Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mert267 yok yok, sorun yok 👍🏻

• @drbaykal Hiçbir sorun olmayacaktır. Sonuçta hayat devam ediyor hastalanabiliriz 🙂 pek çok kişi sağlık muayenesine dahi grip olarak girdi. İçiniz rahat olsun bence, yarın iyi haberlerinizi bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal vize açısından sorun olacak birşey değil, merak etmeyin, çok geçmiş olsun, yarına kadar kendinizi güçlendirecek ne varsa yapın çünkü randevu saatinizi bilmiyorum ama ankaranın sabahı soğuk olur diye biliyorum hava durumu da öyle gösteriyor, bazen dışarıda da bir süre bekleniyor çünkü, o bakımdan birşeyler yapın bence 🤗

• greencard mülakatı için erken gittiğimizde vaktinden önce içeri alıyorlar mı? amerika konsolosluğunun yanındaki Besa Kule iş merkezine aracımızı bırakabiliyormuyuz yoksa yakındaki armada AVM ye bırakıp yürüyelim mi?

• Merhabalar,

Mülakat günü ödemeyi sadece dolarla nakit olarak mı yapabiliyoruz yoksa kredi kartı geçiyor mu?

• @maskrein Hong Kong için çok dilli olmayan bütün evrakların ingilizce tercümesi gerekiyor. Biz sadece yeminli tercüme yaptırdık. Apostil veya noter onayı sormadılar. Sorularınızı aşamalar başlığında sorarsanız daha hızlı dönüş almış olursunuz.

• @alp-eren-yanık Diplomanızın aslı ve QR kodlu belge zorunlu bir evrak. Eğer diplomanız kayıpsa eski okulunuzdan alacağınız tek seferlik verilen diploma kayıp belgesi ile HK'dan vizesini alan var. Ankara deneyimlerini okursanız orada bu sorunu yaşayanlar vardı diye biliyorum. Buna ek olarak 5 kasım itibariyle yeni mülakatlar başlamış olacak. Buradan da gelen deneyimler işinize yarayacaktır. Sorularınızı aşamalar başlığında sorarsanız daha hızlı dönüş almış olursunuz.

• arkadaşlar ankarada mülakata girecekler için yeminli tercüman ile belgeleri çevirttirmeye gerek olmadığını söyleyenler var.Bu konuda yakın zamanda çevirttirmeden giden ve sorun yaşamayan varsa deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim.Emin olmak istiyoruz.

• Bu ileti silindi!

• -Marriage Certificate (Original and English translation).
    -High school or University Diploma (Original and English translation), English translation is not needed for the Turkish documents.
    -Bank statements, Should show account balance and transaction history for the previous six months. Personal bank statements OR original I-134 Affidavit of Support from a sponsor along with his/her 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms and a copy of his/her U.S. passport or green card. If you are submitting a form I-134. If you are submitting a form I-134, please make a copy for each additional family member immigrating.
    -Passport (Original), Must be valid for six months beyond your intended date of entry into the United States.
    -Diversity Visa application Fee, $330 U.S. dollars per applicant, please bring exact change. Please note that you can pay in TL. or U.S. dollars.
    -Police Certificate (Original and English translation), If any applicant has lived in any other foreign country for more than 12 months, where a police certificate is available (check link) OR was arrested for any reason, regardless of how long they lived there. Police certificates for Turkey must include the archive records check (Arsiv kayitli Adli Sicil Kaydi), but do not need to be translated. For Fiancée (K1) visa applicants, any applicant who has lived in any foreign country more than 6 months, where a police certificate is available (check link) OR was arrested for any reason, regardless of how long they lived there.
    -Birth Certificate (Original and English translation with copy).

Arkadaşlar merhaba, böyle bir mail geldi konsolostuktan. Mesela Birth Certificate için original ve ingilizce çevirisi diye belirtmişler. "and" dediği için ikisini de istiyor diye anlıyorum. Daha önce defalarca soruldu aslında forumda da yazıyor çoğu kişi bu belgeleri sadece türkçe olarak götürdü.

Bu mail acaba yeni bir uygulama mı daha önce mülakata giren arkadaşlara da benzer bir mail original and english translation diye gelmiş miydi?

• @mrs-green Merhaba, ben ve birçok arkadaşımız Mülakat Deneyimleri konusu altinda paylaştı aslında. Goturdugum tum belgeleri paylaştığım bir deneyim yazım var diğer arkadaşlar gibi. Orada yazan hicbir belgeyi cevirtmedim ben. Hiçbir sorun da yaşamadım. Kısacası adlî bir durum yok ise çeviriye gerek yok Ankara için. Herhangi bir beyan etmeniz gereken mahkeme evrakı varsa onlar cevrilmeli.

• @mrs-green merhaba,
    ben de sadece doğum belgesini cevirttirdim nolur nolmaz diye ama kesin bir bilgim yok

• @emels çok teşekkürler 🙏🏻

• @tywish merhaba, Bugün Bangkok’ ta vize mülakatınız vardı. Excelde onay tarihiniz güncellenmiş. Umarım sorunsuz geçmiştir, almışsınızdır vizenizi 🎉
    Oturum sorun olmadı sanırım. Bangkok tan güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• @mrs-green, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar ankarada mülakata girecekler için yeminli tercüman ile belgeleri çevirttirmeye gerek olmadığını söyleyenler var.Bu konuda yakın zamanda çevirttirmeden giden ve sorun yaşamayan varsa deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim.Emin olmak istiyoruz.

Türkiye için sadece adli sicil kaydını e-devlet ten İngilizce çıkarın diğerleri Türkçe olabilir

• ⭐⭐⭐⭐

@hkos81 sizde Türkçe götüreceksiniz Ankara için. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@defne-şimşek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mrs-green merhaba,
    ben de sadece doğum belgesini cevirttirdim nolur nolmaz diye ama kesin bir bilgim yok

Ankara’da gireceğiniz mülakat için Türkçe bir evragin tercümesini yaptırarak boşuna para harcamissiniz.

• @oguzcelik Vize mülakat deneyimimi paylaştım ilgili konu başlığından bakabilirsiniz. Teşekkür ederim benim için süreç çok güzel geçti. Umarım herkesinki de böyle geçer.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@defne-şimşek yükleyeceğiz? Hayır yüklemeyeceğiz.
    Ankara için saydıklarınıza gerek yok, muhtemelen 726529 kez paylaşıldı.

bu arada excelde isminizi göremedim, excele bilgilerinizi girmeniz herkesin faydasına.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ferhat-Demirkol mülakat saatinize göre sırayla alınıyorsunuz içeri. Yan ve arka sokaklarında çokça müsait park yeri olduğunu yazmış 2025 te mülakata giden talihlilerin çoğu, ayrıca ankarada yaşayan bir 2025 talihlisi besa kule nin otoparkına koyabilirsiniz demiş. Bakalım sabaha karşı göreceğiz biz de.

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 153
  • 729
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |