Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@eceslc 1.144x2 ödediyseniz evet girdiğiniz adrese teslim edilecek.

• @ugur077 valla sormayın ya bi de şimdi USCIS kaydı var bakalım. Onda da değişikler olmuş sanırım. Yavaş yavaş halledicez hepsini ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 evet o sebeple gelmemiştir size, 1-2 gün sabredeceksiniz mecburen.. foroğraflar gidince basacaklardır hemen, gelecek sonuçta beklemekten başka yapacak birşey yok 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Buraya kadar sorunsuz gelmiştik biz, ancak burada patladı iş :))
    Çözmeye çalışıyorum, bakalım çözebilirsem hem aldığım hatayı hem de çözümünü yazarım..

• biz de aldık delivery mailini bu akşam. ben gidip ikimizinkini de teslim alacağım.başkasının pasaportunu teslim alırken istenen belgelerde bahsi geçen "Sizin tarafınızdan imzalanmış, damga vergisi içeren yetki belgesi." dediği tam olarak nedir bilen var mıdır? noter onayı gibi bir yetki mi eşim tarafından verilmiş. tam olarak anlayamadım ben. forumda daha önce konuşulan yeri de bulamadım. arama kısmı çok verimli sonuç vermedi bana.
    image.png

• @aysegul tebrikler yolunuz açık olsun..

• @aysegul aysegul hanım öncellikle tebrik ederim tekrardan. bende vizem onaylanırsa 19 kasım günü sırf şu aksilikleri yaşamamak için edirneden direk Ankara Vsf den alıcam dosyamı. en garantisi o duruyor

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

biz de aldık delivery mailini bu akşam. ben gidip ikimizinkini de teslim alacağım.başkasının pasaportunu teslim alırken istenen belgelerde bahsi geçen "Sizin tarafınızdan imzalanmış, damga vergisi içeren yetki belgesi." dediği tam olarak nedir bilen var mıdır? noter onayı gibi bir yetki mi eşim tarafından verilmiş. tam olarak anlayamadım ben. forumda daha önce konuşulan yeri de bulamadım. arama kısmı çok verimli sonuç vermedi bana.
    image.png

Bir temsilci alacaksa damga vergisi içeren resmi bir vekaletname gerekiyor.
    Ama yazının altında aynı aileden iseniz e-devletten aldığınız nüfus kaydı ve eşinizin bir kağıda yazdığı yetki belgesi yeterli olacaktır diyor.
    Benim anladığım bu şekilde.

• @Serapp çok teşekkür ederim. ben temsilciyi nedense kendim gibi düşündüm. dışardan biri için olduğunu siz yazınca algıladım. o zaman eşiminkini almak için nüfus kayıt ve imzalı onay yeterli anladığım.
    İlk olarak biz de adrese teslim seçmiştik ama olumsuz deneyimleri görünce son anda mülakattan önce teslim seçeneğimizi değiştirdim. Riske atmamak için kendim teslim alacağım

• @denizezgi
    Merhaba serapp hanımın açıklamasına ek olarak benim pasaportumu Ankara vfs şubesinden abim teslim almıştı , qr kod ve teslim alacak kişinin kimlik fotokopisini istiyorlar altına da kısa bi açıklama yazamanız yeterli oluyor ben öyle yaptım ayrıca kendi kimlik fotokopimi de vermiştim

örnek: VFS Global'den Pasaportumu ve vize paketimi yukarıda açık kimliği yazılı ..... kişi/eşim/abim teslim alabilir yazıp tarih atıp imzalayabilirsiniz

• @SKUKAAN ben de eşiminkini alacağım. Sadece bu şekilde bir açıklama ile yeterli olur değil mi? Noterden ekstra bir yetki almanıza gerek kalmamıştı diye hatırlıyorum sizin sürecinizde. Ona göre randevu alacağım

• Merhaba, mülakatta vizenin onaylanması halinde aşağı yukarı kaç gün sonra VFS’den alabiliyoruz? Mesela şu an mail gelen arkadaşlar yarın gitse VFS’den alabiliyorlar mı pasaportları?

• @bkio randevu sistemine yönlendiren bir link var gelen mailde. ben bugün açtım ve salıya randevu vardı. çünkü pazartesi 10 kasım.

• @tulay formül A ve b’ler çok dilli evlilik belgesi ve nüfus kayıt örnekleri. Bizden istenmedi. Sicil kayıtları şahsi olduğu için sizi etkileyeceğini sanmıyorum ama tabii bu benim görüşüm. Daha bilgili olan biri daha net bilgi verecektir.

• @denizezgi Anladım çok teşekkürler.

• Merhaba, vfs'den gelen mailde herkes kendi linki üzerinden ilerleyebiliyor anladığım kadarıyla. Evlendiğim için soyadı değişikliği oldu, kızlık soyadımla devam ettiğimde sayfa açıldı. Bana gelen linkten eşimin soyadını yazdığımda ise hata verdi. Benim gibi takılan olursa panik yapmasın 🥲

• @yagmurgunes sanırım o sistem DV2026 için aktif değil henüz

• Merhabalar, pasaport teslimi icin travels.gov'da UPS adresini kendi adresimize yakin bir yer sectik, ancak bizden odeme istemedi. Sizce normal mi? Tesekkurler.

• Sagolun @ucangeyik Genel olarak sordum bakalim umarim boyle ilerleyen varsa teyit edicez.

• Merhabalar
    5 Kasım'da mülakatım vardı ve onay aldığımı söylediler. 6 Kasım sabahı da konsolosluk tarafından telefonla arandım fakat cevaplayamamıştım. 5'inde mülakata girenlere
    delivery maili geldiğini gördüm bana gelmemesi normal midir bazı arkadaşların dediği gibi 2 fotoğrafım da iade edilmişti onunla ilgili bir sorun olabilir mi? Bütün gün dönüş sağlamadılar ve telefonla ulaşamıyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |