Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @eceslc Ece hanım öncelikle umarım bir sıkınıtı oluşmaz. sizin başınıza geleni görünce ben normalde mülakatımda 1 gün önce alacaktım şimdi düşününce 1 gece kalıp dosyamı alıp geri dönmek daha iyi olacak gibi duruyor.

• @elbruz Bakin ben zaten kardesim icin yeni bir account actim ama soru butonunun aktif olmadigini o yuzden benim eski hesabimdan devam ettigimi dile getirdim. 2 ay kalmis ANK mulakatimiza. Arama butonuna yazdigimda keyword sonuc cogunlukla gelmedigi icin soruyorum. Ben, hangi bilgilere ulastiktan sonra israrla tekrar sormusum acaba? Bana verilen tum cevaplara tesekkur edip bir daha aynisi hic sormamisim. Biraz anlayisli olun kustahca BEDAVA BILGI, HZ GOOGLE vs gibi cevaplar vereceginize. Acik bir forum ne yapacagimi size soracak degilim.

Ben butonlari yanlis kullaniyorsam duzeltirim bu zor degil, ama bu foruma en yakismayan sey sureclerini tamamlamaya calisan insanlarin boyle kustah kendini bilmez sozlere maruz kalmasi.

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen Önce imzanızı düzenleyin lütfen.
    Size yazdığım mesajı görmemiş miydiniz?
    https://yesilkartforum.com/forum/post/516490

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar,

Biz DS260 formunda pasaport numaralarimiza bir hane daha eklemisiz, numarayi pasaporttaki uzun kisimdan okurken. Mulakatimiz Aralik 17, 2025. DS260 formuna tekrar girip buradan duzeltebilir miyim? Konsolosluga mail atip bildirmemiz gerekli mi bu duzeltmeyi yaparsak simdi? Simdiden cok tesekkurler.

• UstravelDocsa kayıt olurken bir ücret ödeniyor mu?

• Merhaba haziranda ABDye giriş yaptık benim green kartım bana ulaştı ancak eşime hala ulaşmadı 6 ay olmak üzere. Herhangi bi mail ya da bilgide almadık randevuya da çağrılmadık sebebi nedir sizce ?

• @FROG-FROG hayir

• @Serapp
    Serap Hanım Merhaba, aslında düzenlemiştim. Şimdi tekrar düzenlemeye çalışken imzamın ekli olduğunu gördüm, bilgilendirme içinde teşekkürler bu
    arada.

• @Ogz-0 Merhaba, hesabınıza baktım ama süreçle ilgili herhangi bir paylaşımınızı göremedim.
    Biliyorsunuz, burada hepimiz birbirimizin tecrübelerinden çok şey öğreniyoruz. Siz de zamanında paylaşılan bilgilerden faydalanmışsınızdır mutlaka. Aynı şekilde siz de yaşadıklarınızı paylaşırsanız, hem yeni sürece başlayanlara büyük destek olur hem de topluluğumuz daha güçlü hale gelir.
    Sonuçta hepimiz aynı yoldayız, birbirimize ışık tutmak ne güzel olur.
    Ayrıca, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG ücretli teslim(adrese teslim gibi) seçeneklerinden birini seçerseniz ödeme ekranı çıkabilir karşınıza. Neden ‘çıkabilir’ diyorum çünkü ücretli hizmet seçtiğini söyleyen talihlilerden bazıları ustraveldocs kaydı yaparken ödeme yapmış bazıları ise mülakattan sonra pasaportun hazır olduğunu bildiren emaildeki linklerle yönderilip ödeme yapmış(yani daha sonraki bir aşamada).
    Bu ücretli teslimat seçeneği dışında bir ödeme yapılmıyor.

• Herkese merhaba,
    Bugun mulakat için konsolosluktan hazırlamam gereken evraklara ilişkin mail aldım ve aklıma takılan bir konuda destegınıze ıhtıyacım var.oncelıkle asıl talıhlı eşim onun lise ve uni diplomalarını istemısler sıkıntı yok hazırladık ancak benden bir diploma istememısler , benım diplomamla ilgilide şöyle bir durum var aslını kaybettım ve okuldan da alamadım ancak okul şu yıllar egıtım gormus ve tamamlamıstır diye a4 antetlı kagıda bir yazı verdi bu sorun teşkil edermi sizce?

1. Sorum ise asıl talihli eşimden 1040 Bireysel Gelir Vergisi beyannameleri ve W2 formlarını istemıs biraz arastrdıgında boyle bir formun oldugunu ve doldurmam gerektıgını anladım ancak emın olamadım burda varsa taşınmazın aldıgın kira ve kira gelir beyanı verdıgım mı ıstenıyot yoksa bu formu doldurmaya gerek yok tam anlamyla tapu orneklerını mı vermemız yeterlı bu konuda aydınlatırsanız memnun olurum

CN: 2026EU000003xxx
    DS-260 Gönderimi: 08.05.2025
    Sağlık muayenesi: 31.10.2025
    Vize mülakatı: 19.11.2025
    Mülakat Yeri:Ankara
    Vize onayı:
    Pasaport teslimi:
    ABD ilk giriş:

• Vize onaylandıktan sonra sanırım 6 ay içinde USA ya girmek gerektiği söyleniyor ve sanırım bu da sağlık raporunun tarihiyle ilgili bir konu(Yanlış isem lütfen düzeltin) Ancak benim USA turist vizem de var, dolayısıyla yine de 6 ay içinde giriş yapmalı mıyım yoksa mesela 1 sene sonra girsem sıkıntı olur mu?
    Teşekkürler.

• @Selimdiskaya52 sağlık muayenesi kaç saat sürüyor ?

• @Cem-Çeliker yoğunluğa bağlı. 2-3 civarı sürüyor.

• Merhaba. Ustraveldocs a sadece asıl talihli olarak kendime hesap açıp eşim ve çocuğumu kendi hesabımdan ekleme yaptım. Acaba onlara da ayrıca hesap açmam gerekiyor mu? Teşekkür ederim.

• Yurt dışından alınan sabıya kayıtlarına apostil yaptırmamız gerekir mi?

• Herkese merhaba
    Sizce 2 yetiskin 2 cocuk icin toplamda ungan icin ne kadae bulundurmalıyız yanımızda? Farklı farklı ucretler gordum emin olamadım?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 11427
  • 73
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |