Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @yeşim-yıldırım Ya önceki sistem ne güzelmiş PTT ile gönderiyorlar, herşey tıkır tıkır işliyormuş. Bu sistem nerden başımıza bela oldu anlamıyorum. Enteresan gerçekten, neyse bu sistemin çok önemli olmadığını düşünerekten önümdeki sağlık kontrolüne odaklanacağım artık, o kısmı da sonra düşünürüm napayım, gereken her şeyi yaptım gibi hissediyorum o tarafta. Sizinkisi gibi sorunlar yaşayacağımızı öngörmüştüm o yüzden ödeme yapmak istemedim, gidip kendim alacağım bende

• @seda-2
    merhaba benim kayıt olurken kargo ödeme öyle bir seçenek çıkmadı. yada benim gözümden kaçmış sonradan girip yapabilme şansımız. var mı? bir de onay mail gelmedi

• ustraveldocs a üyelik açıyordum tüm bilgileri girdim en son üyeliği oluşturdum dedim ve engellendiniz diye bir yazı çıktı şimdi hiç bir işlem yapamıyorum bu sorunla karşılaşan var mı?

• @Seyduna, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@seda-2 Bende bir şey sorabilir miyim? VFS dışında genel olarak UStraveldocs'tan bir onay maili geldi mi size? Ya da böyle bir mail gelecek mi?

Malesef hicbir mail gelmiyor :) randevu yaklasinca bi mail geliyo galiba turist vizesi icin basvurdugumuzda oyle olmustu

• Ekran Resmi 2025-12-03 12.40.01.png

• @Refiks vpn kullanın. biz öyle girebildik

• @astranger evet vpn ile düzeldi teşekkür ederim.

• @Refiks, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Ekran Resmi 2025-12-03 12.40.01.png

Ya turist vizesi basvurularindada bu cok kez basimiza geldi. Web tarayicisini degisip yeniden deneyebilirsin. Birden fazla giris cikis yapinca da engelluyor. Cok sacma hic bir mantigi yok

• @Seyduna evet önünüzdeki sürece odaklanın çok isterlerse açarsınız bunu orada belirtirler zaten. İnsana çeşit çeşit stres yaratıyorlar ve hiçbir yönlendirme yok yeni sitede doğal olarak bocalıyoruz. Benim de bu ayın 12’sinde sağlık kontrolüm var orada bile heyecan yapıyorum 😂

• @seda-2 vpn açınca sorun çözüldü sedacım tesekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, belki birine yardımcı olabilir diye deneyimimi yazmak istedim. Eşim ve bebeğimizle sağlık muayenesine gittim. Muayenehanenin bekleme odasına vardım ve ismimin okunmasını bekledim. Bir süre bekledim ve daha erken muayene olmak istedim. Beni daha erken gördüler ve randevu beklenenden daha hızlıydı. Fotoğrafım çekildi, ardından kan aldırmak için götürüldüm. Sonra röntgen çekildim ve iğneler yapılıp muayene edildiğim bir muayene odasına oturtuldum. Ailemle Anıtkabir'i ziyaret edip kahve içip akşam yemeği yedikten sonra iyi bir deneyimdi. Gergin olmak için hiçbir sebep yoktu. Gerekli belgeleri bile istemediler. Sadece pasaport ile işlem yapıldı ödediğim tutar kan 2 bin küsür röntgen ve aşılar da 18 bin küsür civarı. Umarım herkesin sorunsuz geçer herkes sağlıkla kalsın ayrıca daha önce deneyimi olan arkadaşlar daha bana mail gelmedi aşılarım ile ilgili felan size ne kadar sürede geldi ?

• @rock iyi akşamlar, aşı tecrübeniz hakkında biraz bilgi verir misiniz doktor önceden yapılan aşıları kabul etmedi mi?

• @rock you should get your results tomorrow

• @Alternative12 merhaba genelikle etmiyorlar ama siz yine götürün hepimize sanırım sabit aşıları yapıyorlar

• @uniquenessO thank you 🙏🏼

• @rock anladım teşekkürler. Bir şey daha soracağım covid aşısı hakkında bilginiz var mı yapılması zorunlu mu? belki doktor konusunu açmıştır diye sormak istedim. ben covid salgını sırasında yaptırmamıştım e şimdi bu saatten sonra yaptırma niyetim yok salgın vs de kalmadı..

• @rock Hayırlı olsun, toplam ne kadar süre orada kaldınız ? 3 veya 4 saat var mı?

• @Seyduna yoğunluğa göre değişiyor ama 4 saat olarak hesap yapın en temizi

• @rock merhaba , mahsuru yoksa bebeğin yaşını paylaşabilirmisiniz ? Yada aşı kartı götürdünüz mü ? Bende 22 sinde 3 yaşında çocuğumla gidicem.Sağlık ocağından aşılarının listesini imzalı kaşeli almayı düşünüyorum.Oğluma aşı vurulmasını istemiyorum çünkü her aşısı var.Siz nasıl yaptınız ? Bebeğe aşı yapıldımı? Benimde yaşım 48 :) yani bana ne yapacaklar hiç bilmiyorum :)) katlanıcaz artık. Yani mülakat günü belli olsun diye yırtındık şimdi yeni yeni dertler çıktı…

• @karemkuzey Merhaba,vukuatlı nufus kayıt ornegı yanı esler ve varsa cocuklar bız de esım ve ben oldugumuz ıcın ıkımız ıcın olanı aldık nufus müdürlüğünden sonra da kaymakamlıktan apostıllettık ve sonraaaa tercume ettırdık:)baska sekılde yapan oldu mu bılmıyorum ama yuklerken de hem orjınal hen cevırıyı yukledım.

Benzer Başlıklar

• abd vatandaşı sevgilimin vatandaşlık ispatı

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    221 Bakış
    Sezer HanS
    Amerika vatandasligini kanitlayabilir 3 farkli belge var. -- Dogum belgesi (Dogdugu state in "Vital Record"larindan alabilir) -- Gocmenlik yoluyla alinmis "Certificate of Naturalization". (USCIS'e basvurarak yeniden cikartilmasini isteyebilir) -- Amerikan pasaportunun kendisi (Bu elinde yoksa, diger iki maddeden birini tasiyor olmasi gerekiyor tekrardan pasaport cikarttirabilmek icin) SSN numarasi uzerinden vatandasligi sorgulanabiliyor ancak SSN belgesinin kendisi bir vatandaslik kaniti olarak sayilmiyor. -- SSA (Social Security Administration) web sitesinden SSN kartini yenilenmesini isteme hakki var.
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    84k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • 6 Oy
    3k İleti
    407k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k