Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul Evet çözdüm diğer mail adresimle(ds260 da belirtmiştim) kayıt oldum. Başvuruyu tamamladım kargo seçimi yaptım eşimide ekledim. Fakat barkodlu ekran çıkmadı bende en son sayfayı çıktı aldım. Sorun yaratırmı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen transaction completed ve altta vize türlerinin, belge teslim şeklinin seçili olduğu kısımların olduğu sayfanın çıktısını götürdü sanırım barkodu alamayan talihliler, onların deneyimlerine bir bakın lütfen, daha doğru olur.
    Bu yılki ankara deneyimlerinde de evraklarla ilgili yeterli bilgi vardı liste halinde paylaşılmıştı. başka bir döküman talep edilmiyor, boşuna kendinize yük etmeyin istenmeyecek evrakları, çıkarmak için de uğraşmayın. İstenen şeyler belli, 2026 ve 2025 ankara deneyimlerinde bütün evraklar standart şekilde istenmiş zaten, faydalanabilirsiniz. Ankara için (mahkeme kararları ve yurtdışı police certf. dışında) bütün evraklar Türkçe olabilir.

• @elbruz Test sonucu 8 hafta da cikiyor. Alternatif hangi yolu denerseniz deneyin kisaltmaniz mumkun degil. 3 gun arka arkaya numune veriyorsunuz. Mulakata TR de girmeyecekseniz nasil olur bilmiyorum fakat verebilecegim tavsiye mumkun olan en erken tarihe saglik randevusu alin. ( Erken gitmek istemiyorum gec gitmek isime geliyor diyorsaniz ve Eylul ayina yakin sinirda bir zaman diliminde degilseniz onerimi dikkate almayin ) Tum bunlarin haricinde TB testi sonucu ciktiktan sonra testin gecerlilik suresi olan 2.5 ay icerisinde ABD ye girmeniz gerekiyor. Bunu da dikkate alin lutfen. Bol sans

• ⭐⭐⭐⭐

@c-kelen çok kişi cn hatası alıyor artık ama sebebini bilemiyorum malesef. Ben kaydolurken bir sıkıntı yoktu.

• ⭐⭐⭐⭐

@Captan-Levi çıkmaz merak etmeyin

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey https://yesilkartforum.com/forum/post/511998 önce şu posta bir bakabilir misiniz? Bangkok ustraveldocs kaydını anlatıyor bu ileti.
    (Ayrıca bu hata mesajı 'reschedule' yapmaya çalıştığınız için alınan bir hata mesajı sanırım.)

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç deneyimlerden birinde talihli arkadaşımız da barkodlu sayfayı alamadığı için ekran görüntüsüyle gitti mülakata, sorun çıkmamış, bir bakın deneyimlere.

• @ATS16 teşekkür ederim hocam sağolun 🙏

Bir sorum daha olacaktı sizeevlilik sonrası bilgilerimi güncellemek için konsolosluğa mail attım yaklaşık 1 haftadır cevap bekliyorum ama hala alamadım bende bilgilerimi güncellemeden ustravelı doldurabilir miyim diye sormuştum evet demişlerdi formda. Bende ustravel profilimi doldurmak için girdim eski soyadım otomatik çıktı, tamamlamadan çıktım dönüş alıp güncelleme yaptıktan sonra tamamlamayı düşünüyorum belki değişir yada değiştirebilirim diye ama değişmemesi durumunda problem çıkar mı ?

• mulakat sirasinda diplomanin aslini gostermek zorunlu mudur? e devletten yuksekogrenimini tamamlamistir yazisi yeterli olmaz mi?

• @ucangeyik sıfırdan ze randevusu için vaşvuru formuna başlatıyor. ilerleyen kısımlarda zaten bir vize mülakatı tarihim olduğu için forumda ilerleyemiyorum yani o form değil. bangkoka mail attım.

• @aysegul bu forumu defalarca kez okudum ama sorunuma çözüm bulamıyorum

• @FROG-FROG nerelere tıklayıp neler yaptığını anlatır mısın 🥺

• @Nalcabasmaz bilgi için çok teşekkür ederim. Erken gitme planım var ama sağlık muayenesi de 1 ay geçerli. Daha erken gidip sadece test süreci başlatırlar mı emin değilim . Sanırım yaşa ve gör kısmını uygulayacağız

• Merhabalar, dosyam Hong Kong'da şuanlık dosyamı Ankara'ya taşımayı düşünmüyorum ama current olursam ve Hong Kong oturum vizesi isterse mecbur Ankara'ya geri taşımam gerekecek. Bunun için bankada para bulunsun istiyorum. Herhangi bir bankada TL olarak faize koysam sorun olur mu?" @ATS16 @aysegul

• @olcay-san Eğer Hong Kong es kaza oturum isterse problemlerin arasında en küçüğü bankadaki para meselesi olurdu bene 🙂

• ustraveldocs kayıt olurken ds260da verdiğimiz mail ile değil farklı mail ile kaydolduk. Sorun olmaz değil mi ?

• @mhmtkz Yani isteyip istememesi belirsiz ve elimizden bir şey gelmiyor. Dosyamı Ankara'ya taşırsam, Ankara da yavaşlayabilir. En azından elimde olan şeyleri halletmek istiyorum. Benim isteğim dışında alınan kararlara yapabileceğim bir şey yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@olcay-san sizin adınıza bir banka hesabında olsun yeter. Cinsi, ne tür bir hesapta olduğu önemli değil.

• Merhaba,
    Tekrardan aynı mesajı yazıyorum ancak gerçekten fikir almaya ihtiyacım var, dosyamın durumunu öğrenmek için KCC’ye mail attım ve hala Viyana’da olduğunu öğrendim. Oturum iznim olmadığı için şimdi dosyamı Ankara’ya taşımak için mi mail atmalıyım, yoksa sürecin nasıl ilerleyeceğini görmek için beklemeli miyim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |