Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Şu anda dört kişiyiz galiba başka kimse var mı?@Gokcesak, @erncndr, @ahmetZ

• Benim IL almama daha var sanırım 4 Kasım DQ.

• @seda-2 Şimdi geçmişte birinin yazdığı bir entryi buldum. O mülakata gitmiş, ekstra belge istemişler, tekrar ustraveldocs'a girip follow-up kısmını seçin demişler ona da. Yani buradan anladığım kadarıyla ben yanlış yapmışım, başvuruyu kapat yenisini yap diyerek delivery kısmını seçtim 🙂 Şimdi ne olacak bilmiyorum, bu konuda gerçekten bilgi eksikliği çok fazla

• @uniquenessO I agree with you, thank you for your support 😊

• @kasım-doğan DQ 23 Temmuz

• @kasım-doğan bugün hindi bayramı olduğu için sanırım tatiller ama en geç Aralık'ta Şubat ayı için alırız. En son 2 Temmuz arkadaşımız 30 Ocak tarihine yerleşti.

• @gokcesak merhabalar benimde dq tarihim 2 temmuzdu banada 6 ocağa randevu verildi ama galiba ilk başvuru tarihide önemli bu konuda çünkü benim ilk I130 başvuru tarihim Mart 2023 oyüzden öncelik tarihide önemli

• @Turhan-0 Bize öyle yazmışlar

• @yeşim-yıldırım you’re welcome ☺

• @Zübeyde-Cengiz hiç belli olmaz dört beş ay birlikte il aldı geçen yıl

• Arkadaşlar randevunuzu onaylamanıza gerek yok. Öyle bir şey yok yani bilmiyorum kim aktardı size bunu ve Ultradocs olayı sadece pasaport teslim yerini bildirmek için kıllanıyor eğer randevunuzu göremiyorsanız bu normal çünkü sistem sizi eşleştirmesi gerekiyor

• @Seyduna
    Bu çok ayrı bir durum sizin sadece mülakatan önceki sürece bakmanız lazım yoksa kafanız karışır yapılacak çok basit aslında ama bazen bilgi kirliliği oluyor

• Arkadaşlar Ustraveldocs’ta bilgilerinizi girdikten sonra “Registration of document delivery information“ seçmeniz gerekiyor. Ben yaptım, premium delivery seçtim, ödememi de yaptım.

Bilgilerde “My dependents” kısmını boş bıraktım. Anladığım kadarıyla herhangi bir çocuk olması durumunda vs ekleniyor.

Bu arada sanırım görüşmeden sonra pasaportumuzun nerede olduğunu buradan takip edebileceğiz, ve interview sonrası herhangi bir ek belge gönderilme gerekmesi durumunda buradan giriş yapacağız

• @Seyduna yaptığın adımlar doğru sonda da pasaportunu nereden almak istiyorsun formu var onu da seçtiysen zaten burda işin bitiyor. CR1 durumunu da İR1 seçmen doğru şu an hangi katogerideysen onu seçmen gerekiyor bizim.2 yıl doldu beklerken IR1 seçtik

• @gigi25 süper hayırlı olsun

• @seyyit1 tamam bunu öğrendiğim iyi oldu 🙂 şimdi gönül rahatlığı ile doktor muayeneme gidebilirim 🙂 Teşekkürler 🙂

• @esraozz mülakat onayı vermenize gerek yok avukatınızın verdiği bilgi yanlış

• @Seyduna ya zaten ben mesela premium pick up seçeneğini seçmiştim görüşmeden sonra link geldi ordan gittim Ankara’dan aldım yani mail gelecekse zaten ne bu gereksiz kayıt onu da anlamadım her şeyin çözümü var yani korkmanıza gerek yok önemli olan hastane ve eksik belge götürmemeniz

• @seyyit1 görüşmeden ne kadar sonra almıştınız?

• Randavu tarihi alan arkadaslarımızı tebrik ederim. Kasım dq lar sanırım nisandan önce gelmez gibi 🙂 ama en azından ilerleme var bunu görmek te güzel.

Benzer Başlıklar

• 22
  • 58
  • 1589
  • 61
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |