Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ups takip kodu dün geldi ama hâlâ hatalı diyor bu şekilde hata alan var mı ?

• @Arthur-Morgan pardon öyle demek istemedim yorumlarda okuyordum mesaj atanlara hong kong oturum istiyor diye geri dönüş yapıldığını yazmislardj bana bangkok(konsolosluk)mail attı mülakat günümüzü kaç kişi geleceğimizi ve geri dönüş yapmamızı soyledi.

• @Arthur-Morgan ben yazıyı düzenledim gerçekten bu süreçte yanlış anlayama yer vermeden olumsuz olmadan yazmak lazım insan çabuk etkileniyor.

• @fearless1717 teşekkür ederim. Eylül ayında aktif olmadan önce taşımıştım.

• @mert267 Takip numarasını UPS'e teslim etmeden önce size iletiyorlar. Pasaportlarınız UPS tarafından teslim alınmadıysa hata almanız normal 1-2 iş günü içerisinde UPS teslim aldığı zaman takip edilebilir hale gelecektir.

• @Arthur-Morgan Excel listesinde kayıtlı olmayıp HK ve VN dan Kasım, Aralık veya Ocakta mülakat alan kişiler var ise paylaşım yaparlar umarım...Hem 1 Kasım sonrası için tedirgin olan insanlara somut bir örnek , güzel bir gelişme olur... Ankara deneyimlerini ezberledik, biraz da diğer tarafları okuyalım , bilgilenelim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio evet bizde 4ümüzden 3ünün pasaportları premium pick up ile hemen geldi, benim de premium pick up tı, benimki de onlardan 3 gün sonra geldi.

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 normal merak etmeyin, genelde önden tracking number oluşturup ups e teslim etmeden kendileri ups barkodunu çıkartıp paketi hazırlıyorlar, hafta sonu da değişmez zaten ups çalışmadığı için teslim alamaz. Yarın veya en geç 1-2 gün içinde ups teslim alır, hem size email gelir ups ten hem de artık tracking number takip edilebilir hale gelir.

• @cemmehdi @osmanatasoy00 @Seraptrkylmz @kaya1631 selamlar arkadaşlar sizlerden randevu alan oldu mu? Sizler de current ve Ankara olarak görünüyorsunuz excelde. Bilgi verebilir misiniz?

• Merhabalar,
    Randevu tarihimiz netleştikten sonra, 16 yaşındaki kızımız İtalya'dan gelsin mi? randevuyu ertelesek mi? Eyvah, eşimin kronik sağlık sorunundan eleneceğiz derken, vizemizi aldık. Başta @gucarslan beye çok teşekkür ederim. Kendisini telefonla aradım. Öncesinde kızımın okulu ve İtalya'ya gitmesine aracı olan kurum ile sıkıntılı telefon görüşmeler yapmıştım. Anksiyetem tırmanmış, konuşamaz, lafı toparlayamaz bir şekilde aradım kendisini. Ben hayatımda ilk defa, bir kişinin yaşantısını böylesine değiştirebilecek bir konuda, herkesin gelir kapısı yaptığı bir konuda, ücretsiz bir destek aldım. Çok şaşırdım. Kendisi karma karışık bir şekilde konuşmaya başlamama rağmen, tane tane fikrini, görüşünü iletti. Kendisi ile görüşmeden sonra apar topar bir sağlık randevusu alıp, kızımı Türkiye'ye getirmek için başvurularımı yaptım. pasapor teslimi için dökümanı @aysegul hanımın açıklamalarına bakarak yaptım. Ben de vize görüşmesi deneyimimizi yazdım. Özellikle kronik sağlık meseleleri ile 16 yaş adli sicil kaydı konusundaki yaşadığımız tecrübe odağında yazmaya çalıştım. Sorularınız olursa her zaman cevaplamak isterim. Tüm başvuru yapan arkadaşların vizelerini kavuşmalarını diliyorum. Sevgilerimle. https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri/562?_=1763918146502

• @aysegul Geçmiş yılların mülakat deneyimlerinden birinde şunu okumuştum: bir beyefendi, çocukları için nüfus kaydı istendiği ve nüfus müdürlüğünden çocuklar adına nüfus kaydı almak üzere kendisine 1 saat verildiğini anlatan bir forumdaşın yazısından sonra, biz de nüfus müdürlüğüne gittik açıkcası. Daha önce İtalya vizesi için de kızımız için bu şekilde nüfus kaydı almıştık. Böyle İtalya deneyimimiz de olunca, bana çok ikna edici gelmişti. Ben annenin e-devletinden nüfus kaydı alma kısmını görmedim muhtemelen. Her evrakın her türünü almak en garantisi galiba. Neyseki arabamızla Ankara'daydık. Ankara'da bir yerden bir yere gitmek zorken, arabasız böyle kısıtlı zamanda, bu evrak temini zor. Desteğiniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Yeni kıtada, huzurlu bir yeni hayat diliyorum. Sevgiler.

• @aysegul eşime ve bana ayrı maillerle link gelmişti, ayrı ayrı premium pick up seçtik biz de. Gelişmeleri aktarırım.

• arkadaşlar Viyana mülakatında istenecek aşıların listesinin bulunduğu resmi sayfayı paylaşabilir misiniz ? eski deneyimlerden de bulamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

@Flight101’in çok detaylı bir paylaşımı var bu konuda.

https://yesilkartforum.com/forum/post/482206

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@oktay3847

çok teşekkür ederim elinize sağlık

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

Rica ederim, bir önceki mesajdaki deneyimi mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Bol şans 🍀

• @neoseptik teşekkür ederim darısı başınıza inşallah evet riskliydi ama hesap dökümüne bakmadı bile konsolosluk memuru 😅

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |