Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @gigi25 Bildiğim kadarıyla hamile olanlar için gitmiş olduğunuz kadın hastalıkları ve doğumu uzmanı doktorunuzdan yapılacak işlemler ve aşılar için onay alıp sağlık muayenesine giderken götürmeniz gerekiyor. Tüm sorumluluğu aldığınıza, yapılacak işlemlere onayınızın olduğuna dair bir belge. Detaylı olarak araştırıp o şekilde gidin.

• @Turhan-0 bizim evlilik daha tamamlamadi 2 yili bizimkide guncelleniir ins .

• @Alternative12 evet 20 ocak için oğlumla bana geldi 🙂

• @umutmuftahi çok sevindim hayırlı olsun

• @seda-2 avukata sordum şimdi cevap yazdı gerekiyorsa değiştiririz ama confirmation numarası değişmez devam edebilirsiniz dedi

• @sbsb2025 ~~~ hepimizeeeee 😍

• Arkadaşlar sonunda mutlu gözyaşkarıyla gördüm 12 ocak saat 9 da randevum var

• @uniquenessO, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@gigi25 You need to get your doctor’s approval to do x/ray if not they won’t attend to you at the medical center in Ankara. You need to get your doctor’s opinion before you go for your visa medical appointment

@Turhan-0, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@gigi25 Bildiğim kadarıyla hamile olanlar için gitmiş olduğunuz kadın hastalıkları ve doğumu uzmanı doktorunuzdan yapılacak işlemler ve aşılar için onay alıp sağlık muayenesine giderken götürmeniz gerekiyor. Tüm sorumluluğu aldığınıza, yapılacak işlemlere onayınızın olduğuna dair bir belge. Detaylı olarak araştırıp o şekilde gidin.

Teşekkür ederim

• @umutmuftahi Ben 9 Aralık'a aldım öyle bir uyarı vermedi aslında

• @umutmuftahi Aaa ben az önce aldım öyle bir şeye dikkat etmedim. Nerede yazıyordu? Ben direkt bize gönderilen formdaki kodu kullandım. Yanlış mı yaptım? Değiştirmemiz mi gerekiyor?

• @gigi25 panik yok bende aldım şimdi aralık sonuna 🙂 doktor randevusu . Bilgilerinizde bir değişiklik gerekli ise değişiyormuş kafamız karışmasın :))

• Arkadaslar nerhaba heyecandan ds 260 formunu biz ne zaman doldurmustuk bulamiyorum numarasini ceac state iv sitesindeyim saglik randevusu almak istiyorum yardimci olurmusunuz ?

• Herkesin gözü aydın… çok uzun bekleyişin ardından geldi. Geç olsun güç olmasın 😅 sorularınız olursa eğer diğer adımlar için bana özelden ve forumdan yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Herkese tekrardan hayırlı olsun 🥳
    I-130 Applied - 23/02/2024
    I-130 Approved - 8/05/2025
    NVC Letter - 12/05/2025
    NVC Docs - 20/05/2025
    DQ - 16/06/2025
    Medical exam - 16/09/2025
    Interview - 22/09/2025
    USA Entry - 9.10.2025
    Green kart - 30.10.2025

• @Refiks Darısı size tez elden.. Bize geldiyse size de ansızın gelmesi ümidiyle, böylece motivasyonunuz, yaşam sevinciniz de artacaktır.

• @sbsb2025 bende aldım 29 ocak 🙂

• @umutmuftahi biz değiştirmeden doktor randevusu aldık yine de güncellememiz gerekiyor mu acaba?

• Arkadaşlar 14 Ekim 2024te başvurduk applied olduk bizden istenen tüm evrakları göndermemize rağmen bi 3 4 gün önce ek evrak istediler başka istenen var mı acaba ? Approved beklerken bunun olması çok saçma geldi bize

• @yeşim-yıldırım hayır anladığım kadarıyla bilgilerimizde değişiklik varsa değiştiriyoruz yoksa dokunmuyoruz . Bende aldım zaten 🙂

• @umutmuftahi medical exam’in son 6 ay icerisinde olmasi gerekmesinin sebebi vize suresi buna gore belirleniyor. mesela ungan randevundan bir ay sonra gorusmeye gidersen vizen 5 aylik olur cunku saglik raporun toplam 6 ay gecerli. 3 ay sonra mulakata girersen de 3 ay olur. tamamen buna bagli, hayirli olsun bu arada yeni hayatinizda mutluluklar

• Hepinizin gözü aydın gerçekten çok sevindim hadi bakalım amerikadanda yazmanız dileğiyle 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Benzer Başlıklar

• 41
  • 1
  • 61
  • 58
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |