Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Ekto-Oktan en kotu ihtimal ne yazik ki 16 ay degil. Biz 17,5 aydayiz

• Dün güncellemişler Scheduling Status Toolu şuanda Nisan 2025te gözüküyor. Ekim 2024 diyordu şimdi Nisan 2025..

• Arkadaşlar Başkan Trump kapanmanın sona ermesini, hükümetin yeniden açılmasını sağlayan yasa tasarısını imzalayarak kapanmayı resmen sonlandırdı 🙂 Sanırım artık böyle bir derdimiz yok

• Artık Mayıs DQ arkadaşlarımız bence ufaktan heyecanlanabilirler 🥰

• @gokcesak Evet sanırım öyle EB1, current olarak bekliyoruz. Mayıs DQ'luyum ve 6 aylık bekleme süremizi doldurduk. Ankara için Status Mayıs 2025 olduktan sonra, çok yakında IL için bekliyoruz. Bekleyenlerin sürelerinin hemen geçmesi dileğiyle.

• @sbsb2025 bizim cr1 ir1 immediate releative april 2025 te

• @burak2344 bu ay mail gelecek mayıs için öyle düşünüyoruz umarım gelir bir an önce hepimize artık rahatlarız

• @Seyduna tekrar tekrar tesekkur ederim , degerli bilgilendirmeleriniz icin. Allah razi olsun. Bir cok arkadasimiz icin de faydali olacaktir. Hersey gonlunuzce olsun

• @burak2344 Evet şimdi kontrol ettim Nisan olarak gözüküyor,bilgilendirme için teşekkür ederiz. Ama biz bu tool a güvenmiyoruz çünkü Mayıs ilk haftası DQ lu olup temmuz için randevularını alanlar hangi toola göre aldı? Onlar randevu maili aldığında bu tool 2024ün başındaydı. Yanlış mı hatırlıyorum?

• @Bircan hocam I-130 onayını aldınız mı? dün 8-9 ekim onayları gördüm

• @beta83 bu tool yabancıların maillerinin nisana ulaştığını gösteriyor bence ama yinede çok yaklaştığımıza Bi gösterge 20 güne maili atarlar bize inş

• Acaba ağustos dq’larına ne zaman randevu atarlar..

• @erncndr bence toplu atayacaklar türk vatandaşlarına hepimizin mülakat alması yakındır inşallah

• Eşim bulunduğu yerdeki senatörlere mail atmış onlar da PRİVACY RELEASE FORM göndermişler
    Burada şöyle bir bölüm var

Please list the identifying information which might apply to your situation:

Application/Case/Loan #:

Date Filed:

Burada bahsettiği tarih nvc dq tarihi mi yoksa uscis apply tarihi mi bilen varmı?

• @kasaba Hocam merhaba Ben I-130 Aşaması için En kötü 16 ay diye söyledim aslında tüm süreci katarsak 24 ay'a gideri rahat var diye dusunuyorum... Gerçi bazı arkadaşlarımızın onu bile geçti sanırım bilmiyorum ya... yani 24 ayı geçmemeli değil mi? derin sorular...

• selamlar geçiyordum bir uğrayayım dedim, biraz umutlanmalar görüyorum, benim ruhsalım da en ufak bir kıpırdama yok hissizleştim galiba. ❤

• herkese merhaba,
    bız 9 ekım 2024 yılında onlıne olara doldurmustuk sımdı maıl geldı gelen maıl asagıda ama ıstenılen delıl talebı bıldırılmemıs bu sekılde maıl alan oldu mu acaba 28 kasıma kadar postanın gelmesını mı beklemek gerekmekte bu sekılde maıl alan oldu mu acaba bılgısı ya da tecrubesı olan var mı bır set yapmamız gereklı mı sımdıden bılgı veren kısıye tesekkurler.beklemek sancılı ve ruksal olarak yıpratıcı herkese rabbım kolaylık versın
    13 Kasım 2025
    İlk Delil Talebi Gönderildi
    13 Kasım 2025 tarihinde, Form I-130, Yabancı Akraba Dilekçesi, Makbuz Numarası IO...........44 için bir ilk kanıt talebi gönderdik. Kanıt talebi, sizden neye ihtiyacımız olduğunu açıklıyor. Kanıtları alana veya teslim etmek için son tarih sona erene kadar davanızla ilgili işlem yapmayacağız. Lütfen kanıt talebindeki talimatları izleyin. Kanıt talebinizi 28 Kasım 2025 tarihine kadar almazsanız, bildirimin bir kopyasını istemek için lütfen www.uscis.gov/e-request gidin. Taşınırsanız, bize yeni posta adresinizi vermek için www.uscis.gov/addresschange adresine gidin.

• Bu ileti silindi!

• @Fatma-Antalya Online hesabiniza girip "documents" kismini kontrol ettiniz mi? Gonderdikleri belge orada olmali.

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 965
  • 1360
  • 148
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |