Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Refiks süper en sonunda olmuş, harika haberler.. kutlamalar başlasın : )))

• @sbsb2025 şu an gerçektn kultuyoriz 😍

• @rock bence geçmişe iyi bakın uzun süre randevu alamadı kimse bir dönem. 1 yıl bekleyen biliyorum

• @Alfa-Centauri selam baktım ben iyice sizde iyice şu ana bakın 😂😂

• @Hakan-Türkoğlu bulabildiniz mi?

• @seda-2 biz randevuyu aldik bugun Aralik 12’sine bir sorun olmadi 😊

• Arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum. ÇOOOOK mutluyummm. Bende Temmuz DQ'luyum artık şubat ayına bekliyorum 🙂

• @yeşim-yıldırım evet buldum o kadar komikki, her zaman girmeyeçalıştığım yere girmek için ter attım heyecandan buldum sonunda, neyse bu seferde sağlık randevusu alırken direk bana tarihleri ve saatleri gösteren menü geldi bende hemen kaçmasın diye seçtim ama ay bölümüne bakmadan seçmişim onayladım onay mailinde 26 kasım 9 da randevum yazıyordu , dedim ne yaptınnnn şimdi iptal maili attım heyecandan ay bölümüne bakmadım iptal edermisiniz aralığa alacam diye siğer türlü yarın sabaha 9 da randevum var evet aşırı saçma yaptığım iş ama heyecandan oldu hepsi 😂

• @umutmuftahi o zaman dokunmuyoruz bilgilere, zaten degisim de yapilmiyor bilgiler uzerinde artik 🙂

• @yeşim-yıldırım arkadaşlar ultradocsta case number giriyorum geçersiz diyor

• @seda-2 Evet otomatik IR-1e dönüyor vizeniz, gördüğüm kadarıyla bu dönemde bekleyen çoğu kişinin vizesi Ir-1e dönmüş. Sanırım sizler için bu kadar uzun beklemenin en büyük avantajı bu oldu

• @Hakan-Türkoğlu heyecandan her sey birbirine karismis gercekten ama olsun çözülemeyecek bir şey değil sonuçta daha çok zamanımız var 😊

• @seyyit1, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Herkesin gözü aydın… çok uzun bekleyişin ardından geldi. Geç olsun güç olmasın 😅 sorularınız olursa eğer diğer adımlar için bana özelden ve forumdan yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herkese tekrardan hayırlı olsun 🥳
    I-130 Applied - 23/02/2024
    I-130 Approved - 8/05/2025
    NVC Letter - 12/05/2025
    NVC Docs - 20/05/2025
    DQ - 16/06/2025
    Medical exam - 16/09/2025
    Interview - 22/09/2025
    USA Entry - 9.10.2025
    Green kart - 30.10.2025

Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler. O kadar uzun zaman olduki forumda okudugumuz herseyi unuttum valla 😂 sormak istedigim bi kac soru var burdan yaziuorum diger arkadaslarda merak ederse bilgi edinebilirler diye.

-Doktor randevusuna evrak goturmemiz gerekiyor mu?
    -vize gorusmesine esimiz ile girebilirmiyiz?
    -vize gorusmesinde gerekli olan evraklari guncel mi almamiz lazim?
    -vize onaylandıktan sonra pasaportu konsolosluktan alabılırmıyız? Eger kargo yapılıyorsa kargoya hemen veriyorlar mı?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar yardımınız icin tesekkurler 🙂

• @rock ne icin oraya giriş yapmak istemistiniz ds formu duzeltmek icin mi?

• @seda-2 Yes you can go with your spouse for your medical appointment. All the required documents for your medical will be sent with your email confirmation few days to your medical appointment.

Also, before your visa interview, you need to register how your passport will be delivered to you through VFS and that costs like about $30. Best of luck

• Randevu alan tum arkadaslari tebrik ederim. Hersey gonlunuzce olsun.

• @ahmetZ benim DQ tarihimle siz yakınsınız 23 Temmuz'da DQ oldum.Muhtemelen birkaç güne alacağız bizde Şubat ayı için 🙂

• @seyyit1 Merhaba, benim sorumda şu, vize görüşmesinden önce bir sisteme kaydoluyorduk ya, o sistem neydi ve nasıl kayıt oluyorduk, randevumuzu orada görebiliyor muyduk? bunu bir anlatırsanız çok makbule geçer gerçekten

• @seda-2 Doktor randevusu için istenen evrakları websitesinde bulabilirsiniz ve sanırım size mail olarak gönderilecek.
    Vize görüşmesine eşiniz ile gidebilirsiniz fakat kendisini içeriye almayacaklar.
    Vize görüşmesinde süresi geçmiş evraklarinizi mutlaka güncellenmesi gerekecektir.
    Pasaportunu vereceğiniz adresten veya kargo subesinden teslim alabilirsiniz. Konsolosluktan pasaport teslimi alamazsınız çünkü orası bir kaç güvenlik aşamasından gecerek içeriye gireceğiniz bir yer.
    Kargoyu hemen yapmazlar, vizeleri onaylanan pasaportları belli günlerde Vize basim yerine gönderirler ve pasaportlariniz karyola oradan verilir. Pasaportunuz (kargonuz) hakkinda vereceginiz telefonunuza mesaj gelecektir, kargo takibi oradan yapabilirsiniz.

Şimdiden hayırlısı olsun.

• @rock greencard grubunda çok okudum bu hatayı
    Sistem hemen görmüyormuş case numberları
    1 hafta sonra denemekte fayda var ayrıca mülakata 2 gün kala bile yapılabilinecek bir işlem tabi beklemeyiz son günü de 🙂

Benzer Başlıklar

• 16
  • 22
  • 1589
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |