilerlemişsin. Aynı adımlara devam ettiğinde belge teslimat seçeneği karşına çıkıyor. Sonrasında da teslimat ücretini ödeyebileceğin bölüm geliyor. Diğer hata aldığın seçenek bizler için değilmiş.

• @Refiks İyi akşamlar psikolojik sanırım aynı duyguları yaşıyorum. Şimdiye kadar hiç olmadığı kadar yoğun bir stres yaşıyorum. Sanki bir şeyler eksik kalmış gibi… Sağlık randevusu alacaktım gribal enfeksiyon geçiriyorum o bile belki etkiler diye alamadım iyileşmeyi bekliyorum. Kızım egzama tedavisi görüyordu stresten vücudundaki egzamaları arttı. Umarım hepimiz kolaylıkla bu süreci atlatırız.

• @karemkuzey Ben de resmi sitede olan bilgiyi kopyalayıp yapıştırdım fikir almak için.
    Bana göre yeminli çevirmenin çevirip mühür ve imza atması muhtemelen yeterlidir fakat mülakat deneyimi olanların yorumunu beklemek daha iyi olabilir

• @Hakan-Türkoğlu evet oraya kadar dogru CR1 secip devam ediceksiniz. Uyari veriyor sonra ileri deyio devam etceksiniz. Adres bilgilerini istiyor onlari yazAcaksiniz Ama once en altta kargo ucretini odemek icin basin diyor vfsglobal gts premium gibi bi sayfaya aktaricak sizi. Oraya uid number soruyor. Bu numarayi da USTRAVELDOCS da sag ust kosede adinizin yaninda yazan 10-11 sayili numarayi girip Turkiye Ankara seciceksiniz. 3 tane turk bayragi cikiyor. Yanlis hatirlamiyorsam soldami bayrak, return evraklari icin 1144 tl gibi bi ucreti odemeniz gerekiyor. Daha sonra bunun onay goruntusunu kaydedin kesinlikle. Sonra kaldiginiz yerden adres bilgilerinizi girerek ustraveldocs da ki islemi tamamliyorsunuz. Mail falan atmiyorlar beklemeyin bosuna sadece kargonuzu konsolosluk onlara verdiginde mail geliyor pasaportunuzu kargoya teslim ettik diye
    Cok karisik anlattim kusuea bakmayin mesaj atip takildiginiz yeri soravilirsunuz

• Arkadaslar gorusmem 26 Ocak , 1 hafta gecmis oluyor 4 Subat icin Amerika bileti alsam sizce pasaportum yetisir mi? Daha once ne kadar surede teslim edildi bilen varmi? Pasaportu Trabzona kargo yapacaklar. Ne diyorsunuz yetisir mi?
    Tesekkurler

• @seda-2 Bende bir şey sorabilir miyim? VFS dışında genel olarak UStraveldocs'tan bir onay maili geldi mi size? Ya da böyle bir mail gelecek mi?

• @Seyduna Hayır gelmedi gelmeyecek. Bizim başımıza çok saçma bir olay geldi o şekilde öğrendik. Ustraveldocs’a ilk önce bir hesap açtık daha sonra kaeşımıza Ds-160 formu ile ilgili yazılar çıkınca korktuk ne alaka dedik. Yanlış bir şey yaptığımızı düşünüp ikerlemedik ben de o esnada destek bölümüne e-mail attım neden böyle bir sayfa çıkıyor yanlış bir hesap mı açtık acaba diye. Daha sonra cevabı bekleyemeye dayanamayıp telefon hattından aradım ve oradaki adam hesap açmamıza yardımcı oldu. Buraya kadar her şey okay. Hesabı açtık ödeme yaptık kargo için derken ertesi günü bi baktım hesabım silinmiş!!! Mail attığımız destek hattı sağolsun talebimizi yanlış algılayıp silmişler. Allahtan ödeme ile ilgili ekran görüntülerini çekmiştik telefonumuzla. Tekrardan destek hattını aradık durumu iletmek içi ve yeniden hesap açmamamız gerektiğini söylediler. Ayrıca mail gelmediğini de söyledik ve ısrarla mail atmalarını rica etsek de yapamayız dediler maalesef.

• @yeşim-yıldırım Ya önceki sistem ne güzelmiş PTT ile gönderiyorlar, herşey tıkır tıkır işliyormuş. Bu sistem nerden başımıza bela oldu anlamıyorum. Enteresan gerçekten, neyse bu sistemin çok önemli olmadığını düşünerekten önümdeki sağlık kontrolüne odaklanacağım artık, o kısmı da sonra düşünürüm napayım, gereken her şeyi yaptım gibi hissediyorum o tarafta. Sizinkisi gibi sorunlar yaşayacağımızı öngörmüştüm o yüzden ödeme yapmak istemedim, gidip kendim alacağım bende

• @seda-2
    merhaba benim kayıt olurken kargo ödeme öyle bir seçenek çıkmadı. yada benim gözümden kaçmış sonradan girip yapabilme şansımız. var mı? bir de onay mail gelmedi

• ustraveldocs a üyelik açıyordum tüm bilgileri girdim en son üyeliği oluşturdum dedim ve engellendiniz diye bir yazı çıktı şimdi hiç bir işlem yapamıyorum bu sorunla karşılaşan var mı?

• @Seyduna, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@seda-2 Bende bir şey sorabilir miyim? VFS dışında genel olarak UStraveldocs'tan bir onay maili geldi mi size? Ya da böyle bir mail gelecek mi?

Malesef hicbir mail gelmiyor 🙂 randevu yaklasinca bi mail geliyo galiba turist vizesi icin basvurdugumuzda oyle olmustu

• Ekran Resmi 2025-12-03 12.40.01.png

• @Refiks vpn kullanın. biz öyle girebildik

• @astranger evet vpn ile düzeldi teşekkür ederim.

• @Refiks, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Ekran Resmi 2025-12-03 12.40.01.png

Ya turist vizesi basvurularindada bu cok kez basimiza geldi. Web tarayicisini degisip yeniden deneyebilirsin. Birden fazla giris cikis yapinca da engelluyor. Cok sacma hic bir mantigi yok

• @Seyduna evet önünüzdeki sürece odaklanın çok isterlerse açarsınız bunu orada belirtirler zaten. İnsana çeşit çeşit stres yaratıyorlar ve hiçbir yönlendirme yok yeni sitede doğal olarak bocalıyoruz. Benim de bu ayın 12’sinde sağlık kontrolüm var orada bile heyecan yapıyorum 😂

• @seda-2 vpn açınca sorun çözüldü sedacım tesekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, belki birine yardımcı olabilir diye deneyimimi yazmak istedim. Eşim ve bebeğimizle sağlık muayenesine gittim. Muayenehanenin bekleme odasına vardım ve ismimin okunmasını bekledim. Bir süre bekledim ve daha erken muayene olmak istedim. Beni daha erken gördüler ve randevu beklenenden daha hızlıydı. Fotoğrafım çekildi, ardından kan aldırmak için götürüldüm. Sonra röntgen çekildim ve iğneler yapılıp muayene edildiğim bir muayene odasına oturtuldum. Ailemle Anıtkabir'i ziyaret edip kahve içip akşam yemeği yedikten sonra iyi bir deneyimdi. Gergin olmak için hiçbir sebep yoktu. Gerekli belgeleri bile istemediler. Sadece pasaport ile işlem yapıldı ödediğim tutar kan 2 bin küsür röntgen ve aşılar da 18 bin küsür civarı. Umarım herkesin sorunsuz geçer herkes sağlıkla kalsın ayrıca daha önce deneyimi olan arkadaşlar daha bana mail gelmedi aşılarım ile ilgili felan size ne kadar sürede geldi ?

• @rock iyi akşamlar, aşı tecrübeniz hakkında biraz bilgi verir misiniz doktor önceden yapılan aşıları kabul etmedi mi?

• @rock you should get your results tomorrow

Benzer Başlıklar

• 148
  • 5888
  • 1589
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |