DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Subutay yeni bir pasaport alıp mülakata onunla katılın ve vizenizi o pasaporta bastırın.
-
@aimer öncelikle ne için açtırıyorsunuz formu?
mülakat aldığınız için kcc zaten formunuza müdahele edemez, boşa uğraşmayın kcc ile.
CEAC'a girişinizde, yani forma erişiminizde sorun tam olarak nedir?
sisteme giriş yapamıyor musunuz? -
@Cem-Çeliker kaydı tam olarak yaptıysanız eğer karekodlu dökümanı almalısınız.
-
@gucarslan https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/8599?_=1760630994885 burada paylaştım hocam son sayfa böyle.
-
C Cem Çeliker bu başlıktan bahsetti
-
@Fer-0 verdiğiniz bu bilgide sorulan soru: “28 ağustos öncesi taşınan dosyalardan vatandaşlık istenip istenmemesi” miydi? diğer türlüsünde zaten oturum istendiği net şekilde belli. bence dosyasını şu an için taşıyanlara ithafen söylenmiş bir şeydir.
-
sağlık raporunda tüm ilgili hastaneler aynı aşıların olmasını mı istiyor? yoksa bu durum ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor mu acaba?
-
Sağlık muayenesinde X adresini girerek aldım(arkadaşımın evi) lakin vize mülakatımda Y(iş ortağımızın) adresini söylemek istiyorum herhangi problem yaratır mı?
-
@bketcrsur konsoloslukların aşılar üzerinde bir yetkisi yok.
sağlık kurumları, bulundukları ülkelerin durumuan göre farklı aşılar vurabilir.
asya'da, afrika'da vb yerlerde farklı aşılar gerekebilir.
türkiye'de çocukluktan itibaren bazı aşılar mecburi vurulduğu için bu diğer ülkere göre farklılık gösteriyor.
bu yüzden her ülke için her aşı gerekmeyebilir ama mecburi olması gereken aşılar zaten kurumlar tarafından belirtilir. -
@Selimdiskaya52 hayır yaratmaz
-
@Cem-Çeliker sonrasında bir mail aldınız mı sistemden?
-
@memet-koç ne diyim allah'ından bulsunlar.
-
@gucarslan teşekkürler tabiki tüm kimlikler yanımda olacak. Eşimede bir yazı yazdıracağım ailenin tüm pasaportlarını alabilir nitelikte. Ama şu 2. Madde kafa karışıklığı yapıyor. Kazanan tarafından imzalanmis, damga vergisi içeren yetki belgesi. Sanırım bu ibare danışmanlık alanlar, danışmanına aldıracaklar için
-
@teoman-erbey bu kısım sizi ilgilendiriyor.

-
@gucarslan Arslan bey sayılarla 2026 başlığına bir güncelleme. Gelecek mi?
-
@gucarslan Çok teşekkürler ilginiz için
-
@ATS16 çok sağolun hepsini kanıtlayabilecek düzeyde belgelerimizle gideceğiz ilginiz için çok teşekkürler
-
@gucarslan daha almadım. sonra aradım bana biraz sürebileceğini söylediler eğer 1 hafta içinde almazsam yine bizi arayın dediler.
-
@kagangibi benim de durumum aynı o sayfayı açmama izin vermiyor. Ben de ana sayfasının ekran görüntüsünü alacağım.
-
@gucarslan maalesef sistemsel bir sıkıntıdan dolayı transaction completed sayfasını açmıyor ve anasayfaya yönlendiriyor. Yaklaşık 1.5 haftadır böyle bir sıkıntı mevcut benim bildiğim kadarıyla. Case açıp mail attığımda kayıt yaptıysanız sorun çözülmüştür diyip caseleri kapattılar.
-
@drbaykal, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan maalesef sistemsel bir sıkıntıdan dolayı transaction completed sayfasını açmıyor ve anasayfaya yönlendiriyor. Yaklaşık 1.5 haftadır böyle bir sıkıntı mevcut benim bildiğim kadarıyla. Case açıp mail attığımda kayıt yaptıysanız sorun çözülmüştür diyip caseleri kapattılar.
USTravelDocuments Kaydı Hakk.
bu konuda genel bir açıklama yapayım ki herkesin edişesi giderilmiş olsun.
sistemin yeni olduğunu ve herkes için sorun çıkarttığını biliyoruz.
bu kayıt, mülakat sonrası pasaportlarınızın size teslimi için gerekli.
önemli olan sizin mülakata katılmış olmanız vevizenizin basılması. eğer bu adımları atladıysanız zaten korkulacak bir şey yok. örnek: bu deneyim..
siz sorun yaşadığınız konuda ilgili kuruma gerekli aksiyonları aldıysanız (mail, telefon, arıza kaydı vb) içiniz rahat olsun.
mülakatta bunu dile getirip gerekli bildirimi yaparsınız.endişeniz olmasın, o pasaportlara vizeniz basıldıktan sonra her türlü size ulaşacaktır.
sabırla bekleyip, ilgili kurumla iletişeme geçmeyi aksatmayın.
siz onları darlayın, onlar endişe etsin. konsolosluk onlara bu baskıyı yapacak gün sonunda.;)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum