Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sesicesei sabirsizlikla bekliyoruz

• @MUT 6 gün ama haftasonu girdi araya + resmi tatil

• image.png
    Konsolosluktan böyle Mail aldim lakin hala Us travel docs' a kayıt yapamıyorum.

• @swadze kayıt olduğumuzda ups şubesi seçtik biz oraya gönderirler muhtemelen ki bir sorun olacağını düşünmüyorum ki onlar da bir sorun görmedikleri için bir yönlendirme yapmadı zaten mail geldiğinde göreceğiz süreci onu da buraya detaylı yazacağım. Bu süreçte kendimi çok yıprattım bir de bunun için stres yapmak istemiyorum artık akışına bıraktım sizlere de tavsiyem bu yönde mülakat çok kolaydı stresi çok zordu çok yıprandım bu yüzden.

• Şimdi Mülakat için hazırlıkları yaparken şu yazıyla karşılaştım:
    image.png zamanında toplamda 12 aydan fazla ABD'de ve Irak'ta turizmci olarak çalıştım. Giriş çıkışı her zaman 12 ay dolmadan yaptım ancak galiba toplamını soruyor ama şuan ABD'den polis kayıtlarını alacak bir vizem yok. Irak'tan alabilirim ancak ABD'den alamam. Giriş çıkışlı mı yoksa toplam mı olduğunu bilen veya deneyimleyen var mıdır?

• @yunustg biz parayı ağustos başında koymuştuk hesab çok hareketli değildi ama bir önemde arz etmedi onlar için bizim mülakatımız çok çok kısa sürdü neredeyse hiç bişeyin üstünde durmadı cevap verdikçe not aldı ve vizeyi verdi

• ⭐⭐⭐⭐

@melisbasdurmus, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@earslann hayır hayır bu bi otomatik mail 🙂 lütfen oturumla karıştırmayın 🙂 evrak için değil

Sizden belge istemişler ve randevuyu onaylamanızı istemişler. Dolayısıyla bu otomatik bir e-mail değil.
    Bence Viyana gibi 28 Ağustos öncesi taşıyanlardan oturum falan istenmeyecek. Hayırlı olsun.

• Herkese merhaba;

Green kartı kazanan eşim. Papaortları VFS Global den yalnız ben gidip çocukların dahil almak istiyorum. Sıkıntı oluşmaması adına yanıma hangi evraklarla birlikte gitmem gerekiyor.
    image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey abdden polis kaydı almanıza gerek yok zaten

• Herkese merhaba

Green kartı kazanan eşim. Pasaportları VFS Global den ben gidip çocukların dahil almak istiyorum. Sıkıntı oluşmaması adına yanıma hangi evraklarla birlikte gitmem gerekiyor.

image.jpeg

• @zero mail attım gelen otomatik yanıttan facebook hesaplarını buldum oradan ayarladım mail yollayacaklar

• @Emre-Kurtulmuş ıraktan her şekilde gidip almalı mıyım?

• @Ege-Bey
    Merhaba, Amerika icin polis raporu almaniz gerekmiyor, konsolos gorevlileri sizin ABD gecmisinize ulasabiliyorlar. Ancak Irak icin polis raporu almaniz gerekmektedir. Bunun icin bu linki inceleyiniz lutfen.
    Yani sira Polis Raporu forumda sikca konusulan bir konu ve ozellikle bazi ulkelerden almak cok ama cok zor. Forumun arama ozelligini kullanarak bu linkte oldugu gibi paylasilmis tecrubelere erisebilirsiniz.(Vermis oldugum bu ornekteki forum kullanicisinin Irak Polis raporu ile ilgili diger gonderilerine kesinlikle bakmanizi tavsiye ederim).
    Umarim bunun icin gec kalmamissinizdir ve bir an once temin edebilirsiniz. Kolayliklar.

• @m4rtcan dava sürecinde Amerika’da olacaksanız, yurtdışına çıkış yapacağını belirterek mutlaka gidip ifade verin. Aksi taktirde, hakkınızda zorla getirme kararı çıkabilir. Olası Türkiye’ye dönüşünüzde havalimanında sürpriz yaşayıp mahkemelerle uğraşmayın

• @Serapp aynı gün mülakatımız olan veya benden önce olanlara gitmemiş herhangi bi mail ama bilemedim. yanlıs yönlendirmemek için öyle söyledim

• @ATS16 biz hızlıca nikah kıymaya karar verdik yetişirse güzel olacak, ancak nikahtan sonra mülakat günü yani 21/11 gününe kadar herkes ailesinin evinde olacak mülakattan dönünce düğün yapılınca birlikte kalacağız ailelerin gönlü olması açısından. İkametgahımızın aynı olmaması bi şaibe yaratır mı yoksa ikametgah aynı olma zorunluluğu var mı

• @Serapp harika haber. Hongkong için ne zaman duycaz acaba.

• @Serapp Bu randevu onaylama durumu sadece yurt dışında mülakata girecek olanlar içinmi yoksa ankara içinde randevu mailine cevap vererek onaylamak gerekirmi?

• 14 kasımda mülakatım var ve aralık ayında müşteki olarak katılacağım mahkemem var. adli sicilim tertemiz. mülakatta bir sorun olur mu? gereken bir evrak var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham hayır hiçbir sorun olmaz, bahsetmenize de gerek yok bu arada. Adli Sicil Belgenizi vereceksiniz hepsi bu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |