Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @yeşim-yıldırım vallah evet verdim ben inandım sizde inanın 🙏🏼🙏🏼🥰🥰

• ARKADAŞLAR 26 OCAK RANDEVU VERMİŞLER 😍😍😍😍

• Sonunda ya, gözünüz aydın arkadaşlar 🙂

• Bu ileti silindi!

• @esraozz hepimize geldiiii

• hepsi bir anda almış olayı bak @Seyduna @seda-2 @rock bir anda mı şansınız döndü ne oldu anlamadım ki acayip komik ve mutlu edici ya mesajları bir okuyordum biri demiş mülakat aldım alta biri daha etmiş öteki alta biri daha demiş yemin ederim hem gülücük attım hem kahkahayı bastım Ankara konsolosluğu sanki bunu beklemiş tüm yıl yahu arkadaşlar hepinize hayırlı olsun şaka bir yana adınıza çok sevindim desenize işkenceniz bitti geriye bir kişinin hayırlı haberini duymak kaldı @Refiks Hocam sizlerinde iyi haberini bekliyoruz ::))

• Hepiniz için hayırlısı olsun. ALLAH (c.c.) hem randevu gorusmenizde hem de hayatinizin yeni başlayacağınız sayfasında yardımcınız olsun.

• @Ekto-Oktan çok teşekkür ediyorum inşallah yakındır seninde bizimle orada olman 🙏🏼🙏🏼

• Sadece Mayıs-Haziran dq olanlara mı verildi şuan için? Herkesin adına çok sevindimm

• @rock çok sevindim daha bugün buraya bakmış ve heveslenmeden devam etmiştim şu an çok heyecanlıyım:))) hepimize hayırlı güzel bir yeni hayat başlangıcı olsun bu mailler ☺🍀

• Bu ileti silindi!

• @yeşim-yıldırım hayırlı olsun herkese 👍🏼 valla bende bilmiyorum unganlardan randevu alacaz ama 1 ay dan önce olmaz galıba değil mi?

• @Ekto-Oktan tesekkurler 👍🏼 bence @refiks de almıstır bizim aynıydı süreç nerdeyse

• Arkadaşlar mayıs haziran ve temmuz lar mı aldı e mailleri? Herkese hayırlı olsun darısı Ağustos için inşallah

• @seda-2 You dont need to wait till one month but then it is up to you. However, medical takes one day to be sent to the embassy. So if you want, you can do it immediately and if not, you can do it next month but make sure you do it maximum of two days before your interview date

• Ve farkettiğim şey randevu bilgilerinde "CR1-Conditional Ir1 Spouse of US Citizen" yazıyor.
    cr1 den ir1 e geçmiş oluyomuyum? evlilik tarihimiz 23 aralık 2023

• 29 ocak
    Sabah 07:30 🙂

• @Refiks hadi geçmiş olsunnn

• @uniquenessO, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@seda-2 You dont need to wait till one month but then it is up to you. However, medical takes one day to be sent to the embassy. So if you want, you can do it immediately and if not, you can do it next month but make sure you do it maximum of two days before your interview date

I didnt know that thanks for info . So I can go to doctor next week for january appointment?

• @seda-2 yes you can

Benzer Başlıklar

• 965
  • 148
  • 1589
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |