Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey size ilettiğim +66659647980 numarada WhatsApp mevcut Bumrungrad International Hospital‘a ait, tercih sizin. Kolaylıklar

• Merhaba böyle bir mail aldım paylaşmak istedim fakat Ustraveldocs.com'daki "Transaction Complete" sayfasına tıkladığımda beni herhangi bir yere yönlendirmiyor dolayısıyla sayfanın çıktısını alamıyorum herhangi bir çözümü var mıdır? Farklı cihaz ve tarayıcılardan denedim sonuç aynı.
    image.png

• @emels çok teşekkürler. Birden fazla hesap dökümü almak bir karışıklığa sebebiyet verir mi izleniminize göre? Örneğin, döviz hesabım bir bankada ancak TL mevduatta tuttuğumuz para bir diğer bankada. Hepsini tek hesapta toplamak oradaki ortamda daha mı pratik olur sizce?

• @bkio Bir karışıklığa sebep vereceğini zannetmiyorum ama sizden ricam bunu aşamalarda da sormanız yanlış yönlendirmek istemem çünkü sizi. Ben tek bir hesap gösterdim çünkü.

• @emels Teşekkür ederim, zaten net bir bilgiden ziyade gözlemlerinize göre fikrinizi merak ettim. Bu yıl ilk deneyimlerden olduğunuz için biraz oradaki durumu anlamak adına şahsi düşüncenizi sordum 🙏🏻 Tekrardan gözünüz aydın, yeni kıtada her şey gönlünüzce olsun. 🌸🌸

• @Ege-Bey önce https://mofa.gov.iq/fsi/?page_id=1910&lang=en burası ile bir iletişime geçin isterseniz.

• yurtdisindan basvuranlar icin belgeleri konsolosluktan almamiz sart mi ? e devlet ve cevirisi yeterli olmuyor mu ?

• Herkese merhaba
    Sabah tam 8:00'da 2nl maili gelmiş bana da.
    Unganlardan sağlık muayenesi için web sayfalarından randevu almaya çalışıyorum ama maksimum 1 ay sonrasına randevu verilebiliyor sanırım.
    Telefonla ya da mail ile daha ileri tarihe randevu alınabiliyor mu acaba?

ustraveldocs'a henüz kaydolmadım sırada o var sanırım

• @aysegul Peki teşekkür ederim öyleyse ben muhtemelen dediğiniz gibi "daha sonra belirtilecek" şeklinde bir şey yazarım ayrıca zaten ds260 da bir adres girmiştim ama o adresi randevu günü değiştirmeyi düşünüyorum sanırım bir problem olmaz zaten bu şekilde yaparsam.

• @Kamile-1 merhaba türkiye dışındaki ülkelerden adli sicil kaydı almak başlığı altındaki deneyimleri inceleyin. Orada gürcistandan nasıl polis belgesi alınır ile ilgili deneyim var. Faydalı olabilir

• @omurk Keyfinizi kaçırmak istemem ama sanırım hk oturum isteyecek.Bu sabah hk da mülakata giren iki arkadaşım soru sormuşlar ve vatandaşlık veya oturum istenecek denmiş.Ancak 28 Ağustos kriterine de tam değinmemişler haberi yeni duydum dağıldım...

• @gizlikodlar merhaba, unganlara sadece web sitesinden randevu alınabiliyor mail ve aramalara cevap verilmiyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@fatih-sucu benden teyit edebilirsiniz.
    mülakatınızda bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bsem o kişilerin nerede mülakata girdiğine dikkat edin öncelikle.
    ankara'da gireceksiniz evrak listesi belli. mülakattan önce zaten bununla ilgili mail alacaksınız.
    ona da gerek aslında, geçmiş yılların deneyimlerini okumanız yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın

Mülakatta konsolosun ilgileneceği ve sorgulayacağı husus resmi olarak evli misiniz, durumunuzu kanıtlar evlilik cüzdanınız var mı, ilişkiniz kura çekiliş tarihinden öncesine dayanıyor mu ve bu durumu kanıtlar yazılı & görsel kanıtlar var mı olacak. Mutluluklar 🧿

İmzanızı mülakat tarihine göre güncellemeniz ricadır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Hocam elimizdeki tutarın üzerine aracı göstereceğim. Genelde forumda konuşulan 2 kişi için yaklaşık 20k dolar bütçe söylendiği için aracın maddi tutarı önemli olmuyor mu. Yani 10bin dolar nakit +10bin dolarlık aracım var dediğimde bu aracın ederine dair belge istemez mi

ankara'da mülakata girecekseniz eğer maddi birikimizin ne kadar olduğunun bir önemi yok.
    sahip olduğunuzun nakdi birikimi gösterin yeterli.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@miraculum, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    19 Kasım'a randevumuz geldi. 4 kişilik ailemiz için henüz sağlık randevumuzu almadık. 16 yaşındaki kızımız AFS ile değişim öğrencisi olarak İtalya'ya gitti 1 ay evvel ve 10. sınıfı orada okuyacak. 19 Kasım'a kızımızı Ankara'ya getirirsek çok fazla devamsızlığı olacak. İtalya'da fen lisesinde belli bir gün sayısından fazla devamsızlık yapıldığında sınıfta kalınıyor maalesef. Biz vize görüşmesini 22 Aralık-6 Ocak arasında bir tarihe erteletmek istiyoruz. Ne yapmalıyız? Ankara büyükelçiliğine email yazmak? Reschedule işlemini traveldocs'dan yapmak? Erteleme konusunu deneyimleyen, bilgi sahibi arkadaşımız var mı? Yardımlarınızı rica ederiz. Görüş ve önerilerinizi alabilir miyiz?

size özelden destek oldum.

• @gucarslan gurcan bey hongkong oturum isdıyecez demiş ordakı mülakatta 1 kasımdan sonrakı olanlara sizin yorumunuzu merak edıyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@teoman-erbey 1. maddeye okuduğunuzdan emin olun.

• ⭐⭐⭐⭐

@goksy

Aşağıdaki Sydney mülakat deneyimini okudunuz mu?

https://yesilkartforum.com/forum/post/463359

Bu konu başlığı mülakat deneyimleri için, sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor forum işleyişi adına. Arama butonunu da kullanmaktan çekinmeyin sorularınızın cevaplarını bulmak için. Hala DS260 doldurmadıysanız imzanızda belirtildiği üzere hala, sürece dahil değilsiniz zaten!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 728
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |