Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,
    ankara bundan önceki senelerde çok randevu almıyor diye dosyamı oturum izni kararı öncesi hong konga taşıdım. şu an ankara 4xxx numaralı sıralara bakıyor sanırım. dosyamı tekrar ankaraya taşımalı mıyım ya da hong kong için beklemeli miyim

CN: 2026EU00021xxx
    DS-260 Gonderimi:
    Mülakat Yeri: hong kong
    Vize Mulakati: -
    Vize Onayi: -

• @ebd Merhaba iyi günler. bende perşembe günü alıcam randevumu 10.30 a oluşturdum en erken o saat boştu ama şehir dışından gelicem sabah saatlerinde vsf globala gidip beklmeliyimim sizce? aynı gün 13:55 treniyle geri dönücem

• @aimer Bugün pasaportumu aldım. ANKARA VFS'den almayı tercih ettim. Randevu almanızı söylüyor gelen mailde ama kapısına gittiğinizde randevu işlemiyor. Soruyorlar ama insanların oluşturduğu sıra randevunun önüne geçiyor. Benim ki 10:30 daydı. Sıra bana geldiğinde saat 11:30'du. çok yavaş ilerliyor. Bir çalışan var ve sürekli insanların pasaportlarını arkadan alıp geldiği için yavaş, dışarıda birde Ankara'nın soğuğu fena

• @Cem-Çeliker bizim randevumuz da 10.30da biz 9 gibi orada olmayı planlıyoruz. Bugün kalabalıktı, genelde hep öyle oluyomuş zaten erken gitmekte fayda var. Yetişirsiniz 13.55e bence.

• Sağlık raporum eksik olduğu için AP'ye kaldım. Yarın sağlık raporumu alacağım. Pasaport ve sağlık raporunu nasıl teslim edeceğim?

• Selammlarr ben vizemii bu sabah alldım detayları akşam paylaşacağım başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum🥳🥳

• ⭐⭐⭐⭐

@Cem-Çeliker randevunuz kaçta olursa olsun, elinizde o güne ait randevu ve barkod varsa erkenden sıraya girip alıp dönebilirsiniz. @ebd

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG nihayet :)) rica ederim, çok sevindim, tebrik ederim. Artık önce pasaporta kavuşup biraz keyfini çıkarma, sonra da hazırlık yapma zamanı 🙂

• Merhabalar, cuma günü KCC'ye mail atarak mülakat tarihimi sormuştum. 7 ocak olarak dönüş aldım. Dosya numarası benden daha düşük kişilerde 20 ocak 27 ocak gibi tarihler görüyorum. 2nl mailinde, kcc'nin bana verdiği tarihten farklı bir mülakat tarihi verilme ihtimali var mı? Benzer bir durumla karşılaşan varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Utku-Pehlivan yok tarihiniz kcc nin size belirttiği tarihtir, anormal bir durum olmadıktan sonra değişmez, bir ayın içindeki herhangi bir güne mülakatınız atanmış olabilir, aynı ayın içindeki numaraların sıralamaları önemli değil, ona takılmayın.
    Ayrıca gözünüz aydın 🙂

• @aysegul Anladım Ayşegül Hanım teşekkürler cevabınız için. Evlilik durumumuz vardı 15 20 gün ilaç gibi gelirdi aslında ama yapacak da bir şey yok. Aynı durumda olup vizesini alan üyelerin deneyimlerinden de faydalanarak olduracağız bir şekilde.

• @bkio merhaba dün gece UPS’den mesaj geldi teslim alındığına dair, takip kodu aktif oldu ve bugün de belirlediğim adrese ulaştı gidip aldım.

• @FROG-FROG Hayrlı olsun sizi takip ediyordum....Maşallah.

• @aysegul UPS şubelerinin hepsi böyle herhalde mapte zaten adresleri gözükmüyor verdikleri açık adrese göre gittim şube gibi değil de depoydu tırlar falan vardı anlattığınız gibi çok küçük bir konteynerın içinde teslim yaptılar bir de sanki yer yokmuş gibi şehrin çıkışındaydı.

• @aimer kaç gibi gitmiştiniz Vsf önüne acaba?

• @Cem-Çeliker 10:20'de kuyruğa girdim önümde 50-60 kişi vardı. 11:30 gibi sıra geldi bana

• @emre-cebeci siz iptal etmediniz mi kendi kendine mi iptal oldu? Benimde pasaportum henüz gelmedi ödemesini de yapmıştım ama hala ulaşmadı Gaziantep ups şubesini seçmiştim aradım ama bana ait pasaport olmadığını söylediler

• @mert267 Merhaba, çok sevindim. Bana da akşam üzeri mail geldi artık takip kodu ile sorgulayabiliyorum. Umarım bizim pasaportlarımız da birkaç gün içerisinde ulaşır.

• @Dilan-Yalçın https://vfs.gtspremium.com/ bu siteden oluşturmuştum ancak halen hergün 4 pasaport içinde ayrı ayrı mail geliyor ankarada ki adresten teslim alın ya da premium seçenekleri deneyin diye. para iadesi alamayacağım ama hiç değilse perşembe günü ankaradan elden teslim almayı deneyeceğim. pasaportların ne zaman yola çıkacağı ya da ödediğim ücretlerin makbuzu ya da ödediğime dair kendi sitlerinde birşey yok. şuan girdiğimde sitede eskiden sol üst tarafta kilitli şekilde gözüken 4 adet uıd numaraları gözükmüyor.
    sanırım ankaradan teslim alırken bir vekil tayin yazısı götüreceğim ayrıca vukuatlı aile nüfüs kayıt örneği ve herkesin kimlik fotokopisi cızbız eder zorluk çıkartırlarsa tadımız kaçar sırf bu iş için yine iş yerinden izin aldım perşembe 10.30 da olmak için 5 de çıkacağım yola hayırlısı

• Değerli arkadaşlar merhaba. Dün KCC ye mail attım dosyamı Bangkok tan Ankara ya geri taşımak için çünkü Ocak ayı için her iki post da benzer sayılara tarih vermiş. Bugün cevap geldi dosyam Ankaraya taşınmış oldu. Sizleri bilgilendirmek istedim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |