IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@erncndr, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Düşünsenize bir sabah uyanıp bu konuyu kontrol etmek için foruma giriyorsunuz ve bir gecede toplam 4-5 sayfa ileti yazılmış randevular dağıtılmış herkes sonunda başladılar randevuları dağıtmaya diyip sevinçlerini birbirleriyle paylaşmış falan :))
Her gün bu anı yaşarım belki diyerek giriyorum buraya.
Kimsede en ufak bir gelişme olmaması can sıkıcı tabi…Buraya yazdığım olayı dün itibari ile yaşadık çok şükür

-
@seda-2 Doktordan gelen randevu emaili okumak lazım, orada yapmamız gerekenler detaylıca anlatılmış. Örneğin gözlük kullanıyorsanız getirin diyor.
• Mülakat öncesi ve sonrasında ne yapılmalı anlatılmış: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/ANK-Ankara.html
• Pre-interview Checklist var birkaç yerde. Onu da kontrol edin diyor: https://tr.usembassy.gov/spouse-of-a-u-s-citizen-ir1-cr1/
-
Doktor randevusundan önce aşı bağışıklık testi yaptırabilmiş olan var mı?
-
I got 3 vaccines
even though I had some vaccines already taken before I went for my medical appointment. So it doesn’t even matter for real. -
@Sıla-Ece, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Sadece Mayıs-Haziran dq olanlara mı verildi şuan için? Herkesin adına çok sevindimm
Bende bunu merak ediyorum umarım biri yazar
-
@Derya-Akbaş sanırım aralıkta da temmuz-ağustos dqlarına verirler şubat ve mart için tahminim bu yönde
-
@salimekoken ben konsolosluk görüşmesinden itibaren 6 ay diye düşünmüştüm, medical examden itibaren geçerli olduğunu bilmiyordum
-
Doktor randevusunda yanımıza ne kadar almamız gerekir, yakın zamanda tecrübe eden ya da bilgisi olan var mı?
-
@PhantomRaven
Ben yaptım ama kabul etmediler aşı kartı sadece kabul ediliyor -
@rock aşı takvimi üzerinden bakabilirsin orda yoksa yapacak pek bir şey yok eğer aileniz aşı belgelerinizi saklamadıysa. Ben ekstra bağışıklık testi yaptım çoğu aşıyı olduğumu ispat etmek için ama kabul edilmedi
-
@beta83 eğer hiç bir aşı kartın yok ise 500$ civarına ihtiyacın var en pahalı ücret aşılar
-
@seyyit1 Aşı kartım yok malesef. Ne kadar yüksek bir meblağ

-
@beta83 işte dediğim gibi 500$ civarı
-
@seyyit1 size hangi aşıları yaptılar?
-
@seyyit1 kredi kartı geçerli midir ?
-
@rock Geçerliymiş.
-
@beta83 teşekkür ederim
-
@Alternative12
3 tane aşı oldum ama bu aşılar karma aşılardı çok fazla aşı var içlerin de
Özelikle sağ kola vurulan aşı etkisi biraz güçlü diyebilirim. -
@rock eğer sorunu çözemezsen zaten mailine link geliyor. 2 seçenek seçebiliyorsun. Adresine teslim yada VFS den teslim
-
@seyyit1 desteğiniz için teşekkür ediyorum

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum