IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Ve bir haber daha “Scheduling Status Mayis 2025 olmus” diyorlar haydi bakalim.
-
@yeşim-yıldırım Nisan görünüyor

-
O zaman çok yakında Mayıs ayında olacak çünkü eb-1’dekilerin Mayıs olarak gözüküyor. Ama boş heyecan da vermek istemiyorum şimdi ne desem doğru olmaz, zaten artık bizde heyecan denen bir şey kalmadığı için stabil tutuyorum duygularımı ve akışa bırakıyorum.
-
@yeşim-yıldırım emloyed ama fark etmez ankara mayıs olarak başladı çalışmaya çok yakındır mailler gelecek
-
@yeşim-yıldırım yakındır inşallah bence heycan iyidir enerji verir 😂
-
@rock 🥲 IL mektubu gelene kadar frene basiyorum simdilik
-
Bize mail geldi Ocak 12’si randevu verildi başka verilen var mı? Şuan inanamıyorum
-
Arkadaşlar İNANAMIYORUM şuan frenleri bıraktım 😅😅😂😂😂
-
Romalılar, koşun koşun koşun interview letter aldıııımm :d Ocak'ın 9'u 2026
-
@yeşim-yıldırım Bana da geldi, bana da, ne yapıyorduk unuttum ben :D
-
Mailll geldiiiii 8 ocakkıı
-
4 haziran dq idim. 12 ocak sabah 9a verilmiş randevu hele şükür
-
Herkesw söyledimmmmm sabırrrrr pozitifddd
-
Congratulations to all of you that got your appointment date 😁😁😁 please book your medical immediately. Best of luck friends
-
Pozitifddd enerjiiiii arkadaşlar herkesi tebrik ederim
-
Herkese merhaba, kızım ve benim içinde randevu maili geldi 16 Ocak için. Randevu maili gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, haber bekleyenler umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
-
E mail gelmiş 30 Ocak 2025
-
20 ocak bizede geldi :)) heyecan tekrar başladı
-
@Seyduna Ne yapacağız şimdi aşıları falan tamamlayacağız sanırım Anlara’dan hastane randevusu alacağız 😅 öyle bir şeylerdi
-
@rock yaa hem de nasıl bir enerji verdiysek aynı günde mail geldi 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum