DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yunustg merhabalar, haberin tam olarak neyi kastettiğini anlamadığım için paylaşmak istedim. açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim. dislike veren arkadaşlara saygı duyuyorum.
-
Merhaba bana bugün mülakat için evrak listesi geldi ama hiç açıklayıcı değildi. Herkese mi böyle geliyor acaba?
Tarih ve Saat: 25 Kasım 2025, 08:30
Getirilmesi Gereken Belgeler:Pasaport - ABD'ye giriş yapmayı planladığınız tarihten itibaren altı (6) ay daha geçerli
İki (2) renkli fotoğraf (5 cm x 5 cm)
Tıbbi rapor
ustraveldocs.com üzerinden belge teslim hizmetlerine kayıt olduğunuza dair belge (Kayıt tamamlandıktan sonra görüntülenen "İşlem Tamamlandı" sayfasının çıktısı yeterlidir).
Elektronik olarak işlenen vakalar: IR5 ve F4 vizeleri için dilekçe sahibinin doğum belgesinin aslı dahil olmak üzere CEAC'ye yüklenen TÜM belgelerin asılları
Kağıt dosyalar: Vize kategoriniz için gerekli TÜM belgelerin orijinalleri, tercümeleri (sadece Türkçe olmayan belgeler için) ve kopyaları
ÖNEMLİ HATIRLATMA: Siz veya türev yararlanıcılardan herhangi biri mülakata eksik belgelerle gelirse, mülakatınıza devam etmenize izin verilmeyecek ve web sitemiz üzerinden yeniden planlama yapmanız gerekecektir. -
@betülkya
Bu hatırlatma maili olabilir mi ?
Bu mail bana hatırlatma olarak geldi.
Ama öncesinde yaklaşık bir hafta önce maail ile ilgili bir mail geldi.Ben den istenenen belgeler
Eşimden istenen belgeler
Çocuk1 'den istenen belgeler
Çocuk1 'den istenen belgelerÇok uzun bir mail geldi.
-
Merhaba, acil bir sorum olacaktı. Unganlardan Mail ile gelen formda
Applicant category: immigrant visa ( excludes diversity ) yazıyor.
Rapor gelenlerde ne yazıyor acaba? Burada bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü bizim kategorimiz diversity visa olmalı.
-
@bkio aynı şey yazıyor bizde de. sanırım soran biri olmuştu. sistemsel bir durum imiş
-
@betülkya merhaba evet banada böyle mail geldi
-
@denizezgi bana da öyle dediler şimdi unganlar’dan ama umarım öyledir
-
@bkio bendede aynısı yazıyor
-
@betülkya bana Ankara-Public-IV adresinden iki adet mail geldi. Sizede geldimi iki mail
-
@betülkya bu reminder olmalı, ki bunun da devamında important instructions başlıklı birkaç maddelik bir paragraf daha var.
yani bu remider/hatırlatma emaili.
Evrak emaili biraz daha uzun ve detaylı, mailboxınızı kontrol ettiniz mi? spam/junk vs oralara düşmüş olabilir mi? -
@bkio evet, aynısı yazıyor, geçen gün bir arkadaşımız sormuş, önemli olmadığını sistemsel bir şey olduğunu söylemişlerdi.
Mesela gelen emailde elektronik ortamda konsolosluğa gönderdik, buraya gelip raporu almanıza gerek yok yazıyor, o da sistemsel bir şey, dikkate almıyoruz. Onun gibi heralde

-
-
@aysegul umarım bir sorun teşkil etmez
️ vizelerini alan arkadaşlarımız belki kendilerinde de öyle olup olmadığını yazarsa iyi olur. -
@betülkya anladım çok önemli değil aslında o email, 2026 mülakat deneyimleri başlığının hem ilk iletisinde detaylı yazıyor istenen evraklar hem de ankara deneyimlerini tararsanız zaten herkes yazmış istenen ve verdikleri evrakları, oradan da çıkarabilirsiniz listeyi, takıldığınız bişey olursa yazın lütfen yine.
-
@aysegul teşekkür ederim bende öyle düşündüm oradan bakıp hazırlayacağım
-
Arkadaşlar ben DS 260 formun doldururken,
"Interview Location: HONG KONG " olarak işaretlemiştim. Sonra bir dosya taşıma işlemi yapmadım ve 28 Ağustosla beraber bu işlem de kalktı.Şuan bu problemi nasıl düzeltebilirim? Ret edilir miyim bu sebeple?
-
Ankara ABD büyükelçisi Tom Barrack bugün X’ de şöyle bir ileti paylaşmış bilginize, bizi ilgilendirir mi bilemedim, sadece haberdar etmek istedim.
“ Konsolosluk ekibimiz sayesinde, Türkiye'deki vize randevularinin sürelerini önemli ölçüde iyilestiriyor ve kisaltirken, ayni zamanda güçlü güvenlik ve tarama standartlarimizi da koruyoruz.
En güncel bekleme süreleri igin state.gov kontrol edin. Mülakatiniza aylar kaldiysa, Ankara'da daha erken bir randevuya geçebilirsiniz. ” -
Bugün tekrardan bir mail geldi. Başlığında (Yaklaşan Göçmen Vizesi Mülakatınız İçin Hatırlatma) yazıyor. İstenen belgeler kısmında aşağıdaki iki madde var. Birincisi ne demek istiyor. İkincisinde de Bütün belgelerin bir kopyasınımı götüreceğim?
1 - Elektronik olarak işlenen vakalar: IR5 ve F4 vizeleri için dilekçe sahibinin doğum belgesinin aslı dahil olmak üzere CEAC'ye yüklenen TÜM belgelerin asılları
2 - Kağıt dosyalar: Vize kategoriniz için gerekli TÜM belgelerin orijinalleri, tercümeleri (sadece Türkçe olmayan belgeler için) ve kopyaları -
@aimer, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bugün tekrardan bir mail geldi. Başlığında (Yaklaşan Göçmen Vizesi Mülakatınız İçin Hatırlatma) yazıyor. İstenen belgeler kısmında aşağıdaki iki madde var. Birincisi ne demek istiyor. İkincisinde de Bütün belgelerin bir kopyasınımı götüreceğim?
1 - Elektronik olarak işlenen vakalar: IR5 ve F4 vizeleri için dilekçe sahibinin doğum belgesinin aslı dahil olmak üzere CEAC'ye yüklenen TÜM belgelerin asılları
2 - Kağıt dosyalar: Vize kategoriniz için gerekli TÜM belgelerin orijinalleri, tercümeleri (sadece Türkçe olmayan belgeler için) ve kopyalarıDV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Ankara deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1.iletisi doğrultusunda evraklarınızın çıktılarını alarak mülakata katılacaksınız. Konsolosluktan farklı bir emailde kişi özelinde gerekli olan evraklara ait bir email daha gelmiş olması gerek. Gelmediyse mülakat deneyimleri başlığından detaylıca yararlanmanız faydanıza olacaktır.
Sizin vize kategoriniz DV (Diversity Visa), o yüzden gönderilen emailde ifade edilen IR5 ve F4 kategorisi için belirtilen ve bu kategoride sisteme dosya yükleme hususu sizinle alakalı değil. Konsolosluk kişiye özel değil, genel olarak bildirim yapıyor.
İngilizce veya Türkçe dili haricinde evrak götürecekseniz mülakata, mülakat öncesi yeminli tercüme yaptırmanız gerekiyor.
Siz ve aynı soruyu soran diğer forum kullanıcılarının bilgisine, arama butonunu kullanmaktan ve mülakat deneyimlerini okumaktan çekinmeyin. Bol şans

-
iyi günler ben öğrenciyim halinde banka hesabımda çok fazla para girdi çıktısı olmuyor mülakat tarihim bellii olursa olduğu zaman yatırsam hesabıma bir sıkıntı olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.