Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@se-du onun için adli sicil kaydı istenmiyor, evrak emaili bu konuda size kılavuz olacaktır ve gelmiş olması lazım şimdiye kadar. Orada her bir aile üyesi için hangi evrakların gerekli olduğu yazıyor, ayrıca deneyimler başlığında yine çocuklu aileler olarak hangi evrakları teslim ettiğimizi de yazmıştık, o kısımlardan da faydalanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du sorun olmaz, kaydı yapmışsanız, teslimat seçeneği görünüyorsa ve transaction completed yazısı ile birlikte uidler de oluşmuşsa sorun yoktur zaten.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bugra0666 mülakata giderken bir adres göstermek zorundasınız. Yakınlarınızdan güvenebileceğiniz bir adres bulmaya çalışın(güvenilirlik önemli, kartlarınız o adrese teslim edilecek çünkü)
    Hangi şehir olduğu önemli değil, biz de Austine gideceğiz ancak başka bir şehirden bir tanıdığımız sağolsun yardımcı oldu bize adres konusunda. Yani bambaşka bir eyalat veya şehirden bir adres de olabilir.
    Hiç kimseyi bulamazsanız bu forumda adres konusunda hizmet veren birileriyle ilgili başlık vardı, hatta ben de email atıp sormuştum, 100$ gibi bir bedelden bahsetmişlerdi, linki bulup ekleyeyim buraya, başka çareniz kalmazsa değerlendirirsiniz belki.

https://yesilkartforum.com/forum/post/430710
    https://yesilkartforum.com/forum/post/502554

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın tamamen şahsi fikrimi yazıyorum, bence bu önemli olabilir, yani girişte marrital status kontrol edilmiyor olabilir bilemiyorum tabi ama yine de ne olur ne olmaz diyerek ben olsam hemen web sitesindeki navigatordan yazıp düzeltilmesi gerekip gerekmediğini sorardım hatta düzeltilmesini talep ederdim.

• @aysegul umarim... 🙂 yarin gidecegiz

• 9 aralık ta uçak biletimi aldım ve gidiyorum. Hong Kong da çocuk felci asisini oldum 2. Doz için 8 Kasim da olunmasi gerekiyor diye not almislar bu asilara, Amerika’ya giriste bakiyolar mi ?

• @aysegul verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

• @aysegul anladım, ben de sizin gibi tahmin ediyorum medeni durumu önemli olur. Nasıl düzenlenir öğreneceğiz

• @Serapp Talihli eşim onun adına Excel e kayıt yaptım, keşke nasihat vereceğinize kısaca evet yada hayır deseydiniz.

• @ozzytotheb Cevabınız için teşekkür ederim.

• @proahmet Tamamdır çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du

Bu konu basliginin konusu değil sorunuz, sorularınızı doğru konu başlığında sormanız ve forumdaki arama butonunu kullanmanız ricadır diğer forum kullanıcılarının konu başlığını sağlıklı takip edebilmesi için.

Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri konu basliginda sorunuzun cevabına ait onlarca deneyim mevcut, incelemeniz ricadır. Ayrıca önceliğinizin vize mülakatıniza ve sonucuna odaklanmanız yararınıza olacaktır.

• @Eyupp Dönüşünüz için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@orhan-müjde, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Serapp Talihli eşim onun adına Excel e kayıt yaptım, keşke nasihat vereceğinize kısaca evet yada hayır deseydiniz.

Nasihat vermedim. Forum kuralını hatırlattım. İmzanız tamamlanmadığı sürece, kurallar gereği sorulara yanıt verilemiyor. Önceki mesajımda yazdığım adımları uygulayabilirseniz sizin için daha faydalı olur.

• Arkadaşlar iyi Akşamlar 13 ocakta nasipse mülakatımız var . 7-8-9 ocağa unganlara hastane randevusu alıcam arayarak mı yoksa sitesindemi randevu mu oluşturayım 3 kişi randevu alıcaz bide hastaneden hangi belgeler isteniyor? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55

Sağlık muayenesi randevusunu almak istediğiniz tarihten 30 gün öncesinde istediğiniz tarihler için müsaitlik sorgulayabilirsiniz.

DV2026 Mülakat Deneyimleri başlığında onlarca güncel Unganlar sağlık muayenesi ve Ankara konsolosluk vize mülakatı deneyimi mevcut, okumanız faydanıza olacaktır.

• @ATS16
    Teşekkür ederim.

• Herkese Merhaba,

Annem ve eşim Türkiye–Azerbaycan çifte vatandaş. 28 Ağustos kararından sonra Azerbaycan’dan oturum ve vatandaşlık alıp alamayacağımı araştırmak için Azerbaycan’a gittim. Benim de vatandaşlık alabileceğimi öğrendim, başvuruda bulundum ve başvurum onaylanarak Azerbaycan vatandaşlığına kabul edildim.
    Bu süreçte Ankara’nın performansı oldukça iyi ilerledi. Yine de önümüzdeki dönemde Ankara’nın durumunu takip etmeyi düşünüyorum eğer performans kötüleşirse cut-off’a kalmadan dosyamı Gürcistan’a taşımayı planlıyorum.
    DS260 formunu doldurduğum dönemde yalnızca Türk vatandaşlığım vardı. Dosya taşıma için KCC’ye mail attığımda Azerbaycan’dan alacağım pasaportu da eklemem gerekecek. Bu durum herhangi bir sorun oluşturur mu?
    Ayrıca, Azerbaycan vatandaşlığı aldığım için DS260 formunu açtırmam gerekiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @mhmtkz Günaydın,konuyu merakla bekliyorum umarum herşey yolundadır.

• @mhmtkz Selam tekrar, tahmin ettigimiz gibi kizim ve ben vizeyi aldik ancak esim alamadi... biz her vizeye kar gozuyle bakiyoruz su noktada o yuzden saglik olsun diyoruz. Onu baska yollarla goturegim artik 🙂

Benzer Başlıklar

• 57
  • 180
  • 729
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |