Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Ve bir haber daha “Scheduling Status Mayis 2025 olmus” diyorlar haydi bakalim.

• @yeşim-yıldırım Nisan görünüyor
    Screenshot 2025-11-25 at 12.49.46.png

• O zaman çok yakında Mayıs ayında olacak çünkü eb-1’dekilerin Mayıs olarak gözüküyor. Ama boş heyecan da vermek istemiyorum şimdi ne desem doğru olmaz, zaten artık bizde heyecan denen bir şey kalmadığı için stabil tutuyorum duygularımı ve akışa bırakıyorum.

• @yeşim-yıldırım emloyed ama fark etmez ankara mayıs olarak başladı çalışmaya çok yakındır mailler gelecek

• @yeşim-yıldırım yakındır inşallah bence heycan iyidir enerji verir 😂

• @rock 🥲 IL mektubu gelene kadar frene basiyorum simdilik

• Bize mail geldi Ocak 12’si randevu verildi başka verilen var mı? Şuan inanamıyorum

• Arkadaşlar İNANAMIYORUM şuan frenleri bıraktım 😅😅😂😂😂

• Romalılar, koşun koşun koşun interview letter aldıııımm :d Ocak'ın 9'u 2026

• @yeşim-yıldırım Bana da geldi, bana da, ne yapıyorduk unuttum ben 😃

• Mailll geldiiiii 8 ocakkıı

• 4 haziran dq idim. 12 ocak sabah 9a verilmiş randevu hele şükür

• Herkesw söyledimmmmm sabırrrrr pozitifddd

• Congratulations to all of you that got your appointment date 😁😁😁 please book your medical immediately. Best of luck friends

• Pozitifddd enerjiiiii arkadaşlar herkesi tebrik ederim

• Herkese merhaba, kızım ve benim içinde randevu maili geldi 16 Ocak için. Randevu maili gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, haber bekleyenler umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

• E mail gelmiş 30 Ocak 2025

• 20 ocak bizede geldi :)) heyecan tekrar başladı

• @Seyduna Ne yapacağız şimdi aşıları falan tamamlayacağız sanırım Anlara’dan hastane randevusu alacağız 😅 öyle bir şeylerdi

• @rock yaa hem de nasıl bir enerji verdiysek aynı günde mail geldi 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |