Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @yeşim-yıldırım Evet iki kişi olunca daha iyi olacak dilerim. Mental yazmışım,rental olacaktı 😅 😅. Mayıs ayına kadar evden çıkmanız gerekiyormuş çünkü Mayıs-Eylül arası 4-5 katına kiraya verebiliyorlarmış. İnşallah kolayca iş bulabiliriz,ev işini de halledebiliriz hepimiz

• @Ekto-Oktan biz de Milton, GA

• @beta83 😯 çok enteresan sürekli ev değişecek o halde ya da yüksek kira vermeye razı olunacak. Hepimiz şu kısmı atlatalım da gerisi çorap söküğü gibi gelecektir 🙂

• @kasaba Vallahi yakın çıktı hocam aynı eyalet ^^

• Arkadaşlar bugün 2026 Greencard talihlilerine ocak ayı için randevular verilmiş. Bu haber canımı çok sıktı 😞

• @beta83 Geçen senekiler Şubat ayından Aralık ayına kadar beklemişler. 10 ay yapıyor sanırım ve bizlerde 6 aydır bekliyoruz. Yani bilmiyorum bir sağlık muayenesi ve yüzyüze görüşme için bu kadar bekletilmek hiç adil değil. Çok merak ediyorum acaba bu beklemenin bir zaman aşımı tarzında bir durumu var mı biliyor musunuz?

• @Seyduna Pozitif olmaya çalışıyorum ama her gün öğrendiğim yeni şeylerle bunu yapmak zorlaşıyor. 24 ay sürerse Mandamus davası açma hakkınız doğuyor ama genelde bu bekleme süreleri normal görüldüğü için bizim vizelere bir etkisi olur mu bilmiyorum. Benim bekleyecek takatim kalmadı daha fazla

• @beta83 yanlışım varsa bilen bir arkadaşımız düzeltsin ama bildiğim kadarıyla konsolosluğa bu gecikmeden dolayı mandamus davası açamıyoruz.

• @Turhan-0 benim de bildigim kadariyla USCIS’e uzun bekleme surecinde bu dava acilabiliyor ama konsolosluga acani bir defa yabanci bir sitede gormustum ve davayi kaybetmislerdi. zaten yanlis bilmiyorsam +5000 dolar gibi bir maliyeti de var.

• Kimsenin umrunda değiliz evlenmişiz eşimizin yanına gidemiyoruz adamlar Green card çekilişine önem veriyor olacak iş değil daha çok şey diyecemde burdan yalnış bişey yazarım araştırılır vizeye etkisi olur diye bişeyde yazamıyorum, ama içimden geçenleri siz anladınız

• Geçen sene 18 kasımda ocak ayına randevu dağıtılmış haziran ayındakilere normalde bu aysonu en geç Aralık başı bize dağıtmaları gerek. Tahminleri alalım .

• @Turhan-0 Vallahi ben Chatgpt'nin yalancısıyım 😁 Açılmış ve kazanılmış davalar var ama bizim aşamada yararı olur mu emin değilim.Zaten adamlar 7 ayı gecikme olarak görmüyorlar.

• @burak2344 30 Mayısta sistem değişti dedik, 30 eylüle kadar 2025 Greencard randevuları veriliyor dedik,sabrettik. Adamlar 2026 randevularını dağıtıyorlar küfür eder gibi. Bu kadar da olmaz ama artık. 2 ay önce şansına çekiliş çeken adam benim 2 yıl önce eşimle bir arada olmak için yaptığım yasal başvurunun önüne geçebiliyor.

• En azından tarih versinler bizde önümüzü görelim böyle mantıksız şey ben hayatımda görmedim

• Bu ileti silindi!

• @eren123 Siz de mi Mayıs DQ lusunuz? Bizim de neredeyse 7 ay olacak. Evlenir evlenmez başvurmamıza rağmen toplam 22 aydır bekliyoruz. Zaten şimdi mail atsalar çoğu insanın dosyası artık IR1 e dönüşecek. Hala neyi bekliyorlar anlamış değilim ama gerçekten yetti artık.

• Bu ileti silindi!

• @beta83 2026 Green Card cekilisleri henüz yapılmadı. Hatta sistemleri henüz başvurulara bile açılmadı daha. Bu yüzden endişe etmenize gerek yok.

• @Zeyno-0 Açılmış ve geçen Mayıs açıklanmış bile. Resmi sitesinde görebilirsiniz

• @PhantomRaven Pardon ben bu yıl yapılacak olan cekilis ile karistirmisim.

Benzer Başlıklar

• 1177
  • 965
  • 6
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |