Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• @evrentnrkl çok teşekkürler

• @kagangibi sayfaya sağ tık yapıp pdf olarak kaydet diyin.

• @ATS16 merhaba benim de kuzenim Texas da kuzenim mülakat zamanı gelince bana sponsor olacak,siz neden dediniz ben olsam sponsor olmazdım diye kafam karıştı,izah edermisiniz lütfen,bilmediğim bir şey var ise kuzenimi zor durumda bırakmak istemem cevap için şimdiden teşekkürler

• Merhaba, mülakat belgeleri ile ilgili bir sorum var. E-devletten çıkardığım nüfus kayıt örneğinde annemin kızlık soyadı yer almıyor. Evlendikten sonraki soyadı yazıyor, diğer arkadaşlarımın belgelerinde anne kızlık soyadı da yazılmış. Hong Kong özelinde bu bir problem yaratır mı?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ozell, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, mülakat belgeleri ile ilgili bir sorum var. E-devletten çıkardığım nüfus kayıt örneğinde annemin kızlık soyadı yer almıyor. Evlendikten sonraki soyadı yazıyor, diğer arkadaşlarımın belgelerinde anne kızlık soyadı da yazılmış. Hong Kong özelinde bu bir problem yaratır mı?

Hayır. Oğlum HK'da mülakata girdi, nüfus kayıt örneğinde benim de bekarlık soyadım yazmıyordu. Bol şanslar!

• Arkadaşlar merhaba cs 3500lerde olmasına rağmen mail almadım atladılar beni galiba kcc ye mail atıyorum son durumu öğrenmek için Sürekli 2. Tip Mail alıyorum ds260 işleme alındı diye . Böyle benim durumum basina gelenler ne zamana mailleri geldi @gucarslan bu konuda bir bilginiz var mı ? Yada başka bir mail mi atsam kcc ye ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba cs 3500lerde olmasına rağmen mail almadım atladılar beni galiba kcc ye mail atıyorum son durumu öğrenmek için ds260 işleme alındı diye . Böyle benim durumum basina gelenler ne zamana mailleri geldi @gucarslan bu konuda bir bilginiz var mı ? Yada başka bir mail mi atsam kcc ye ?

“Sürekli 2. Tip mail alıyorum” demenize şaşırdım çünkü daha 3 gün önce konuştuk; 16 Ekim Perşembe günü 2. tip e-mail aldınız, araya hafta sonu da girdi. Sabırlı olmanız lazım; sizin bu halinizle ABD’de yaşamanız çok zor 🙂 çünkü orada işler genelde aşırı yavaş ilerler, kimse aceleci değildir.

• @Serapp 2025 başlığı altında bazi kisilerinde dosyası atlanmış ve aylar sürmüş .. ben elimden ne gelebilir onun araştırması içerisindeyim green cartı kazanan babam ve ailem onlar yaş itibari ile takip edemedikleri icin ben bakıyorum foruma . Endişem şu illaki gelicek ama babam almanya dogumlu olduğundan dolayı almanya kontenjanı bize mail gelene kadar dolar ise o zaman ne olucak ? Bu ihtimal biraz panik ediyor . Bilgisiz ve deneyimsizligimi maruz görün..

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp 2025 başlığı altında bazi kisilerinde dosyası atlanmış ve aylar sürmüş .. ben elimden ne gelebilir onun araştırması içerisindeyim green cartı kazanan babam ve ailem onlar yaş itibari ile takip edemedikleri icin ben bakıyorum foruma . Endişem şu illaki gelicek ama babam almanya dogumlu olduğundan dolayı almanya kontenjanı bize mail gelene kadar dolar ise o zaman ne olucak ? Bu ihtimal biraz panik ediyor . Bilgisiz ve deneyimsizligimi maruz görün..

Almanya kontenjanı diye bir şey yok, DV programında vizeler ülkelere değil bölgelere göre dağıtılır. Siz EU bölgesindesiniz. Ayrıca sürecin henüz çok başındayız, mali yıl 30 Eylül 2026'da bitecek. Kotanın bitme korkusu genelde sürecin sonuna doğru yani Temmuz Ağustos gibi başlar.

• Merhabalar

Hollanda’dan adli sicil kaydım daha ulaşmadı da kasım sonuna da randevu vermişlerdi acaba elektronik mektup yollayıp randevuyu 1 ay erteletme şansım var mıdır ve çok daha uzağa atabilirler mi sorun yaşar mıyım?

Teşekkürler

• @ugur077 eski pasaportun varsa ve pasaportunda gürcistana girdiğine dair damga varsa sıkıntı olmaz polis belgesi almana da gerek yok 12 aydan kısa süre kaldığın ve 16 yaşından küçükken yaptığın için ama eğer eski pasaportun yoksa emniyet müdürlüğüne gidip ülkene giriş çıkış kayıtlarını alman gerek. Çok kolay 10 dakika sürüyor.

• @harun-can ne güzel orada muhtemelen görüşeceğiz. konuşuruz.

• @Ege-Bey Emniyet'ten alınan sınır giriş çıkışları belgesi e-devlet'ten de alınabiliyor @ugur077 https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-yurda-giriscikis-belge-sorgulama

ama -Ankara'da mülakata girenlerde- ibraz etmeye gerek olduğu bir durum görmedim yapılan yorumlarda (12 aydan kısa süreli kalışlarda en azından)

• @aimer hangi vpni kullandınız? Ben de denedim vpn ile ama sayfa bloke edildi diyor

• @ozzytotheb Bunu çıkardım. 2 aylık bir süreçmiş yurtdışında kaldığım zaman. Bunu belirtmeme gerek var mı

• @Omerfarukyilmaz bende aynı sorunu yaşadım evdeki wifi yerine eşimin telefonundan hallettik sorun çözüldü

• Asıl talihli benim. Eşim daha önce yurt dışına çok çıktı ve 1 yıldan fazla kaldı. Bu durumda giriş çıkış kayıtlarını vermemiz gerekirmi?

• Merhaba ben ve eşim için unganlardan sağlık muanesi randevusu almaya çalışıyorum ama 2 kişi için aynı anda alamıyor muyuz? Ayrı ayrı mı almam gerekiyor bilgisi olan var mı?

Benzer Başlıklar

• 316
  • 221
  • 180
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |