Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese selam. Bizim 6 gün önce bebeğimiz oldu ve kcc ye bildirmemiz gerekiyor diye biliyorum. Nüfusunu çıkarttım fakat nasıl bildireceğimi bulamadım. Bildirmeye önce pasaportta çıkartmam gerekir mi? Nasıl bildireceğimi bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. (Excel tablosuna giremedim boş yer kalmamıştı)

• @şeymaaaa Evet iki üç mülakat oldu kasım ayında 2026 mülakat deneyimlerinde okuyabilirsiniz

• @mhmtkz Küçük bir şehirde yaşıyorum bugün aile sağlık merkezi ve hastaneye gidip sorayım olmadı, teşekkürler

• @bakarmisin100

Selamlar antikor testini hangi kurumda yaptırdınız acaba?

• selamlar, yaklaşık 12 piercingim var. unganlar ve mülakatta piercing sorun olur mu deneyimleyen var mıdır çıkarmalı mıyım?

• @Meliha-Yalın selamlar açıkcası çözemedik defalarca ustraveldocs ile telefonda görüştük, mail ve feedback ilettik ama çözüm olmadı. biz de buradaki deneyimlere istinaden iki ayrı hesaptan transaction completed aldık, barkodlı sayfa gelmedi ama transaction completed ve vfs ödemelerinin sslerini alıp dosyamıza ekledik. sizin farklı bir öneriniz olur mu?

• @Aslan-3 Devlet hastanesi

• @aysegul evet aysegul hn ilk isim o olacak pasaport gelir gelmez gozumle gordukten sonra yazacagım 🙂 onu bekliyorum.

• Herkese selam, öncelikle bıkmadan, usanmadan sorularımıza detaylı cevaplar veren forum üyelerine ve moderatörlerine çok teşekkür ederim. Bugün Sydney mülakatımı olumlu olarak tamamladım.

Sağlık raporundan başlayacak olursam, toplamda serology test ve aşılarla Aud 900 küsür bir masrafı oldu ve rapora ben hiç erişemedim, otomatik konsolosluğa gidiyormuş! Dünyanın en basit işlemi olabilir!

Belgeler için Sydney tüm belgelerin 30 gün öncesinden onlara postalanmasını istiyor, asıllarıyla beraber! Ama süre konusunda esnekler, mail ile iletişime geçip revize edilinebiliyor!

Mülakat da toplam 10 dakika sürdü ve soru olarak hızlıca evli misiniz? Çocuğunuz var mı? Daha önce hangi ülkelerde bulundunuz? Orada kendinizi nasıl finanse edeceksiniz? Ne iş yapacaksınız ve daha önce Gaza da bulundunuz mu ?

Gaza sorusu daha önce hiç görmemiştim, çok şaşırdım açıkcası! Neyse sonuç olarak approval olduğunu söyledi! Bu kadar mı dedim evet gidebilirsiniz dedi! Pasaport elime ulaşınca edit geçerim.

• Merhabalar, 14 Kasım Cuma 07.30'da mülakatım olucaktı.2 x 2 istedikleri fotoğraf biometrik harici bir format mıdır ?
    Temmuz ayı gibi çektirdiğim bir ehliyet yenileme fotoğrafı vardı biometrik.
    6 ay geçmedi üstünden aslında.Bu fotoğraflar kabul görür mü ?

• @aysegul

Bu süreçte bir çok sorun ve önemli aşamalarla mücadele ediyoruz, anlamadığım şey vize basılı pasaportu gidip elden teslim almak gibi basit bir seçenek neden tercih edilmiyor acaba? Ankara elden pasaport teslimi yapmıyor mu DV talihlileri için ? Merakından soruyorum

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı

Bugün ziraat bankasından hesap dökümümü aldım bana karekodlu belgeler verdi ve ıslak imzaya gerek yok dediler sorun olur mu tekrar gidiyim mi

• @fuat-tönget, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı

Bugün ziraat bankasından hesap dökümümü aldım bana karekodlu belgeler verdi ve ıslak imzaya gerek yok dediler sorun olur mu tekrar gidiyim mi

Ben bankanin direkt uygulamasindan aldım e imzali imza sirküleri ile beraber herhsngi bir islak imza yoktu.

• @ugur077 vizeniz hayırlı olsun.

-Alkollü araç kullandın mı? (Hayır)... sorusu evet ve ehliyet alınması yaşanmış ise daha önce sorun olur mu acaba?

bu soruyu ilk defa okudum sanırım forumda.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel bununla ilgili deneyimler var forumda, psikolog yönlendirmesi olabiliyor, arama kutusunu kullanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3 valla 10 gün içinde 3.kez ankaraya gitmek istemedik, ücreti mukabili yaşadığımız yere gelsin dedik 😁😁 bu arada evet ankaradan elden teslim alınabiliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes süper, bekliyoruz 😁

• Merhabalar,

Benim 07.11.2025 tarihinde bir mülakatım vardı. Kızımın yurtdışı doğum sertifikası eksik bulundu, ancak diğer tüm evraklarımız sorunsuz kabul edildi ve ailemin tamamının (kızım dahil) pasaportları alındı; her şeyin eksiksiz olduğu söylendi.

Mülakatla ilgilenen yetkili, pazartesi günü (bugün) evrakı kapıya teslim etmemizi, bizim gelmemize gerek olmadığını belirtti. Evrakı teslim ettim, ancak maalesef bu sefer elden evrak teslimi yapılmadığı söylendi. Şimdi UPS ile göndermeyi planlıyorum.

Bu durumda:

Randevu sonucuna nereden ulaşabiliriz?

Sonucun olumlu veya olumsuz olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Benim yapabileceğim başka bir işlem var mıdır?

Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bize mail gelmedi henüz. Dün onay aldık ama Daha önceden belirttiğim gibi mülakattan 3-4 saat sonra fotoğrafları geri istediler ve bugün kargoladık. Bu sebepten dolayı henüz işleme almamış olabilirler mi? Fotoğraf konusu onların hatası ama biz verdik, geri verdiler

Bize hala mail gelmedi. Konsolosluk ya da vfs'ye de ulaşamıyorum. Mail attım dönüş yapmadılar. Bu noktada ne yapmamız gerekir ?

• Sağlık muayenesi için aşı belgesi aldım aile hekimi imzalı tüm aşılar tek belgede yazıyor bu yeterli olur mu başka bir şey çıkarmama gerek var mı ?

Benzer Başlıklar

• 83
  • 153
  • 642
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |