IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Doktor randevusunda yanımıza ne kadar almamız gerekir, yakın zamanda tecrübe eden ya da bilgisi olan var mı?
-
@PhantomRaven
Ben yaptım ama kabul etmediler aşı kartı sadece kabul ediliyor -
@rock aşı takvimi üzerinden bakabilirsin orda yoksa yapacak pek bir şey yok eğer aileniz aşı belgelerinizi saklamadıysa. Ben ekstra bağışıklık testi yaptım çoğu aşıyı olduğumu ispat etmek için ama kabul edilmedi
-
@beta83 eğer hiç bir aşı kartın yok ise 500$ civarına ihtiyacın var en pahalı ücret aşılar
-
@seyyit1 Aşı kartım yok malesef. Ne kadar yüksek bir meblağ :pensive_face:
-
@beta83 işte dediğim gibi 500$ civarı
-
@seyyit1 size hangi aşıları yaptılar?
-
@seyyit1 kredi kartı geçerli midir ?
-
@rock Geçerliymiş.
-
@beta83 teşekkür ederim
-
@Alternative12
3 tane aşı oldum ama bu aşılar karma aşılardı çok fazla aşı var içlerin de
Özelikle sağ kola vurulan aşı etkisi biraz güçlü diyebilirim. -
@rock eğer sorunu çözemezsen zaten mailine link geliyor. 2 seçenek seçebiliyorsun. Adresine teslim yada VFS den teslim
-
@seyyit1 desteğiniz için teşekkür ediyorum 🙏🏼
-
Aşıları olduktan sonra mail olarak bana gönderdikleri Vaccination Worksheet neler olduğum yazıyor. Sizlere iletiyorum.
-Diphtheria, Tetanus, Pertussis
-Hepatitis A
-Hepatitis B
-Hib
-Influenza
-Measles, Mumps, Rubella
-Meningococcal
-Pneumococcal
-Polio
-Rotavirus
-Varicella
Olduğum aşılar bunlar. Bunlar 3 aşı vurularak aynı anda verildi. -
@rock ben 4 sene once girdigimde bebeklik asi kartimi goturmustum el yazisi ve ekstra bir asi olmak zorunda kalmadim bilginize
-
Arkadaşlar, merhaba tekrardan🌞 s
Randevu tarihini onaylamamız gerekiyormuş sanırım ancak linke girdiğim de bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Nasıl onay vereceğim lütfen detaylıca yardımcı olabilir misiniz?
Bir de doktor randevusunda sisteme CEAC daki numaram AN ile başlayan numarayı mu girmem lazım nasıl yapacağım onu da şimdiden teşekkürler 🌸 -
Arkadaşlar yapılacakları sırasıyla birisi yazabılırmı? Ultradocs dediğiniz ne bılmıorum eger ustraveldocs u kastediyorsanız ben oraya eski bilgilerimle girdim yeni hesap actırmadı bu kişi kayıtlıdır diye. Orda ne yapmamız gerekıyor? Immıgrant sectim sacma sapan biseler cıktı anlamadım yardımcı olur musunuz?
Henuz doktor randevusu almadım. -
@esraozz ds 260 formunun sag alt tarafındali barkodun numarası ceac numarası oluyor galıba
-
@seda-2 Ben kendi yaptığımı anlatayım ama doğru mu yaptım emin değilim :d
Ustraveldocs a girip yeni üyelik açtım.
Ardından başvuruyu başlat dedim ve immigrant seçtim.
Ardından tam hatırlamıyorum ama appointment follow-up tarzı bir cümle vardı onu seçtim ardından vize kategorim olan CR-1 seçtim. (CR-1 seçtim ama konsolosluk görevlisine IR1 verebilir misin diyeceğim. Çünkü evleneli 2 sene oluyor) CR-1 seçmemin sebebi sistem benim randevumu bulabilmesi için idi.
Gerekli yerlere gerekli bilgilerimi girdim. (Pasaport numarası DS-260 numarası, e mail gibi)
Sonra formun en sonuna kadar gittim bir şekilde onayladım :d Umarım doğru yapmışımdır ben bu şekilde yaptım. Sonra bana mail geldi ön onay talebiniz inceleniyor tarzında, halen bekliyorum. Sanırım randevunun düşmesi vakit alıyormuş. Ben böyle yaptım ama emin de değilim. Ama sistemde Eski başvuruyu iptal, yenisini doldur tarzında bir seçenek çıktı şuan, ona güveniyorum, yanlış bir şey yaptıysam oradan düzeltebilirim belki diye :)
-
@Seyduna follow up dan emin olamadım bende 2.olan document delivery sectim ama oda visa class tag numarası soruyor onu cevaplandıramadm .Bide bana yeni kayıt açtırmadım bilgilerim daha önceden kayıtlı diye
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum