DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@tulay COK teşekkurler hocam inş sagsalım hepimiz vizelerımıze kavuşuruz
-
Merhaba.Bugun ki green card randevum olumlu gecti. 5 gun sonra pasaportumu alabilecegimi soyledi.Herseke bol sans.Çok kolay ve rahat bir görüşme oldu. Umarım herkesin kolay ve guzel gecer.Detaylari muhakkak paylasacagim.
-
Tum bu süreçte bana yardimci olan herkese ve bu formun kurulmasinda yardimci olan herkese minnettarım cok teşekkürler. @aysegul @drbaykal @swadze @yagmurgunes daha hatirlayamadigim herkese cok teşekkürler. Ama vfs global evraki barkodlu olmasi gercekten sart değil mis hic heyecana gerek yokmus 1.00 saatte tslemler bitti rahat olun herkes cok nazik
-
@tulay tebrikler, işte bu kadar ☺️
Bundan sonra hem vizenizin keyfini çıkarın hem de hazırlıklarınızı keyifle yapın. Yeni hayatınızda mutluluklar 🥳 -
@tulay Transaction completion (barkodsuz olacak gibi)
Profil ayarlarından tercih edilen dili ingilizce olarak değiştirin hesaptan çıkış yapıp tekrar girdiğinizde barkodlu evrak alabilirsiniz. Tercih edilen dil Türkçe olduğu için evrakları Türkçe oluşturamadığı için o sayfa boş görünüyor.
(edit)
Randevu tarihi ve saati az önce gördüm. Tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... -
@Ramazan hic gerek yokmus barkodluya olursa iyi olur ama ben barkodsuz verilen mavi sayfayi goturdum .Eger yaninizdaysa gorebilir miyim dedi tabii dedim bakti tamam teşekkürler dedi.Detaylari birazdan yazacagim en azindan farkli bir deneyim gelebilir kisilere
-
@tulay olumlu geçmesine sevindim. Farklı deneyimler mülakata girecekler için çok faydalı olur kafalardaki soru işaretleri birer birer silinir.
-
@aysegul hanımcim cok teşekkürler iyi ki varsiniz.Esime ilerisi icin randevu alabilirsek Eylül 2025 onunda sansinin devam ettigini daha sonra katilabilecegini ilettiler.Once ben nisan da gideyim.yuvayi kurayim.Sonra oda gelir inşallah. Bu bizim daha garanti oldu.🐞🥰🙂🧿daha cok yazariz ama umarim ileri de tanismakta nasip olur.Hersey icin teşekkürler ❤🧿
-
@Ramazan kesinlikle anlatacağım ozellikle esleri kararsiz olanlar icin🙂🙂😅
-
Sabah 7.30'daki mülakatım olumlu geçti, vizem onaylanmıştır. İstanbul'a dönüyorum. Başta @aysegul hanım olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim.
-
Merhabalar bi sorum olacak, biz eşimin maaş hesabının olduğu bankada dolar hesabı açtırıp fiziki altın birikimimizi dolara çevirip direkt oraya yatırdık. Dolayısıyla hesap yeni açıldı ve bi hareket yok. Hesap özetinde tek satır yatırılan dolar tutarı var. TL hesabının da dökümünü aldık biz ama orda bi şey yok maaş yatırılıp çekiliyo klasik. Hesabın hareketsiz olması bi sorun olur mu?
-
@ebd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar bi sorum olacak, biz eşimin maaş hesabının olduğu bankada dolar hesabı açtırıp fiziki altın birikimimizi dolara çevirip direkt oraya yatırdık. Dolayısıyla hesap yeni açıldı ve bi hareket yok. Hesap özetinde tek satır yatırılan dolar tutarı var. TL hesabının da dökümünü aldık biz ama orda bi şey yok maaş yatırılıp çekiliyo klasik. Hesabın hareketsiz olması bi sorun olur mu?
Yakın tarihte yeni hesap açtırılıp para yatırıldıysa sorun olmaz (örnek: arabanızı sattınız elinize geçen parayı dolar yapıp hesaba yatırdınız).
-
çok şükür eşim ve ben de onaylarımızı aldık❤️ süreci biraz sindirip dinlenince anlatacağım, özellikle süreçte evlilik yapanlara yardımcı olmayı umuyorum. destek olan herkese teşekkürler
-
@ebd benim durumum biraz farkli ,ben 14 Kasım randevum vardi .Dun banka dökümü yeniledim ayin 20 ekim tarihli almistim.Ama bankada ki hesabima para girisi ve cikisi oldu bu aralikta dun de yaklasik 6000 $ daha para girdi ben de yeni bir doku. Istedim her ihtilame daha yuksek olur diye.Ama hareketlere ve imza sirkullerine bakmadi geri iade etti sadece varlik dokumu ve ust yazimi toplam ne kadar param oldugunu gosteren banka tarafindan buyukelciligine yazi vardi
-
@tulay tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim, sağlık ve huzurlu bir ömür diliyorum sizlere
-
@burkingham Tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim. darısı bizlerin başına.
-
@SKUKAAN

yurtiçi kargo ile vize ve paketini talepleri üzere ankaraya kargolamıştım pazartesi ulaşmıştı bugün bu şekilde cevap geldi -
@rhabdo maili dün gönderdim ancak bir dönüş olmadı normalde aynı gün içinde dönüş yapıyorlardı. Tekrar atmam sıkıntı yaratır mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum