Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ceac statu check yapamıyorum Invalid Immigrant Visa Case Number hatasi veriyor

• herkese merhabalar. ustraveldocsta eşim beni ekledi ancak bakmakla yükümlü olduğunuz kişi sayısı dava numaranızla eşleşmiyor gibi bir hata alıyoruz sürekli. vfsye ödemeleri vs yaptık. bu aşamada ne yapmayalıyız aynı durumu yaşayan var mı?

• @aimer Eksik belge nedeniyle doğrudan red verilmez, genelde tamamlanması için 221(g)’ye bırakılır. Ancak konsolosluk, Suudi Arabistan’ın ikamet etmeyen yabancılara adli sicil kaydı vermediğini zaten biliyor. Yine de sizden isterlerse durumu açıklarsınız.
    Hastanede düzenlenen Arapça belgeyi de alabiliyorsanız alın, çünkü asıl belge o, yanınızda bulundurmanızda fayda var.

• merhabalar,
    şöyle bir haber gördüm bugün;
    bu bizi etkiler mi ?

ABD yönetimi, 2026'da kabul edeceği mülteci sayısını 7 bin 500 ile sınırlandıracak
    ABD yönetiminin, 2026 yılında ülkeye kabul edilecek mülteci sayısını 7 bin 500 ile sınırlı tutacağı ilan edildi. Buna göre, eski ABD Başkanı Biden döneminde yıllık 125 bin olan ülkeye kabul edilecek mülteci sayısı, 2026'da 7 bin 500 ile sınırlandırıldı.

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg haberin orjinalinde refugee(mülteci) lerden bahsediyorsa bizi ilgilendirmiyordur. Immigrant(göçmen) görmediğiniz sürece bizlik pek bir durum yoktur henüz.

• @aysegul yazınız üzerine yabancı haber kaynaklarına baktım "refugee" olarak yazıyor.

• @aysegul
    Tüm aileye yeni email adresi tanımladım.
    herkese yeni kullanıcı oluşturdum ama maalesef yine aynı hatayı alıyorum.

• Yasaklı

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar,
    şöyle bir haber gördüm bugün;
    bu bizi etkiler mi ?

ABD yönetimi, 2026'da kabul edeceği mülteci sayısını 7 bin 500 ile sınırlandıracak
    ABD yönetiminin, 2026 yılında ülkeye kabul edilecek mülteci sayısını 7 bin 500 ile sınırlı tutacağı ilan edildi. Buna göre, eski ABD Başkanı Biden döneminde yıllık 125 bin olan ülkeye kabul edilecek mülteci sayısı, 2026'da 7 bin 500 ile sınırlandırıldı.

Mülteci dediği sınırdan atlayıpta iltica başvurusu yapanları demek istemişlerdir , sarı kafa yinede insanlık yapmış yılda 7.500 kişiye eyvallah demiş

• @yunustg merhabalar, haberin tam olarak neyi kastettiğini anlamadığım için paylaşmak istedim. açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim. dislike veren arkadaşlara saygı duyuyorum.

• Merhaba bana bugün mülakat için evrak listesi geldi ama hiç açıklayıcı değildi. Herkese mi böyle geliyor acaba?

Tarih ve Saat: 25 Kasım 2025, 08:30
    Getirilmesi Gereken Belgeler:

Pasaport - ABD'ye giriş yapmayı planladığınız tarihten itibaren altı (6) ay daha geçerli
    İki (2) renkli fotoğraf (5 cm x 5 cm)
    Tıbbi rapor
    ustraveldocs.com üzerinden belge teslim hizmetlerine kayıt olduğunuza dair belge (Kayıt tamamlandıktan sonra görüntülenen "İşlem Tamamlandı" sayfasının çıktısı yeterlidir).
    Elektronik olarak işlenen vakalar: IR5 ve F4 vizeleri için dilekçe sahibinin doğum belgesinin aslı dahil olmak üzere CEAC'ye yüklenen TÜM belgelerin asılları
    Kağıt dosyalar: Vize kategoriniz için gerekli TÜM belgelerin orijinalleri, tercümeleri (sadece Türkçe olmayan belgeler için) ve kopyaları
    ÖNEMLİ HATIRLATMA: Siz veya türev yararlanıcılardan herhangi biri mülakata eksik belgelerle gelirse, mülakatınıza devam etmenize izin verilmeyecek ve web sitemiz üzerinden yeniden planlama yapmanız gerekecektir.

• @betülkya
    Bu hatırlatma maili olabilir mi ?
    Bu mail bana hatırlatma olarak geldi.
    Ama öncesinde yaklaşık bir hafta önce maail ile ilgili bir mail geldi.

Ben den istenenen belgeler
    Eşimden istenen belgeler
    Çocuk1 'den istenen belgeler
    Çocuk1 'den istenen belgeler

Çok uzun bir mail geldi.

• Merhaba, acil bir sorum olacaktı. Unganlardan Mail ile gelen formda

Applicant category: immigrant visa ( excludes diversity ) yazıyor.

Rapor gelenlerde ne yazıyor acaba? Burada bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü bizim kategorimiz diversity visa olmalı.

• @bkio aynı şey yazıyor bizde de. sanırım soran biri olmuştu. sistemsel bir durum imiş

• @betülkya merhaba evet banada böyle mail geldi

• @denizezgi bana da öyle dediler şimdi unganlar’dan ama umarım öyledir

• @bkio bendede aynısı yazıyor

• @betülkya bana Ankara-Public-IV adresinden iki adet mail geldi. Sizede geldimi iki mail

• ⭐⭐⭐⭐

@betülkya bu reminder olmalı, ki bunun da devamında important instructions başlıklı birkaç maddelik bir paragraf daha var.
    yani bu remider/hatırlatma emaili.
    Evrak emaili biraz daha uzun ve detaylı, mailboxınızı kontrol ettiniz mi? spam/junk vs oralara düşmüş olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio evet, aynısı yazıyor, geçen gün bir arkadaşımız sormuş, önemli olmadığını sistemsel bir şey olduğunu söylemişlerdi.

Mesela gelen emailde elektronik ortamda konsolosluğa gönderdik, buraya gelip raporu almanıza gerek yok yazıyor, o da sistemsel bir şey, dikkate almıyoruz. Onun gibi heralde 🙂

• @Erkan-0 @aysegul kontrol ettim ama 1 mail gözüküyor şuanlık

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 221
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |