Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cem-Çeliker Mail aldıktan sonra randevu oluşturmak gerekiyor değil mi

• @yigit55, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

image.jpeg
    Arkadaşlar bu gelen Mail 2NL maili dimi ? ordaki linke tıkladığımda 13 ocak 2026 saat 8 de ankaraya mülakat tarihim yazıyor .
    Şimdi benim Hastane randevusu icin ne yapmam gerekiyor? Nereden alcam randevuyu ? Asıl talihli benim benim pasaportum var ama ailemin hala çıkarmadık hastane randevusu alırken pasaport şartı varmi? Bide gerekli belgeleri bana gönderebilir misiniz hangi belgeleri kac tane toparlicam yeminli tercümana ingilizceye cevirtip bu ara toplamayi düşünüyorum. Bu konularda bilgim az bilgisi olan var sa bana yardımcı olabilir mi?

Doktor randevusu online #doktorun sayfasından alınıyor her birey için ayrı ayrı yapılıyor pasaport bilgileri isteniyor herkes için Pasaport başvurularına geç kalmayın şu an müdürlükler müsait. Kayınbiraderim'e Cuma başvurduk buğün eline ulaştı önce pasaportları halledin

• @mesut57 pasaportlar pazartesi elimizde sonra randevu alacağız inşallah teşekkürler

• @ATS16 imzamı yaptım bilgileri doldurdum
    Danışmanlık firması işin gerçeği zamanın geçtiğini çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi hem Ds geç doldu hem dosya taşıma kalktı hem case numberınız çok yükseklerde ankara dan geri dönüş zor olur dedi ben bi umut yapalım dedim orta okul durumunu mesleki yeterlilik var oda konsolosluk çalışanının insiyatifine kalmış dedi

• Yasaklı

@Ömer-Akın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakata sağlık raporu olmadan girdim. AP ye kaldım. Sağlık raporu eksik olanlar sonradan pasaport ve raporu konsolosluğa nasıl teslim ediyorlar. AFS global ofisine elden mi veriyoruz kargo filan mı yapıyoruz bilen cevap yazabilir mi?

DV2026 kazanı mısınız? İmzanızda 2025 yazıyor

• @MoltresMacto-0 bu bi söylenti kesinleşmiş bir şey değil.Endişelenmeyin bildiğim kadarıyla daha önce kilo problemi nedeniyle red yiyen de olmamış. Mülakatınız sorunsuz geçer umarım ardından bizleri de bilgilendirirseniz seviniriz🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

USCIS, abd'de yaşanan son şiddet olayları sebebiyle afganistan vatandaşları için göçmenlik süreçlerini durdurduğunu bildirdi.

ankara'nin olası yükünü daha da azaltacaktır.

• evet bugün ankaradan , benim için yılan hikayesi olan pasaportlarımızı 11:00 itibari ile aldım ve şuan istanbula geldim işimin başındayım. ankarada önce çiğdem de ki yanlış vfs ye gittim. amerika ile ilgilenen vfs mahall ankara denen bir yerin zemin katında bilginize.
    para iadesi ile ilgili muhasebe departmanı ile görüşün dendi ama verdikleri telefon kullanılmıyor. muhtemelen mailede robot dönüş yapıyordur yazmayacağım bile.

• @emre-cebeci geçmiş olsun, nihayetinde teslim alabildiğiniz için sevindim. Gözünüz aydın.

• iyi günler mülakat belgelerini yeminli tercümanla çevirtmemize gerek var mı direkt e devletten çıkan bilgilerle mi götürmemiz gerekiyor?

• an itibari ile UPS firması pasaportlarımızı teslim etti. Antalya da ikamet ediyoruz ve sorunsuz bir UPS deneyimi oldu.

• Merhaba eşimle aynı günde preminum up seçeneği ile ödeme yaptık eşim ev adresine gelmesini tercih etti bende Antep’te yaşadığım için Antep’teki bir usp şubesinden almayı tercih ettim elimin ki 4,5 gün içine geldi ama benimki hala gelmedi, usp şubesine gittim onda olmadıklarını söyledi müşteri hizmetlerini aradım adıma bir gönder olmadığını söyledikler ve hala vfs globalden belgeleriniz hazır diye mail atıyorum pasaportum nerde bilmiyorum sanırım anlara vfs de acaba tekrar mı ödeme yapmalıyım yoksa gidip kendim mi almalı mıyım Ankara’dan bilemedim ? Diğer bir sorumda ankaradan bir arkadaşıma aldırabiliyor muyum veriyorlar mı ?

• Merhabalar, Kasım sonrası Hong kong'da mülakata giren var mı? mülakat deneyimlerine göz attım fakat göremedim. Gözümden kaçmış olabilir. Oturum ile ilgili bir belge talep ediyorlar mı?

• Merhabalar bir durum arz edeceğim. Belki arayan arkadaşlar için yardımcı olur. Farklı bir ülkede doğup oranın doğum belgesi gerekiyorsa direkt CİMER'e yazın. Dışişleri bakanlığına gönderiyor oradan doğduğunuz ülkedeki konsoloslukla görüşüp size mail yoluyla belgenizi veriyorlar. Kendiniz irtibata geçmeye çalışmayın yardımcı olmuyorlar resmi kanal yoluyla tebliğ edebiliriz diyorlar. (CİMER üç hafta içinde dönüş yaptı.)

• Merhaba, bizim mülakatımız 21 Kasımdaydı. 1 hafta olacak ama biz henüz daha pasaport teslimi için email almadık. Fakat okuduklarımdan pasaportlarını teslim alanlar var
    Bu süreçte beklemek mi daha iyi yoksa ne yapmam gerek bilen var mı?

• merhaba ben dv2026 talihlisiyim numaram 21k , 2 yil once wat yaparken j1 aldigim zaman 2 yil kurali vurulmustu. Benim waiver almam gerekiyor mu , 9 ekim 2026 ya kadar 2 yil kurali gecerli sanirim. Aliniyorsa bunu turkiyeden nasil alabilirim, yetisir mi durumu daha once buna benzer bildikleriniz var mi tesekkur ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@probist , içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba ben dv2026 talihlisiyim numaram 21k , 2 yil once wat yaparken j1 aldigim zaman 2 yil kurali vurulmustu. Benim waiver almam gerekiyor mu , 9 ekim 2026 ya kadar 2 yil kurali gecerli sanirim. Aliniyorsa bunu turkiyeden nasil alabilirim, yetisir mi durumu daha once buna benzer bildikleriniz var mi tesekkur ederim.

Merhaba, waiver almanız ve işlemleri nasıl yapmanız gerektiği ile ilgili bu mesajı ve tüm başlığı okumanız faydalı olur:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/84
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@probist içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba ben dv2026 talihlisiyim numaram 21k , 2 yil once wat yaparken j1 aldigim zaman 2 yil kurali vurulmustu. Benim waiver almam gerekiyor mu , 9 ekim 2026 ya kadar 2 yil kurali gecerli sanirim. Aliniyorsa bunu turkiyeden nasil alabilirim, yetisir mi durumu daha once buna benzer bildikleriniz var mi tesekkur ederim.

mülakata ankara'da girecekseniz waiver almanıza gerek yok.
    ankara ilgili durum için dv sürecinde waiver almayı şart koşmuyor. ( @Serapp )

• Cevap: DV2026 Mülakat Deneyimleri ![alt metni](5084e86b-628d-44d6-81f8-68aeea4a60fc-Ekran görüntüsü 2025-11-27 212542.png görsel url)

aıs kaydı yaparken Türkiye çıkmıyor sorun nedir acaba

• Merhaba, mülakat için kayıt yaptığımız usvisascheduling sitesinde kayıt aşamasında seçilen "ANK4" bölümü var, bir video ile yapmak istedim ancak videoyla sreci tamamlayıp bitirdiğimde daha sonra gördüm ki açıklama kısmında son güncellemeden dolayı ANK4 değil de ANK2 seçmeliymişiz. şimdi ben bu değişikliği nasıl yapabilirim. bilenler yardımcı olabilir mi. teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |