Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 513.9k 769
  • ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen çok kişi cn hatası alıyor artık ama sebebini bilemiyorum malesef. Ben kaydolurken bir sıkıntı yoktu.

• @Captan-Levi çıkmaz merak etmeyin

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey https://yesilkartforum.com/forum/post/511998 önce şu posta bir bakabilir misiniz? Bangkok ustraveldocs kaydını anlatıyor bu ileti.
    (Ayrıca bu hata mesajı 'reschedule' yapmaya çalıştığınız için alınan bir hata mesajı sanırım.)

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç deneyimlerden birinde talihli arkadaşımız da barkodlu sayfayı alamadığı için ekran görüntüsüyle gitti mülakata, sorun çıkmamış, bir bakın deneyimlere.

• @ATS16 teşekkür ederim hocam sağolun 🙏

Bir sorum daha olacaktı sizeevlilik sonrası bilgilerimi güncellemek için konsolosluğa mail attım yaklaşık 1 haftadır cevap bekliyorum ama hala alamadım bende bilgilerimi güncellemeden ustravelı doldurabilir miyim diye sormuştum evet demişlerdi formda. Bende ustravel profilimi doldurmak için girdim eski soyadım otomatik çıktı, tamamlamadan çıktım dönüş alıp güncelleme yaptıktan sonra tamamlamayı düşünüyorum belki değişir yada değiştirebilirim diye ama değişmemesi durumunda problem çıkar mı ?

• mulakat sirasinda diplomanin aslini gostermek zorunlu mudur? e devletten yuksekogrenimini tamamlamistir yazisi yeterli olmaz mi?

• @ucangeyik sıfırdan ze randevusu için vaşvuru formuna başlatıyor. ilerleyen kısımlarda zaten bir vize mülakatı tarihim olduğu için forumda ilerleyemiyorum yani o form değil. bangkoka mail attım.

• @aysegul bu forumu defalarca kez okudum ama sorunuma çözüm bulamıyorum

• @FROG-FROG nerelere tıklayıp neler yaptığını anlatır mısın 🥺

• @Nalcabasmaz bilgi için çok teşekkür ederim. Erken gitme planım var ama sağlık muayenesi de 1 ay geçerli. Daha erken gidip sadece test süreci başlatırlar mı emin değilim . Sanırım yaşa ve gör kısmını uygulayacağız

• Merhabalar, dosyam Hong Kong'da şuanlık dosyamı Ankara'ya taşımayı düşünmüyorum ama current olursam ve Hong Kong oturum vizesi isterse mecbur Ankara'ya geri taşımam gerekecek. Bunun için bankada para bulunsun istiyorum. Herhangi bir bankada TL olarak faize koysam sorun olur mu?" @ATS16 @aysegul

• @olcay-san Eğer Hong Kong es kaza oturum isterse problemlerin arasında en küçüğü bankadaki para meselesi olurdu bene :)

• ustraveldocs kayıt olurken ds260da verdiğimiz mail ile değil farklı mail ile kaydolduk. Sorun olmaz değil mi ?

• @mhmtkz Yani isteyip istememesi belirsiz ve elimizden bir şey gelmiyor. Dosyamı Ankara'ya taşırsam, Ankara da yavaşlayabilir. En azından elimde olan şeyleri halletmek istiyorum. Benim isteğim dışında alınan kararlara yapabileceğim bir şey yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@olcay-san sizin adınıza bir banka hesabında olsun yeter. Cinsi, ne tür bir hesapta olduğu önemli değil.

• Merhaba,
    Tekrardan aynı mesajı yazıyorum ancak gerçekten fikir almaya ihtiyacım var, dosyamın durumunu öğrenmek için KCC’ye mail attım ve hala Viyana’da olduğunu öğrendim. Oturum iznim olmadığı için şimdi dosyamı Ankara’ya taşımak için mi mail atmalıyım, yoksa sürecin nasıl ilerleyeceğini görmek için beklemeli miyim?

• @gucarslan merhaba size bir sorum olacaktı ben daha önce evlilik sebebi ile dosyamın açılması talebinde bulundum mailde de hem eşimi ekletmek istediğimi hemde kendi değişen bilgilerimi güncellemek istediğimi belirtmiştim ama sadece eşim için olan kısmı açmışlardı bende eşimi ekleyip submit etmiştim. daha sonra tekrardan durumu açıklayan bir mail atıp benim içinde olan kısmın açılmasını talep ettim fakat 8 gün cevap gelmedi mailime bende dün tekrar bir maille sadece tekrar formumu açmalarını istediğimi yazdım ve 1 gün sonra açtıklarına dair mail aldım ama ek olarak eşiminde pasaport ve diğer bilgilerin iletmemi istemişler sürece dahil etmemiz için yazmışlar, ama ben zaten eşimi sürece dahil ettim bu durumda cevap vermelimiyim ?

• @aysegul Tamamdır, teşekkürler.

• @sesicesei
    @nsercan
    Vizeleriniz hayırlı olsun, tebrik ederim 🎉 Verdiğiniz ayrıntılar için de çok teşekkürler, gerçekten çok faydalı olacak.

İki sorum olacaktı:
    E-devletten aldığım yüksek lisans transkriptinde QR kodu okuttuğumda “belge bulunmamaktadır” hatası çıkıyor. Okula yazdım, sistemlerinde bir sorun olmadığını ve bilgilerin güncel olduğunu söylediler. Mülakatta transkript isteniyor mu, yoksa diploma yeterli midir?

Diğer soru ise vukuatlı nüfus kayıt örneğiyle ilgili olarak, sonradan Türk vatandaşlığı aldığım için belgede sadece kendi bilgilerim görünüyor. Anne ve baba adları yalnızca ismimin yanında yazıyor, ama aile üyesi olarak ayrı ayrı görünmüyor. Bu şekilde olması normal midir? Onun için bir şey yapmama gerek var mı?

• @zakaria Çok teşekkürler. Umarım siz de en kısa sürede vizenize kavuşursunuz.

İlk sorunuz için okuldan alınan qr kodlu belge üzerindeki qr kod çalışmıyor benim de aynı sorunum vardı. Ancak üzerinde doğrulama adresi ve doğrumala kodu var. Buradaki bilgilere göre girerseniz sorunsuz doğrulama ekranı açılacaktır diye düşünüyorum.

İkinci sorunuzla ilgili benim eşimde de aile üyeleri(Anne-Baba) çıkmıyordu. Bu yüzden açık ve kapalı sistemde aldık. Ancak mülakatı yapan kişi çok umursadı mı dersem yalan olur. O yüzden net bir şey diyemiyorum. Forumdaki deneyimli kişiler bu soruya mutlaka cevap yazacaktır. Ancak sözlü beyan yapıldığında(evrakları alan sorarsa) bence çok büyük bir sorun yaratacak durum yok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k