Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @ugur077 ben az once aldim, haftasonu girdigi icin oyle oldu bence

sizin mulakatinizin daha erken oldugu gozumden kacmis. yine de haftasonu girmesi etkilemis olabilir ama bilemiyorum tabii. mulakat deneyimleri kismina @drbaykal VFS icin telefon numaralarini atmisti. o numaralari mi aradiniz bilmiyorum fakat ayni degilse onlari da deneyebilirsiniz bence

• @ugur077 Az önce mail aldım, premium delivery yöntemi ile ödememi gerçekleştirdim. Sanıyorum ki araya haftasonu girmesiyle birlikte sarkmış olabilir.

• @ucangeyik Numaraları arıyorum fakat sadece info veriyorlar, herhangi birisine bağlanamıyorum. UPS teslim edildi diyor ama muhatap kişi teslim aldı mı, işlem tamam mı hiçbir bilgim yok. Öylesine bekliyoruz gibi geliyor

• @ugur077 navigator'dan bahsediyordu bazi arkadaslar konsolosluga soru sormak icin. bu durum icin oraya yazmak uygun mudur bilmiyorum ama belki oraya yazabilirsiniz, oradan donus alabildiklerini soyleyenler olmustu farkli konular icin.

• @ucangeyik navigator son adımda mail atmamızı istiyor. Bizde mail attık, özetle fotoğrafları postaladık size ulaştı görünüyor, teyit edip süreç hakkında bilgi verir misiniz diye. Gelen bir cevap olmadı. Yarın da tatil. Gerildim iyice

• @ugur077 endisenizi anliyorum fakat bence bir problem olmamistir. sadece biraz daha gec ulasabilirsiniz vizenize/pasaportunuza.

hangi numarayi ariyorsunuz acaba?

bu daha USTravelDocs ile alakali sanirim ama bir arayip sansinizi deneyebilirsiniz.

Vize Bölümü ile İletişim Kurun
    Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ile iletişime geçmek istiyorsanız, Vize Randevu Servisi ile irtibat kurabilir, ya da aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Telefon (Türkiye içinden): +90 850 390 1950

bu zaten atilmis olan VFS numarasiymis, fark etmemisim

• @ucangeyik Bu tür numaralar sadece telesekreterin bilgilendirmesi malesef. Karşıma bir muhatap bulamadım bağlanacak

• Merhabalar hayirli aksamlar diliyorum rahatsızlık veriyorum çok yoğun bir sürec icerisinden geciyorum ve ne yazikki adam akıllı son 2-3 haftayi takip edebilme şansım olmadi dilerim ki bu süre zarfinda mülakatlarina giren herkes sorunsuz bir şekilde vizelerine kavusmuştur. Bu 3 hafta icerisinde cok cok onemli bir olay kural vs oldu mu acaba rahatsizlik icin ozur diliyorum

• Amerika’ya girişte ssn ve green cardlar için mülakatta belirttiğimiz adresi değiştirebilir miyiz? Belirttiğimiz final addressteki arkadaşımız taşınmak durumunda kaldı. Yeni adresini verebilir miyiz?

• @drbaykal Merhaba giriş yaparken değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum.

• Merhabalar

Saglik muaynesini bugun hallettik umarim bir sikinti cikmadan aliriz.Muayne tecbulerimi kesinlikle paylasacagim ancak,

Mulakat deneyimlerinin butun sayfalarina baktim gozumden kactiysa affiniza siginiyorum.

https://www.ustraveldocs.com/tr/en/immigrant-visa
    suradan

Screenshot 2025-11-10 at 19.43.26.png

boyle bir yerden

Screenshot 2025-11-10 at 19.43.49.png

su asamadayim tamam bunu dolduracagim da VFS Global diye biseyden bahsediliyor.Emin olmak icin yazdim. aciklayaci bir konu basligi varsa ,paylasirsaniz cok memnun olurum.

• ⭐⭐

@drbaykal selamlar, giris yaparken degistirebiliyorsunuz. Gorevli size adres degisikligi yapmak isteyip sitemediginizi soruyor, ona gore ilerliyorsunuz. Bazen gorevli bunu sormayi atlayabiliyorlar, sizin hatirlatmaniz gerekebilir. Ek olarak, adres degisikligi yapilsada belgeler bazen eski adrese gidebiliyor.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş

• @aysegul
    🙂 10 içinde 3 kez gitmemek için Ankara’da 10 gün kalmaya değer imkan varsa, mülakata başka ülkelerde girecek olan bizler açısından bakılırsa bence böyle bir gündem olmayacak, tek derdimiz pasaportları teslim almak olsun hepimiz için, bu arada sizin de hayırlı olsun tekrardan 🙏

• Merhaba ustraveldocs dan pasaport alınacak yeri vfs olarak değiştirebiliyor muyuz

• @bvrak çok teşekkür ederim 🙏🏼

• @onuru çok teşekkür ederim 🙏🏼

• @emreusa vize mülakatına 2 gün kalana kadar kayıt yapmış olmanız gerekiyor sisteme. Daha önceki başvuruyu kapatıp tekrardan vfs olarak yeni başvuru yapabilirsiniz. Ya da mülakat sonrası gelen mailde Vfs seçebilirsiniz. (Ben en başında vfs seçmiştim, bana her iki seçeneğin linki de geldi, başta premium seçene vfs linki geliyor mu bilemiyorum)
    Başvuru kapatıp açınca hata alma ihtimali de mevcut. Ama değişim mümkün.

• ⭐⭐⭐⭐

@fuat-tönget yeterlidir, uygulamadan döküm alıp giden ve vizesi onaylanan arkadaşlarımız var.

• @drbaykal teslim almak istediğim ups kargo şubesinin yorumlarında bu şube kapanmış falan yazıyor o yüzden merak ettim en iyi vize onaylandıktan sonra bakmak gibi şimdi değiştirmeye çalışıp hata alabilirim

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 180
  • 728
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |