Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar ustraveldocs için benim ülke kısmı Hong Kong görünüyor. Hong Kong'a mail attım ve bana cevap verildiğinde buradan bakmam yönünde cevap gelmişti.

Şimdi burada ülke kısmı değişmiyor, daha önce bir kaç defa değişmesi için mail attım ama olmadı. Bu durumla ilgili 2NL alınca mı değişir, benim gibi olan var mı?

Hong Kong'a mail atanların durumu şu an benim gibidir.

Resim.png

Country.png

• Merhabalar, askerlik belgesi ve vukuatlı nüfus kayıt örneğini e devletten alıp sorun yaşayan olmadı değil mi? Arşiv kayıtlı adli sicil belgesini İngilizce, diğerlerini Türkçe olarak e devletten çıktı alarak hazırladık.

• @bkio Evet yeterli,evliyseniz Formül B de çok dilli oluyor

• @mesut57 Ankara için formül B gerekiyor mu? Evlilik cüzdanı ve 2 fotokopisini hazırladık.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio hayır gerekmiyor tabiki, evlilik cüzdanı aslı ve 2 fotokopi götürmeniz yeterli 👍🏻 fotokopileri dosyanıza koyacaklar, aslını size geri verecekler sonunda.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio evet doğru hazırlamışsınız, bu evraklarla ilgili başka birşey yapmanıza gerek yok 👍🏻

• @aysegul teşekkürler Ayşegül Hanım. Son günler, heyecan başladı en emin olduğum şeylerden bile şüphe etmeye başladım 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio haklısınız, öyle oluyor, dizginleyebildiğiniz kadar heyecan güzeldir, sizi fazla strese sokmasına izin vermeyin yeter, biraz da keyfini çıkarın, düşünsenize, birkaç güne kadar elinizde abd de kalıcı(10 yıllık ama kalıcı diyelim biz ona) oturum ve çalışma izniniz olacak 😍

• Merhaba,
    ABD'de yaşamak için vize başvurusunda bulunan kişilerin, diyabet, kanser, kronik hastalıklar veya obezite gibi belirli sağlık sorunlarına sahip olmaları durumunda vize başvuruları reddedilebileceği ile ilgili açıklanan yeni kılavuzlar hakkındaki haberler dolayısıyla hayli üzgün ve endişeliyiz. Eşim asıl talihli. 3.5 yıl önce tiroid kanseri yüzünden tedavi oldu. Tamamen tedavısı yapıldı, düzenli tiroid ilacını kullanıyor. Şimdi bu kararla birlikte elenir miyiz diye endişeleniyoruz. Bu kararlar açıklandığından bu yana buna benzer sağlık geçmişi olan mülakata katılan arkadaşlar var mı? Deneyiminizi paylaşabilir misiniz?

• @gulsensatici4 imzamı hemen düzeltiyorum fakat exceli bilgisayarda ancak gün içerisinde değiştirebilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@Guven4627 Bu olayı konsolosluklar değil, ustravel yardım masaları düzeltebilir.
    Şunları yapın:

sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke, örneğin Türkiye'de gündüz vakti Viyana'yı veya gece ise orta ya da güney Amerika'dan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, istediğiniz ülkenin ismini verin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Guven4627 Serap Hanım’ın tavsiyesine ilave olarak son günlerde attığım mesajların birinde ustraveldocs için telefon numarası var, direk müşteri temsilcisiyle görüşüyorsunuz, aradığınızda yapabilecekleri birşey varsa hemen o an yapıyorlar, benim sorunumu dakikalar içinde çözdüler sağolsunlar, belki size de yardımları dokunur.

Edit : Hatta direkt yazayım ben size.
    +908503901950
    Tuşlamalar şöyle olacak ;
    Türkçe için 1 - göçmen vize 3 - IV adres kaydı 5 - bir temsilci için 5.
    Sıralama bu, pazartesi 09.00da arayabilirsiniz

• @Serapp Merhaba Serap hanım, geçtiğimiz sın 2-3 yılda bu tarihlerde bülten kaç olarak açıklanmış acaba var mı elinize buna dair istatistik bilgi ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 forumu okumaktan çekinmeyin

https://yesilkartforum.com/bulten/?amp=1

• arkadaşlar iki sayfa olan belgelerim önlü arkalı sorun olur mu ve noter onayı ve apostil zorunlumu sadece yeminli tercüme yetmiyor mu bazı kişiler sadece onaylı çeviri yapmış yardımcı olabilir misiniz

• Arkadaşlar bu nüfus kayıt örneğinde aile mi kişi mi yoksa nüfus aile mi ? yoksa hepsi mi? ben hepsini aldım ama çok kafam karıştı.

• @kucurizm Merhaba, nüfus aile > eski eş listele - evet - > vukuatlı belge - evet- şeklinde almalısınız.

• Merhaba, bizim banka hesabımızda forumda genelde tavsiye edilen meblağın üzerinde nakdi birikim var. Bir kısmı vadeli, bir kısmı döviz, bir kısmı da vadesiz TL şeklinde. Hepsinin USD karşılığını gösterir üst yazıyla birlikte 6 aylık hesap dökümünü de bankadan aldım.

Bir de adıma kayıtlı ev var, evde şu an annem yaşıyor. Evi aldığımız tarihte gerçek satış bedelini göstermiştik ancak malum konut fiyatlarındaki artış dolayısıyla endeksa'dan değerleme yaptığımda 5-6 katı bir fiyat çıkıyor. Tapuyu bu değerleme sayfasıyla birlikte götürmeli miyim ? Yoksa kafa karışıklığına sebebiyet verir diye hiç karıştırmamalı mıyım? Çünkü kredi ile aldığımızdan tapu üzerinde "satış ve ipotek" ifadesi oluyor. Bunların ne olduğunu da gösterir belge götürmek mi gerekir ayrıca ? "eksik evrak" gibi bir değerlendirmeyle karşı karşıya kalmamak adına soruyorum.

• @bkio evet son 2 gün heyecan dorukta 🤗
    Umarım hepimiz için güzel geçer ve vizelerimiz onaylanır. Umarım görüşürüz orda 👍

• @Erkan-0 İyi dilekleriniz için çok teşekkürler Erkan Bey, umarım her şey yolunda gider ve o gün tebrikleşiriz 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |