Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul uzun yazıyorsunuz ama tebessüm ederek, seve seve okudum (bence herkes de benim gibi 😊). Çok güzel ve ayrıntılı yazmışsınız, ellerinize sağlık.

7-8 yılın sonunda, okuduğum yüzlerce mülakat deneyiminden sonra bunu yaptığıma inanamıyorum 🙂
    En başından başlıyorum.. Yıllardır yaptığımız her başvurunun(eşimle x2 başvuru) sonunda HNBS yazısı gördüğüm gibi bu sefer de aynı sonucu göreceğimi düşünerek, sıfır heyecanla aldım bilgisayarı elime 3 mayısta. Kendi başvurumu kontrol ettim, aman ya Rabbim o da ne, her zamankinden farklı bir ekran, uzun bir yazı, başında bir yerlerde "randomly selected" yazıyor.

Deneyimlerde okuduğum en güzel kısımlar genelde bu oluyor. Bu duyguları ve düşünceleri paylaşmanız çok hoş, süreci sizinle birlikte yaşamış gibi oluyoruz. Ayrıca bana da kendi anımı hatırlattınız — 7 yıl HNBS’den sonra randomly selected yazısını görmek öyle bir şok ve mutluluk karışımıydı ki… içimde adeta bir dopamin bombası patladı 😄 Gördüğümde heyecandan yerimde duramadım!

Tekrardan vizeleriniz hayırlı olsun 🎉 Sizin adınıza ve hayallerinize kavuştuğunuz için gerçekten çok mutlu oldum.
    Yeni kıtada mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Şans hep yanınızda olsun 🙏🏻✨

Ayrıca, hangi bankadan dolar hesabını karta bağlayabildiniz? Ben Kuveyt Türk kullanıyorum, orada sordum ama dolar hesabı bağlanmıyor, sadece TL hesabı bağlanabilir dediler

• @aysegul Ayşegül Hanım, adınıza o kadar çok sevindim ki! 🥳Nihayet hak ettiğiniz vizenize kavuştunuz. Bu, yeni ve harika bir dönemin başlangıcı olsun. Bundan sonraki yolunuzun daima açık, başarılarla dolu ve aydınlık olmasını yürekten diliyorum!

• @aysegul Sıfırdan bir hayat, bambaşka deneyimler başlasın o zaman. Ailenizle birlikte harika günler sizi beklesin. Tekrar hayırlı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul Destanınızı okudum 😜👏 Çok ayrıntılı ve açıklayıcı olmuş elinize sağlık. Şaka bir yana ben de vize alsam bunun iki katı yazarım herhalde 🙂 Yazınız bir çok kişinin sorduğu soruların cevaplarını barındırıyor ama okuyana tabi 🙂
    Enerjiniz ve samimiyetiniz sizinle tanışma hissiyatı oluşturdu bende. Belki bir gün neden olmasın hem de ABD'de inşallah.
    Vizeniz hayırlı uğurlu olsun. ABD'de çok güzel bir yaşam ve çocuklarınıza çok güzel bir gelecek diliyorum🎉🎊🌸

• @aysegul Okurken su gibi akıyor 😍 Heyecanınızı biz de sizin gibi yaşıyoruz. Bizlere burada o kadar destek oldunuz ve oluyorsunuz ki inanın sizden çok biz seviniyoruz mülakatınızın güzel geçmesine. Bundan sonrası da su gibi kolaylıkla olsun. Bıdıklarınızla yeni hayatınızda mutluluklar dileriz Ayşegül Hanımcım 😍

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul

Tebrikler, gözünüz aydın. Önünüzdeki diğer süreçlerinizde planladığınız ve hayal ettiğiniz gibi ilerler umarım. Bol şans diliyorum 🍀

• @aysegul Ayşegül hanımcım çok teşekkür ederim. Emeğiniz çok büyük 💕 sizin de yeni hayatınızda yolunuz hep açık, şans hep sizinle olsun 😊

• @aysegul ah sizinle tanışmayı o kadar çok istedim ki aslında hep bakındım etrafa denk gelir mi diye. Yüzyüze teşekkür etmek istemiştim. Kısmet değilmiş 🥹. Düğün neredeydi diye sorulan çift bizdik 😂 Aynı saatlerde buradaymışız. Hatta @drbaykal ın just a little bit deyişine de şahit olmuşum ama tabi kendi tecrübesini okuyunca anlaşıldı. Sizi de bu vesileyle tebrik ederim @drbaykal 💕 Ayşegül hanımcım Tekrardan yolunuz açık olsun. Daha nice mutluluklarınıza 😊

• @drbaykal tebrikler yolunuz açık olsun

• @eceslc O gün interview olduğunuz sırada bende orda idim,aynı anda benim de interview im vardı,hatta interview den baṣarı ile çıktığınızda sizi ilk tebrik eden yeṣil montlu kiṣi bendim sanırım,forum dostluğunun getirdiği refleks diyelim😊Unganlarda yaṣadığınız minik problemi hallettiniz mi diye sormuṣtum hatta,sonuç olarak o verilen mücadelinin sonundaki o rahatlamaya ait tebessümün hazzını suradınızda gördüm diyebilirim😊,yeni hayatınızda bașarılar diliyorum,her ṣey gönlünüzce olsun,yeni kıtada bol ṣans.....

• @aysegul hayırlı uğurlu olsun. Adınıza çok sevindin. 🤩 Sanki o an kendim oradaymış ve bu mutluluğu hissetmiş gibi oldum. Çok güzel ve detaylı anlatmışsınız, ellerinize sağlık. Yeni kıtada hayatınız güzel ve huzurlu olsun.

• @aysegul sular gibi aktı geçti süreç. Hiç gelmeyeceğini düşündüğümüz zamanlar geldi. Onaylarımızı aldık. Sıkıntı sohbet edememiş olmamız olsun. Koskoca bir kıta var artık önümüzde. Bir bakmışsınız belki biz de Austindeyiz ☺️ tebrik ederim tekrardan sizleri ayrıca teşekkür de ederim. Pek çok soruma cevap olmuştunuz. Umarım yepyeni bir hayatta mutlu olursunuz. Bizim ilk müjdemiz sizeydi. Sizin mülakatınızı okumak tekrardan yaşattı o anı ☺️ sanki dün değilmiş gibi geliyor 😅 üzerinden günler geçmiş gibi 😅yeni hayatların ilk günü olduğundan olsa gerek. üzerimizden koca bir yük kalktı. Şimdi artık seyahat planları yapma zamanı. Umarım orada da yollarımız kesişir, süreç boyu kesiştiği gibi 🙏🏼

• @drbaykal teşekkürler sağolun. Yolunuz açık olsun.

• @eceslc hahahah benim just a little bit’ten sonra “Türkçe devam edebilir miyiz çok heyecanlıyım” kısmını da duyduysanız evet o benim 😅 nabzım 140-150’lerde yemini algılamam zaman almıştı 😅 bu vesileyle ben de sizi tebrik ederim ❤

• @tulay çok teşekkürler, umarım en kısa sürede siz de vizenize kavuşursunuz ☺

• @drbaykal çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💕 hepimiz çok heyecanlıydık gerçekten. Çok şükür ki güzel sonuçlarla ayrıldık ☺

• @Ekremi çok teşekkürler 🙏🏼

• @Gokhan-Gec çok teşekkür ederiz Gökhan Bey. Hepimiz için hayırlı ve şanslı olsun yeni hayatımız 😇😇😇

• ⭐⭐⭐⭐

@ebd "doğru zaman" kısmıyla ilgili o kadar katılıyorum ki, yani ancak o kadar olur çünkü bizim için de muazzam bir zamanlama oldu bu yıl, özel sebeplerle burada yazamayacağım ama 1 ay içinde herşey, bütün koşullar değişir mi, gerçekten değişir, herşey o kadar uygun hale gelir ki biz bile tahmin edemeyiz.. Onun canlı örneğiyiz aslında biz de, kimseler umudunu yitirmesin, doğru zamanda güzel şeyler gelip sizi buluyor 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |